Ben farkli bir yorum yapicam.. bence siz fazla uzerine gidiyorsunuz gibi geliyor bana.. guvenmiyorsaniz sorun sizde demek olmuyomu? Neden harcamalarini inceliyorsunuz ki? bu beni cok sinirlendirirdi sahsen, kontrol edilme duygusu bile yeterince irite edici.
O zaman karisida vermesin.. karisida parayi bitirmis olsun mesela :)Çünkü parası bitince karısından istiyo
O zaman karisida vermesin.. karisida parayi bitirmis olsun mesela :)
Niye zorluyor sunuz? Özlemeyen adama özlemiyorsun diye kızıyorsunuz. Ne yapacak, kızmayın diye özleyecek mi? Uzun zamandır size olan sevgisini sorguluyorsunuz, bu kötü hisleriniz yeni yeni oluşmaya başlasa serzenişte bulunmanız normal ama artık anlayın. ya durumu kabul etmeli ya da yolunuzu ayırmalısınız. Devam edecekseniz kendinizi yıpratmayın artık.Yok kalmadı, aynen öyle... zaten herşey yolunda değildi bir de bu ayrılık tuzu biberi oldu. Koşa koşa gitti sevinçle. 3 ay ayrılık hiç gözüne gelmedi. Hiç demedi 3 ay napıcam sensiz diye. Bugün yine yine tartıştık. Kafayı yicem ya. Ben gerçekten haksız mıyım diye düşünüyorum. Sabah 8 de günaydın mesajı atmış. Cevap verdim tamam. Sonra 10.5 gibi aradı. Valla şaşırdım aramasına da. Aramaz yani öyle sık sık. Gerçi arasa da havadan sudan konuşmak daha can sıkıcı oluyor da.. neyse arama nedeni benim yaşadığım yerde benim işimle ilgili bir arkadaşının maruzatı imiş. Yardımcı olamayacağımı söyledim kapattık. Bu arada ben kar kış bir yola çıktım tek başıma. 3 gündür kar yağıyor buralarda hiç durmadı. 10 da aradığında lafın arasında sordu arabayla mı gideceksin otobüsle mi diye. Otobüs çekesim yok hiç , karda çok yağıyor ama karar vermedim dedim. Asıl derdi arkadaşı olduğu için üstünde durmadı. Yol berbattı gerçekten, otobüsle gelmediğime pişman oldum. Geldim kaç saat geçti arayıp sormadı , akşam 5te aradım cevap vermedi. 6 da bir daha aradım gülerek "aradığın yok hiç nerdesin" dedim. Vay bıkmış benim tribimden , kendini nasıl ıspatlayacakmış , sabah 6 da kalkıyomuş falan filan bir günün programını sıraladı. Dedim tamam anlıyorum yoğunsun da arkadaşın için aramaya fırsat buluyorsun , özlediğin için aramaya nasıl bulamıyorsun bunu açıkla da anlayayım. Telefonu kırmış sinirlenip
Valla ben kafayı yicem ya.. gerçekten yani.
O ne ödüyo, neye harcıyo
Kör kütük aşıksın başka hiç izahı yok, alenen ortada olanı görmemeye başka bişey neden olamaz
Hep bi normalleştirme...herkes parayı sever kim istemez...Evet herkes sever ama bu denli yüzsüzleşmez
Sevdiğini serbest bırak dönerse senindir dönmezse senin olmamıştır diye bi laf var klişe, sen bırakayım bi bakayım diyemiyorsun, bu adam seninle para için beraber xperia, var sen gene beni kötü bil ama böyle
Birbirimize mecbur değiliz gerçekten ayrılmak istese harekete geçer gibi bi yorumun olmuştu, birbirimize mecbur değiliz dedin, ama acaba o öyle mi, o bu kadar bonkör hareketleri sen olmasan yapabilir mi,ben mesela telefon kıramam, lüks bu bana, ya da arkadaşıma alacağım hediye 200 300 ü geçemez, lüks yani bunlar, 1500 TL benim oğlanın 2 aylık kreş parası misal, 2.5-3 katı maaş alan bir karısı var, ailesine de yardım etse karışmıyor harcamalarına ket vurmuyor, adam polis maaşını biliyorum az çok, ben çalışmasam eşim ne statüde olacaksa seninki de öyle, senin maddi gücün onu kodamanlaştırmış
Kahretsin seviyorsun, evet, ama sevgi anlaşılmaz ölçülemez diyosun ya bence tam da şu hareketlerinden ölçülüyo, maddi alanını bir daralt bakalım, dene bi, ne olacak, ne kaybedersin, aileni ayarla misal, aranızda sır olsun, eşinede de ki her ay aileme şu kadar para vercem kredi çekmişler vs
Arkadaşlar hepiniz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama şunu belirteyim çok mutluyum diye konu açmıyorum yani konularıma bakınca tabiki mutsuz olduğum dönemleri görüyorsunuz. Ben bu 4 yılı tamamen mutsuz geçirmedim, bunu ben diyemiyorum. Konunun başından beri de özellikle belirtiyorum bu ataklar dışında gayet iyi anlaşıyoruz ve eğlenceli zaman geçiriyoruz. Zaten tamamen mutsuzum desem bitirmek için bu kadar uzun düşünmem. Eşimin hataları çok fazla , sevgisini hissetmediğimi söylüyorum ama belirtiyorum bana soğuk da başkasına sıcak değil. 3 haftadır annesini tek bir kere aramamış annesini de sevmiyor mu bu adam?
