Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hadi ya trakyalımı ayy çok merak ettim yinede annenle babanı, tanışmak kısmet olur inşallah.. biraz onların dilinden erzurumu dinlerim heee bu arada beylikdüzünde kalıcağım aile dostlarımızda erzurumlu , hani komşu babannem varya erzurumlu o da orda vuşşş torpah başa diyen tmm o hatunada gidelim
hadi kolay gelsin bitanem , hayırlı olsun yeni saçların :87::87:

barbim hamuru annem kesip kurutuyor hem öyle makarna gibi pisirmelik hemde corbalik iste
yufkami falanda annem bazen veriyor tursumu kuruyor
bende ev hanimiyim diye hava basiyorum ne olsun isteee

ayykizlar baska seylerde yazacaktim unuttum

iregiz saat 3-4 gibi gelecek cano -1 saati ile

muhtemelen bende öyle bir ev hanımı olazayimmm

barbim bekliyom seni
ayağımın tozuylan geri geldim
aybik saçımı kestirmeme şiddetle karşı çıktı ve beni yoldan geri çevirdi
bende kankamın sözünü dinleyen uslu smille geri geldim
mecburiyetten kestiricektim artık bi kaç aydaha dayanıcam
aşağıda tutimi görüyom
iregize slmlar selayım

isini garantiye al kestirme bende hurafelere inanmam ama yinede kestirmedim garanti olsun diye

doğru görmüşsün aybuşum geçmişi okuyordum bencede iyiki kestirmemişsin tatlım saçlarını...
bu arada videona bakacağım şimdi...

bu arada xzgim banada geçen biri mesaj atmış msn mi istemiş baktığımda mesaj sayısı azdı şaşırdım birde direk arkadaşlık talebi yollamış amaçları ne acaba...

selam çotanaklarım dün 12 saat uyuduğum için gelemedim hiçhemen kısa kısa alıntı yapayım...
barbimmm ben de havvanın geliniğini hiç sevmedim.çok güzel geliodu o kız ama 2 bölümdürr gıcık kapmaya başladım vallabu ara barbicim kontur bitmiştir ya da askerlik psikolojisi tavan yapmıştır üzme hemen kendini. daha önününzde uzun bi dönem var şimdiden böyle parçalarsan kendini, askerlik boyunca üzülen sen olursun. annesiyle de kendini kıyasalama evet o anne çünkü...ben olsm ben de kızardım ama kendini de düşünbiraz olur mu çiçeğim?

kontescim boleyn kızını ve serisini bir çırpıda okudum ben ve hala her şeyi aklımdadır. çok çok beğendim muhakkak okumlısın.ben kitabını okuyup sonra filmini izliyorum daha güzel oluyor. net,in,özellikle de kk nın kitap okumaya çok engeli oluyo ne yazıkki

gece yeli cnm benim saçlarım siyahtı (boya)senin istediğin tonu istiyordum ve hata ettim açtırdım saçımı,çok yıprandı. saçın açılmadan o rengi tuturamazsın bir de o renkten daha koyu olmasını istiyomuşssun ya. saçını mecburen açtırcaksın sonra bi daha boyatacağında palettenin altın parıltılı çikolata var o rengi deneyebilirsin şu an ben onu kullanıyorum ve de memnnnumu.

ayburcum saçarını kestirmediğine sevindimm ben

335cimmm canıımmmmmhoşgeldinnnseni burda görmek ne güzelama kuş kadar kafana taş düşmesin emiiher şeyime gülüomuş hey allam yaa şebek miyim ben

tutimmmmmay çok güldüm yaa güvercin olayınaaregl zmanım senle aynı cnm sen olunca bana haber et ben de bekliyim:

sipidicim ben de o günleri görecek miyim acaba yaa çeyiz zor işmiş valla eksik bitmiyo hiççç

ezgicimmmm yeşil mercimek yemeğini ben çok severim ama yapmasını bilmiyorumo sapığa sakın cvp vermee

selaycım ojelerini çok sevdim ykışmış.ben de ilk bakınca kontes sandımbu arada fincanlardn da hatunlusunu beğendim

kontezişko nerde trend bence bunu müdüre seçti
bm cimm hadi hayırlı olsun inş komşularınla hep iyi geçinirsin.

handecim hala tablosuya uğraşıyo sanırım.

herkese selaammlarrrrrr60:

ben büslü olana bittimmmm
diğer çiçeklinin yeşil-kahvesini anneme almıştım
o yüzden ona tok gözüm

alındım

renginnnnnnnnnnnnnn

kuşkam hoşgeldin
mayıs anneleri bölümüne göbişimi ekledim burayada ekleyeyim
[URL=http://img704.imageshack.us/i/catstmj.jpg/]
[/URL]

ay maaşallah maaşallah 41 kere maaşallahhhhh göbeğe bak oyyyyy allahım sen büyüksün süper bir duygudur eminimki...aybuşum maaşallah çok yakıştı sana hamilelik ama lütfen bi yerine nazar boncuğu falan tak ne olur....birde kendine oku hep ben çok inanıyorum nazara hemen nazar değer bana o yüzden hep kendime okurum her gece...maaşallah ya minicik annesi dimi ooo

bu da tayfun muydu

çok severim 90 ları
80 lerii

hey gidi 80 ler 90 lar:93:

bu arada selayım kkontese bugün ne giydin topiğinde barış manço gibi ne kadar yüzük varsa taktınmı yazmışsın hala gülüyorum ne bilim çok alemsin ya hahaha
kkontescim kızma bana selayımın o yazısı komiğime gitti nedense yüzüklerin komik olduğundan değil cnm sadece selayımın benzetmelerine çok gülüyorum hey allahım ya güleceğim tuttu akşam akşam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…