- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
İsterse çıkarı için ayrılmak istemesin sorun değil anlamı çıkardıysan benim artık kendimi anlatmama gerek yok bence.. anlatamıyorum demektir çünkü
Şimdi eşin 3000 -4000 her ne ise maaş alıyor.Sende onun 2-3 katı
Sen evin tüm giderlerini karşılıyorsun onun eli sıcak sudan soğuk suya değmiyor.Evin hem kadını hem erkeği gibisin.
Beyfendinin elinde 3000 tl var ve 10 gün içinde 1500 TL yokoluyor.Diğerleri yeme içme gezme kredisi v.s
Sen sorduğunda da sana hesapmı vereceğim
Bana güvenmiyormusun
Güvenmiyorsan boşanalım diyor
Param bitince bana yollarsın diyor.
Gerçek ortaya çıkınca da şaşırmıyor.
Bu zaten ilk yalanı değil.
Parasını ilk çarçur edişi değil.
Burnu kaf dağında yerden kaldırmıyor aramıyor sormuyor
Sen onun yanına gidiyorsun
Bir çiçek hediye almış hatalıydım diyor
Sen ev kredisinin yarısını öde gerisinide ne yaparsan yap ister arkadaşına hediye al ister yemeğe harca diyorsun
Herkes kendi hayatiyla ya da bakis acisiyla yorum yapiyor.
Ornegin sizin ciceklerle karsiladi demeniz benim gundelik rutinimdir, bir baskasinin belki omrunde bir kere yasayacagini sanarak siki sikiya tutunacagi bir seydir.
Bu yuzden kimi iki cicege tav oldun der, kimi vaooav ne kadar seviyormus, der.
Ancak onemli olan sizin ne hissettiginiz, di mi?
Siz sevildigimi hissetmiyorum, diyorsaniz iki cicege uc hediyeye tav olma, cevabini duyabilirsiniz.
Demek ki aslında sizi de o anlik tatmin ediyor.
Kimse size tamamen mutsuzsun demiyor, elbette sizi tutan sebep/ler vardir.
Ama eger macera aramiyorsaniz sizi mutsuz eden sebepler cogunlukta ki bosanmayi dusunuyorsunuz karar verememis olsaniz da ya da bunca zamanda bu duzelmis hali ama sabrim bitmeye yakin, diyebiliyorsunuz.
Tabii ki umarim mutlu olursunuz ama bu yine sadece sizi ilgilendirir.
Insanlar yorum yapar gecer, yasayan sizsiniz.
Hayirlisi..
Tutunmaya çalışıyor, bitmesin istiyor ,son raddeye kadar duracak
Yeterki sevdiğinden emin olayım herşeyi veririm diyor benim anladığım
Evin tüm giderlerini ben karşılamıyorum. Bu ay eşim evde değil başka şehirde , o nedenle bu aya özgü bir durum oldu. Ve önümüzdeki 2 ay da olacak bu durum evde olmadığı için. Ben her ay maaşımın tamamını eve harcıyorum eşim maaşını ne yapıyor bilmiyorum yazdım mı bir yerde? Öyle olsa neden konu açayım, normalim bu olur zaten. Normal bir durum değil ki yazdım bunu.
Tabiki sevdiğinden emin olayım herşeyi veririm , vermeyip ne yapıcam mezara mı götürcem? Yada o kendi bütçesiyle yemek yiyecek ben kendi bütçemle ayrı yemek mi yapıcam? O kendi bütçesinin yettiği tatile gidecek ben de benimkine mi? Biz evliyiz karı kocayız farkında mısınız?
Ben seviyorum , deli gibi aşık olarak 6 ayda evlendim. Duygularım azaldı ama bitmedi. Hal böyleyken tabiki bitmemesi gönlümden geçen. Sevgisinden emin olsam bitirmeyi düşünmem zaten. Tek sorun sevgisinden emin olamamam.
Bu ay böyle olduğunu da belirttim. Çünkü bu ay farklı şehirlerdeyiz. Evin taksidini ödeyen benim evet çünkü maaşının tamamını verse de yetmiyor eşimin ev taksidine. Kirayı faturaları normalde eşim öderdi. Bu ay evde olmadığı için ne varsa bana kaldı. Bu ay ve önümüzdeki 2 ayKirayı ,elektiriği ,suyu ödedim arabanın vergisi ,evin kredisini ben ödüyorum dediğin için öyle yazdım.Onun elindeki para 3000 TL yarısı yol yemek v.s gidiyor geri kalan 1500 TL 10 gün içinde tükenmiş demiştin.
Insanlar sevdikleri için organlarını veriyor, yaşam kalitesinden vermeye razi geliyor hatta kimi canımı veririm diyorken; sevgisinden emin olduğu birine maddi olarak verdiklerini sorgulayan insana şaşmak gerek bence sevgili penceremden..
Üstelik maddi olarak oldukça iyi konumda olan birinin hayatta lüksten, maldan daha büyük öncelikleri vardır.
Parası olmayan, fakirlik içinde yaşamış biri evliliginden mal, mülk isterken sevgiye aç büyümüş biri sevgi ister, korunmaya hasret biri buna tutunur mesela.
Insan psikolojisini değerlendirirken çok boyutlu düşünmeli.
Benzer karmaşalari yaşayan biri olarak ben xperia yi anlıyorum.
Bazen ciddi bir alışveriş yaparsın ama aldığın içine sinmez tam olarak.
Çok da kötü değildir hani süper de değildir iyinin iyisi bitmez malum.
Ama ona çok emek vermissindir, atmak da zordur bağrına basmak da.
Bu duyguyu iyi biliyorum.
Geldim bir çiçeğe bir uyduruk özre kandımNe zaman gidecektiniz? Gittiniz mi?
Geldim bir çiçeğe bir uyduruk özre kandım
Tabiki sevdiğinden emin olayım herşeyi veririm , vermeyip ne yapıcam mezara mı götürcem? Yada o kendi bütçesiyle yemek yiyecek ben kendi bütçemle ayrı yemek mi yapıcam? O kendi bütçesinin yettiği tatile gidecek ben de benimkine mi? Biz evliyiz karı kocayız farkında mısınız?
Ben seviyorum , deli gibi aşık olarak 6 ayda evlendim. Duygularım azaldı ama bitmedi. Hal böyleyken tabiki bitmemesi gönlümden geçen. Sevgisinden emin olsam bitirmeyi düşünmem zaten. Tek sorun sevgisinden emin olamamam.
Gezme tozma imkanı iş nedeniyle zaten çok kısıtlı.
Geldim bir çiçeğe bir uyduruk özre kandım
Sorunda burada zaten .x peria eşimin beni sevdiğinden emin olamıyorum diyor.Seviyor olsa 4 sene içinde bunu hissettirmezmiydi.X perianın tüm yaptıklarına değer mi?
Adam çok kaba hoyratça davranıyor.Fiziksel değil ama sen kimsin bana nasıl hesap sorarsın istediğimi yaparım sende istediğim zaman bana para gönderirsin tarzında davranışlar gösteren biri eşini gerçekten seviyormudur?
Ne yaparsam yapayım eşim beni sevecek açığımı kapatacak demek eşe haksızlık değilmi?Değer vermek bumudur?
Aynısı x peria yapsa tepkisi nasıl olurdu acaba.
Benim görüşüm adam olayları kapatmaya günü kurtarmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?