Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kontecim benim kitabım ewde benimle gezer nette olmadığım zaman kitap okuyorumdur yada dışardayımdır ama kitabımı nereye gidersem yanımda götürürüm gece yatmadan muhakkak kitabımı okurum öyle uyurum kitap benim ruhumu dinlendiriyor çok sinirliysem kitaba saldırırım terapi olarak görüyorum bazen kitabı sürekli sıkılmadan okurum...

gece yatmadan mı
ay onu asla yapamam
anında sızarım çünkü ben
ne güselmiş yaa,ne mutlu sana
ben de işte kitabın içine bi girebilsem,dediğin gibi oluyorum.yanımda taşıyorum filan
ünide derste sıkılınca açar okurdum
ya da ders aralarında ,kantindeyken...
arkadaşlar hep söylenirdi,az sohbet et bizimle diye.
ama işte kitabın beni sarması gerek bunların olması için:26:

verdiğim şarkıları dinliyo musunuz kuuuu
dünkü filmi izlemeyi de unutmayın heee (baskıcıkontessimilisi )
gece aşkm nete geldi , bi de beraber izledik o filmi
3de yattım

selam tutim:81:selam kızlarrrrkitap kitap diye diye beni heveslendirdiniz hee:76:güzel kitap önerileriniz varmı böyle sürükleyici kızlar bende alayım bali

kontesim birde bi kaç film önerisi yazarmısın aşkböcüme söyliyim film indirsin bana bikaçtane bnim kotam doluyorda izleyemiyorum

her tür fim izlerimde öyle erkek filmlerinden istemem yani nasıl diyim aşk olsun duygusal,duygusal komedi olabilir sen çok izliyosun en iyi sen bilirsin :78:

erkek filmi ben de sevmem
aksiyon sevmem
bi bakalım neler önerebilirim

kadınlar, komedi-dram. meg ryan,eva mendes fln vardı,bence her kadın izlemeli mükemmeldiii

flipped, romantik komedi

killers, komedi, ashton kutcher var

b planı, komedi, j lo var

başlangıç, fantastik, leo var bunda da

zoraki tatil, komedi

ben bu ara komediye taktım da

ay lav yu, çok değişik tarzda bi film ,bayılmıştım ben

tehlikeli kadınlar , tarihteki casus kadınlar ile ilgili bir film

içimdeki şeytan , beğendiğim ilk ve tek çekik gözlü filmi... adından da anlaşılacağı üzere bir gerilim filmi ama klasik şeylerden çok uzak.

not defteri, mükemmel bir aşk filmi. ağlamaktan bi hal olmuştum.bu tarz seviyorsan asla kaçırma derim

evdeki düşman, çok güzel bir gerilim filmiydi

michael jackson seviyorsan, onun son konser çalışmalarını konu alan belgesel tarzındaki 'this is it' filmini mutlaka izlemelisin derim

lanetli ev, bu ve benzeri isimde yapılan filmlerin hepsini geride bırakan mükemmel bir gerilim filmi ve yaşanmış bir şeymiş

kız kardeşimin hikayesi, süperrr ötesi bir filmm,tüm arkadaşlarıma izlettim diyebilirim.cameron diaz var. dram filmi

erkekler ne anlar kadınlar ne söyler, dram-romantik- komedi karmanı bir film.bunda da çok çok meşhur oyuncular var,ben scarlett için izlemiştim ve mükemmel bir filmdi

ve son olarak yine gerilim filmi : göz. jessica alba var

ay bi de , awake (anestezi) filmini mutlaka izle derim
onda da jessica alba ve hayden christensen var
kesinlikle tahmin bile edemeyeceğin bir şekilde bitiyor film
ve diken diken oluyorsun
çok defa izledim,izlettim
bazı insanlar ameliyatlarda narkoz aldıkları halde olan bitenin bilincinde olurlarmış
hareket edemezlermiş ama tüm işlemleri hissederlermiş
bu tıbbi bir gerçekmiş yani (arkadaşımın annesinde olmuş mesela, bu şekilde kalp ameliyatı geçirmiş kadın)
filmin konusu bu

Son düzenleme:
Geceyeli sacin ne oldu gittinmi kuafore

Benim adim yar olursa koyarsin canim birde sey feyste ne kaa az foton var sadece 1 adet bize ozel koysana canim gorelim senide cok hos gozukuyorsun o fotoda ..

Tutim demek benim benzetmeme guldun ha

kitap yelpazem bu kadar geniş değil ne yazık ki
cinayet romanlarını severim ben
kanlı masallar ve cerrah önerebileceğim romanlardan
tarihi seversen boleyn kızı'nı oku derim
her ne kadar bir Türk olarak İngiltere tarihini okumayı kendime yakıştıramasam da
entrika dolu güzel bir romandır kendisi...
2009 yılı yazımı, hamak üstünde geçirmeme sebep olmuştur...

Bende bugun iki far ikisininde rengi gri beyaz falan filan
Iki goz kalemi bir kapatici
Ve bir tane bordo ojecik aldim

Bende bugun iki far ikisininde rengi gri beyaz falan filan
Iki goz kalemi bir kapatici
Ve bir tane bordo ojecik aldim

ay bana mı çekiyorsun sen deefoto isterükkkkkk

annem sabahtan beri kızıyor bana
çok şey alıyosun yeter artık
her yer eşya oldu fln fln
sonra akşamüstü elektrik gelince
ilk işim trendyola bakmak oldu
converse'ler 50 tl den gitmiş,tükenmiş
anneme gösterdim
tepki şu : 'ayyy şu çok güzelmiş,elektrk de tam gününü buldu gidecek! alırdık bunlardan'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…