Şu andaki ilişkimi anlattın saygılar.Çok sabırsız ve merakliyimdir çok deserim ne var ne yok öğrenmek isterim. 5 yıldır iliskimdede böyle oldu . Birsey mi hissettim hemen dedektif moduna geçerim tahmin ettiğim kişilerin face bile çaldım çünkü kendisi anında sildiğiniz için karşıdaki mallar silmek her defasında sonra teker teker konuşmalarını yüzüne carptim şoka uğradı:) sonra ne oldu bir kaç gün küs sonra barıştk . Unutuyormuydum yaptığını Hayır her gece aglardim ama vazgecemezdim
Çok sabırsız ve merakliyimdir çok deserim ne var ne yok öğrenmek isterim. 5 yıldır iliskimdede böyle oldu . Birsey mi hissettim hemen dedektif moduna geçerim tahmin ettiğim kişilerin face bile çaldım çünkü kendisi anında sildiğiniz için karşıdaki mallar silmek her defasında sonra teker teker konuşmalarını yüzüne carptim şoka uğradı:) sonra ne oldu bir kaç gün küs sonra barıştk . Unutuyormuydum yaptığını Hayır her gece aglardim ama vazgecemezdim
Aynen.
Ben de çok isterdim .
Israrla dedim.
Gerçekten böyle mi ineceksin dedim .
Farklı pijamalar giymiş diyor ki.
Summe bak senin hatrın için farklı bişiler giydim dedi
Şuandaki derkenŞu andaki ilişkimi anlattın saygılar.
Yap yap sonra benim gibi anksiyete hastası ol.Facebooklari nasil caldin? Ya biri bana ögretsin bunu da eski sevgilimin yaptiklarini gözümle görüp nefret etmek istiyorum daha cabuk unutmak icin
Şu an ki ilişkimde çok sağlıklı değil ki ondan sonra olan tek ilişkim.Şuandaki derken
Yap yap sonra benim gibi anksiyete hastası ol.
Hayır güzel olsa allah var güzel derim. Ama kadın öğretmen parası için bence gorusuyor. Çünkü bana hep memur olsaydın seni başımın üstünde tasirim derdk
Mail adresinin şifresini öğrenirsen kirarsinFacebooklari nasil caldin? Ya biri bana ögretsin bunu da eski sevgilimin yaptiklarini gözümle görüp nefret etmek istiyorum daha cabuk unutmak icin
Çokyaratıcı yaaaaa ahahahaKakasini yaparken
Maili yetmezMail adresinin şifresini öğrenirsen kirarsin
Maili yetmez
şifreside lazım
:/
Kırmayı denemedim değil yoksa.
Mail adresinin şifresini öğrenirsen kirarsin
Maili yetmez
şifreside lazım
:/
Kırmayı denemedim değil yoksa.
öğrenilmiyo oIste onu nasil ögrenicem?
Iste onu nasil ögrenicem?
Yok artık insanların dini imanı para olmuş.Hayır güzel olsa allah var güzel derim. Ama kadın öğretmen parası için bence gorusuyor. Çünkü bana hep memur olsaydın seni başımın üstünde tasirim derdk
33Onu bilmiyorsan yapacak birseyin yok canım.
Kaç yaşında bu adam?
Bence bi konu aç ordan güzelce anlat herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?