- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.401
kontecim benim kitabım ewde benimle gezer nette olmadığım zaman kitap okuyorumdur yada dışardayımdır ama kitabımı nereye gidersem yanımda götürürüm gece yatmadan muhakkak kitabımı okurum öyle uyurum kitap benim ruhumu dinlendiriyor çok sinirliysem kitaba saldırırım terapi olarak görüyorum bazen kitabı sürekli sıkılmadan okurum...
kkontescim bende çok severdim rahmetli barış mançoyu hatta bizim burda modada ewi vardı
aybuşum en iyisini yapıyorsun tatlım benim bir arkadaşumda hamileliğinin 6 cı ayınca bebeğine müzik dinletirdi bebek nasıl tepki verirdi varya tekmelerdi annesini birde annesi parmağı ile karnına bastırırdı bebek oraya tekme atardı allahım sen isteyen herkese nasip et yarabbim...ayburcum rabbim sağ sağlim kucağınada almanı nasip eylesin inşallah...
slm gece yeli:80:
kontesim birde bi kaç film önerisi yazarmısın aşkböcüme söyliyim film indirsin bana bikaçtane bnim kotam doluyorda izleyemiyorum
ne tarz kitap ve film önerisi istersin canım?
ne tarz kitap ve film önerisi istersin canım?
her tür fim izlerimde öyle erkek filmlerinden istemem yani nasıl diyim aşk olsun duygusal,duygusal komedi olabilir sen çok izliyosun en iyi sen bilirsin :78:
Bende bugun iki far ikisininde rengi gri beyaz falan filan
Iki goz kalemi bir kapatici
Ve bir tane bordo ojecik aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?