aynen en çokta o koyuyor. Aklıma geldikçe. Çıldıracak gibi oluyorum hiç kimse bu şekilde haketmez çünkü . Birgün pişman. Olacak.diye bekliyorum seninki. Pişman olup geri dönmek. Iste dimi pekiBenzer durumu yaşadım. Beş buçuk sene oldu ve acı geçmedi.
Hala seviyor muyum?
Hayır.
Ama seni aptal yerine koyması yok mu işte o acıtıyor.
Yol kapatmıyorum tam tersi hergün disardayim . Ama işte akşam olunca böyle hüzün cokuveriyorBuda gecer merak etmeyin, ayriligin üzerine bide aldatilmayi ögrenince bukadar aci cekmeniz normal, gün gelecek ayrildiginiza sükür edeceksiniz... Kapatmayin kendinizi, oyalanacak biseyler yapin, yeni insanlarla tanisin, yeni hobiler edinin...
Yok beni terk ettiği kızla evlendi.aynen en çokta o koyuyor. Aklıma geldikçe. Çıldıracak gibi oluyorum hiç kimse bu şekilde haketmez çünkü . Birgün pişman. Olacak.diye bekliyorum seninki. Pişman olup geri dönmek. Iste dimi peki
Nişanlıydık. Ben 27 o 35 yaşındaEvlimiydiniz.. yas kaç.. bi ark. Var hep o sorardı ondan önce ben sordm:))
Oda evlilik lafı dolaniyormus ağzında şimdi evini falan dizdi zaten o kadınla . Çoğu zaman.onda.kaliyormus bir tek nikahlari eksik yaniYok beni terk ettiği kızla evlendi.
Amin inşÇok üzücü, acınıza ne desek boş... En kısa sürede geçip gitsin inşallah. Ve o adam da mutluluğun m'sine hasret kalsın.
Nişanlıydık. Ben 27 o 35 yaşında
İstediğin kadar üzül otur ağla ama gerçekten bir şeyler bitsin istiyorsan onun hayatından kesitler öğrenme.Amin inş
Yengeçburcu ne pisligin?
Tam 3 ay . Agustosun 15inde ona tamam ayrılmak istiyorsan ayrılalım ben aileme söylerim demiştim . Meğer o kadın için bırakmış beni . Hiç onca zamana onca cabalarimiza acimadi. O kadın peki nasıl bir gurur varmış mutlu olacaklarını mı sanıyorlar arkalarında ahini almış birisi var. Umarım benim yaşadığım acinin on mislini yaşarlar.
Zaman diyorlar 3 ay geçti bir gram azalmazmi acı azalmadi. Allah kahretsin ki deli gibi özlüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?