Bugün ne pişirsem?Benim de derdim buu

canım tefal manuel doğrayıcı çıkarmış.ben aldım.50 lira.öyle pratikki :) soğanı biberi maydanozu aklına ne gelirse şipşak doğruyor.tavsiye ederim :)

Baktım şimdi.Çok iyiymiş kolay yıkanıyor mu acaba? Bulaşık makinem yok çünkü.

Bende hiç sebze yemezdim mecburiyet ben evleneli 4 yıl oldu pratik yaptım biraz. Sende alışırsın ama liste işini bi dene çok pratik oluyor bazen eşim bulaşık toplarken ben ertesi güne yemek yapıyorum hem birlikte bişeyler yapıyoruz hem işim görülüyor

Bu fikri tuttum. Çok mantıklıymış. Eşim de çok seviyor menemeni, yemeğe salça yerine alternatif de olabilir. Ben domatesle pişen yemekleri daha çok seviyorum.
aynen canım yaz domatesinin tadı yemeğe çok lezzet veriyor.ilk denediğimizde buzdolabı posetine koymuştum aktı kirletti buzluğu.bardak fikride annem buldu :) kağıt bardaklara koy canım.buzluktan çıkarıp bardağı ters çevirip altından bastırınca hopp diye çıkıveriyor donmuş şekilde :)

Harikasın önümüzdeki yaz mutlaka deneyeceğim.

Baktım şimdi.Çok iyiymiş kolay yıkanıyor mu acaba? Bulaşık makinem yok çünkü.
ay canım makineye atmıyorumki ben bunu.sadece kapak kısmını suya değdirmeyeceksin.ipi suya temas edince zamanla çürüme yapabilir.haznede ufak elde yıkanıyor kolayca.

Memnun musun peki. Kek vs işlerde nasıl? Keki güzel kabartan bir fırın arıyorum da.

memnunum 3 yıldır kullanıyorum
kabartma işi sana kalmış mesela kek yapınca önce fırının altını açıp 20 dakika kapağı hiç açmadan pişiriyorum sonra komple açıyorum fırının kapağını ne kadar çok açıp kapatırsan o kadar az kabarır

Balık eşime ait okuturum bu tarifi ona dokunmaya korkuyorum da şimdilik

Ahhh bu hanımlar ne fikirler bulmuşlar şaştım kaldım bardak mantıklıymış yaza inşallah derin dondurucuma dizeceğim

Benim fırınım da
Memnun musun peki. Kek vs işlerde nasıl? Keki güzel kabartan bir fırın arıyorum da.
arçelik mini fırın mf 44 benim de bu elektroturbo tavsiye ederim iyi pişiriyor

Soğanı falan sulandırmıyor değil mi normal yemeklik doğruyor
yok canım sulandırmıyor.normal yemeklik doğruyor.ne kadar çok çekersen ipi o kadar inceltiyor.aklına ne gelirse hepsini doğruyor.ben çok memnunum iyiki almışım diyorum.çalışan bi kadınsın al canım pahalı bişeyde değil.iyiki pınarı dinlemişimde almışım dersin :)

Evet yorumlara baktım hepsi olumlu cevap vermiş yarın ilk işim alacağım zaten soğan doğrarken 10 dk ağlıyorum ellerim de pis kokuyor denemek de fayda var:))

Tavuk yapıyorum genelde.
En pratik o oluyor her şeyi pratik.
Haşla suyundan çorba yap.
Pilav üstüne dit.
Sosla kızart.

Patlıcan, biber, soğan ile birlikte sote yap..

Yap da yap :)

Evet yorumlara baktım hepsi olumlu cevap vermiş yarın ilk işim alacağım zaten soğan doğrarken 10 dk ağlıyorum ellerim de pis kokuyor denemek de fayda var:))
denedikten sonra banada haber ver :) bende hiç sevmem soğan doğramayı.bu alet kurtarıcı oldu.ikiye böl at soğanı 5 saniyede doğruyor bulaşıkta çıkarmıyor.kısır yaparken falan öyle kolaylıkki.biberi,sarımsağı herşeyi doğrayıveriyor :) kadınların işi zaten zor bari böyle pratik şeylerle hayatımızı kolaylaştıralım şekerim :)

Bende bir problem yok tatlım. İçi yamuk fırının bir köşesi süper kabarırken bir köşesi yapışıyor. Gerçi benim fırınım ucuz fırınlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…