Neyse geldim eşimin yanına dün. Çiçekler ve hediyelerle karşıladı. 3 hafta gibi uzun bir süre ayrı olmamıza rağmen elimden geldiğince direndim konuşmak içinev taksidinin yarısını kendisinin ödemesini istediğimi söyledim , daha bir çok konu dışında. Kabul etti. Ev taksidinin yarısını verdikten sonra paran kalıyorsa istediğin arkadaşına istediğin hediyeyi alırsın , istediğin yemeği ısmarlarsın dedim.
Geldiğimden beri gözümün içine bakıyor. Başta çok soğuktum çünkü. Sabrımın artık bittiğini söyledim. İkimiz de birbirimize mecbur değiliz , eğer sen de benim kadar yorgun hissediyorsan ki olabilir daha fazla yıpratmayalım birbirimizi dedim. Ben artık kendimden hiçbir şekilde ödün vermek istemiyorum, yapmak istemediğim bir şeyi senin için yapmak istemiyorum dedim.
Cevapları tahminimin dışında değildi. Haklısın hatalıyım özür dilerim vs dedi.
penceremden bu adamı baba yapmamak direk beni de anne yapmamak oluyor ama farkında mısın? Çocuk olmuyor zaten , ve 4 senedir bu konuda bir çok sıkıntı yaşadım tedavi takip ameliyat şu bu. Yani pek iyi bir temenni değil benim için bu dileğin. Hassas olduğum o konuda bu kadar rahat yorum yapmanız üzdü beni. Ben bu adamdan ayrılırsam bir daha evliliği kesinlikle düşünmüyorum.
Çocuk yok olmuyor diyorum çocuğun masrafları çıkınca ne yapacaksın diye soruyorsunuz. Çocuk yok arkadaşlar , olmuyor. Çocuk olursa masrafını düşünecek durumda değiliz şu anda. Masrafı halledebilecek imkanımız var çok şükür. Yani çocuk konusunda en son düşünülecek şey maddi olanağımız.
Eşimin yaptığı harcamaya rağmen ihtiyaçlılara yardımcı olmak için de , canımın istediği her neyse almak için de yeterli bütçe var. Küçücük bir yerde yaşıyoruz 400 kira veriyoruz koca eve. Öyle büyük harcamalarımız olmadığı için de yetiyor herşeye. Gezme tozma imkanı iş nedeniyle zaten çok kısıtlı. Yani burda bu kadar bunalmamın nedenlerinden biri de bu, kazandığımızı yiyemiyoruz. Maddi olarak giden para yada miktarı önemli değil , sadece bu da nereye gitti bilmiyorum denecek bir miktar değil bunun için belirttim miltarı. Giden para değil manevi boyutu beni kıran. O paranın gitmesi benim hiçbir ihtiyacımı ertelemedi bunu belirttim zaten. Yalan söylemesi üzdü beni. Güvenimi kırdı.
Ben kendimi ifade edemiyorum sanırım , her konuda bu oluyor. Sonunda ben eşimi savunur pozisyonda buluyorum kendimibenim rahatsız olduğum nokta işin maddi boyutu değil , bu adam baba olsa çok da şahane baba olur, ben bu evlilikte tamamen mutsuz değilim. Yine aynı yere geldik her konu gibi. Oysa kendimi çok da güzel anlattığımı düşünüyordum ama yine olmadı sanırım
Görmek istediğin gibi görüyorsun x peria.Ne oldu gene sen gittin onun ayağına.Vazgeçemiyorsun o da bal gibi biliyor.Ondan bu rahatlığı.
Sen gidene kadar pişman olduğuna hata yaptığına dair bir şey duydun mu. Olaylar ortaya çıktığı zaman üstüne birde blöf yapmıştı.Boşanacakmış mış...Seni bırakırmı gerçekten inanıyormusun.
Bir çiçekle uyduruk bir özürle tav oldun.
