Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

heran ıcın degıl zaten kontesım mısafır geldıgı zaman yada gıttıgımde gıymek ıcın
artık ewlı barklı kadınım gercı olmasamda ıyı oluyor elbıse gıydın altında terlık yakısmıyor ew babetlerı cok daha sık duruyor
hee onun için diyorsun
o zaman uygun bence, ne kdrmış?
ben de evde sürekli giymelik sandım
zaten eviniz köşk gibi , içinde de grand tuvalet mi geziyolar ki dedim :9:

tamamdırr :37:
ya gecelerı yıyorum yıyorum doymuyorum gunduzde canım bıse yemek ıstemıyor
nasıl ıs bu anlamadım :37:
ewlendıgımden berı hıc kombın eklemıyorum ya canım kardesım o ne guzel cekıyordu benı smdı cekıcek kımsem yok :37:

biz hep özlem çektiğimiz için, bu sahneler bana çok imkansız geldi şuan :30::31:
niyse 2-3 sene sonra görces :60:

:)))) walla banada imansız geliyordu ama aşkımın fifa sevdası bizi ayırdı bnm nöbete geleceğim günler erken uyumam gerekiyor bnm kocişimde geç yatar her zaman haliyle ben tıpış tıpış yatağa yatıyorum..
bu önce beni çoook üzüyordu beni sewmediğini düşünüyordum:14::14:
eşini yatağa yalnız gönderen adam sevmiyor demektr diyordum ama şimdi alıştım tabi bnmle uyusun diye can atıyorum halen ama artık küslük yok..:1::1:

:)))) walla banada imansız geliyordu ama aşkımın fifa sevdası bizi ayırdı bnm nöbete geleceğim günler erken uyumam gerekiyor bnm kocişimde geç yatar her zaman haliyle ben tıpış tıpış yatağa yatıyorum..
eşini yatağa yalnız gönderen adam sevmiyor demektr diyordum ama şimdi alıştım tabi bnmle uyusun diye can atıyorum halen ama artık küslük yok..:1::1:

istisna olurum umarım diyeyim madem , başka şey gelmedi aklıma :27:

tamamdırr :37:
ya gecelerı yıyorum yıyorum doymuyorum gunduzde canım bıse yemek ıstemıyor
nasıl ıs bu anlamadım :37:
ewlendıgımden berı hıc kombın eklemıyorum ya canım kardesım o ne guzel cekıyordu benı smdı cekıcek kımsem yok :37:

kociş çeksin :27:
kendi kendini çek :27:

bi de hala tığ gibisin offf
ben de bunu anlamıyorum :43:

kociş çeksin :27:
kendi kendini çek :27:

bi de hala tığ gibisin offf
ben de bunu anlamıyorum :43:

emınım nasıl zewkle ceker nasıl zewkle ceker
ruj surunce bıle yuzu asılıyor resmımı cek ınternete koyucam dıyecem bıde ona :33:
bende anlamıyorum walla benım yedıgım abur cuburu kımse yemez hele gecelerı delı gıbı yıyorum ama banamısın demıyor acaba bı anda mı kılo alıcam :37:

ruj surunce bıle yuzu asılıyor resmımı cek ınternete koyucam dıyecem bıde ona :33:
bende anlamıyorum walla benım yedıgım abur cuburu kımse yemez hele gecelerı delı gıbı yıyorum ama banamısın demıyor acaba bı anda mı kılo alıcam :37:

aman bu erkekler de bi alem :63:

hee bi anda alıcaksın
sabah bi uyancaksın ki 100 kilosun:51::60:

evet yaa,bu aralar nete de girmiyorum pek...
ara ara sıkılıyorum böyle :97:
bakıyım dedim neler yapıyosunuz...
hayırlı olsun evlenmişsin:81:
Rabbim huzur versin inşallah tatlım
yenı farkettım yazdıgını canım cok tesekkur ederımm amınnn gel sık sık ozletme kendını

sonrasında yatıyorum zaten opup uyandırıyorum sarılıyoruz bıraz sonra donup arkamı yatıyorum :52:

hee bi anda alıcaksın
sabah bi uyancaksın ki 100 kilosun:51::60:

:62: :62: hahah aman allah korusun hayata kuserımmm
kızım ben kortızon ıgnesı aldıgımda baya bır sısmıstım hemde ne sısme kımse tanıyamıyodu benı
ozamanda sadece yuzum ve gobegım cıkmıstı hamıle gıbı olmustum ben olurda hamıle kalırsam sadece gobısım ve yuzum kılo alıcak galıba :64:

:62: :62: hahah aman allah korusun hayata kuserımmm
kızım ben kortızon ıgnesı aldıgımda baya bır sısmıstım hemde ne sısme kımse tanıyamıyodu benı
ozamanda sadece yuzum ve gobegım cıkmıstı hamıle gıbı olmustum ben olurda hamıle kalırsam sadece gobısım ve yuzum kılo alıcak galıba :64:

ay o da komik olur kız
azcık orantılı al :1:
beni de ferrum fort şişrdi
Allahın cezası

Back
X