Annelik konusunda ne kadar çok istediğini mücadele ettiğini biliyorum.İnşallahta olur .Ama yanlışlarını bile bile göre göre eşin gerçekten pişman değilken , bu kadar sorumsuz ve bencil davranıyorken ,arkadaşı için seni kırıyorken şu durumda anne olman ne kadar doğru.
Ben hep senin banlı zamanına denk getiriyorum bu sorunları ya
Nasılım? Ben ne zaman tamam benden bu kadar desem bu defa o çabalamaya başlıyor... ciddi ciddi ne zaman dilekçeyi versem , bir sonraki tayin dönemi ne zaman , nereye kaç puanla giden olmuş diye araştırmalara başlamıştım onun kaç günlük umursamazlığının üstüne. Ben bunlara bakıyorken o pişmanım çok hatalıyım özür dilerim demeye başladı.. ben tabi yumuşadım hemen yine
Seviyorum kahretsin şarkısını armağan ediyorum kendimeelimden geldiğince belli etmemeye çalışıyorum ama özlediğimi de sevgimi de. Flört ediyoruz sanki, 29 sene ilişkide oyuna karşı olan ben , dur uzun çaldırsın hemen açmayayım modlarına girdim Telefonu önce ben kapatayım , çok meşgülüm havası vereyim falan yapıyorum sonra kapatıp kk ya geliyorum
onun gelme gibi bir imkanı yok. Keyfiyetten gelmiyor değil. Şu an bir eğitimde ve 3 ay çıkma imkanı yok. Gelebilecek imkanı olsa ben bu kadar kızgınken niye geleyim yanına? Allah Allahhh yok ben gerçekten anlatamıyorum kendimi. Olmuyor diyorum hala anne olman ne kadar doğru diyebiliyorsun pes artık. Lütfen çocuk konusunda şahane yorumlarınız sizde kalsın en iyisikalpler kırılmasın.
Neden beni eşime bu kadar dargınken hala onu savunmak pozisyonunda bırakıyorsunuz anlayamıyorum. Bak bu mesajıma demiş mi ben gelmeden pişmanlığını yazıyor. Hani şimdi uydurmuyorum.
Uyduruk bir özür nedir? Özrün uyduruk olmayan versiyonu mu var?
Benden ayrılmak istemediğine emin olduğumu da söyledim daha önce. Evet konuyu kapatmak için boşanalım dedi bunun da farkındayım. Ha sevgisinden mi yoksa çıkarları mı ağır basıyor bunu bilmiyorum. Pişmanlığında samimi , beni kaybetmek istemediğine eminim ama beni kaybetmemek istemesinin nedenini bilmiyorum
Bu kadını dinle xperia
Hem maddi hem manevi çookkk veriyorsun, vermezsen gideceğini hissediyorsun çünkü değil mi? Ben de yaşamıştım bu hissi.
Boşanmamla ilgili yorum yaparken şunu sık sık söylerdim hala da söylerim: insanın sahip olduğu en önemli şey izzeti nefsidir kendine saygısıdır, kendine saygın yerindeyse mutsuz da olsan sıkıntı da çeksen huzurlusundur, yaşadığın hayat içine siner. Gördüğüm muamele devam ettirdiğim evlilik baktım ki kendime olan saygıma zarar veriyor, o noktada devam etmemeye karar verdim.
Şu anda senin de birçok şey içine sinmiyor biliyorum, bişeyler (sevgi, değer görme, kullanılmama) eksik ki sorguluyorsun. Bu eksikliklerin varlığını kabullendiğin anda devam etmeye karar vermek izzeti nefsine zarar vermekten, ruhuna işkence etmekten başka işe yaramayacak.
Bir ömür de acaba seviyor mu değer veriyor mu diye sorgulayarak geçmez ki, test edip emin ol madem. Tabi bunu yapmak için onu kaybetmeyi göze almak gerekiyor.
Ama işte asıl sorun o değil mi xperia, uyduruk ya da değil bir özür geldi ama sebebi seni sevmesi mi çıkarları mı bilemiyorsun, 4 senede hala emin olamadığın bir durum bu, ziyadesiyle sevimsiz bişey, hani arkadaşın olsa anlaşılabilir, işyeridir senin birilerinden çıkarın vardır birilerinin senden çıkarı vardır al gülüm ver gülüm yürür, mesai biter kalkar gelirsin evine ama eş olunca acaba benimle çıkarları için mi beraber sorusu o ikilem...
Hep mutsuz değilim para da sıkıntı değil, isterse çıkarı için ayrılmak istemesin sorun değil anlamı çıkıyo anlattıklarından, daha iyi bi yere harcayamayacaksam en azından sevdiğim adam yer durumu, ben öyle anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?