Bugün tanışmamızın 4. Yıldönümü

Öyle deme xpreia..yani nerde denk gelip bulacaklar birbirlerini diye..bizim aramızda kaç yüz hatta kaç bin km ler vardı bir an oldu,orda durdum tamam dedim..inşallah senin kocanla arkadaşının yollarının ayrılması da yakındır..müdahil olup boş yere yorma kendini..insanın içi yanar maddi zararlar konusunda ama olan olmuş artık

xpreiaZ arkadaş yüzünden yada 3. Bi şahıs yüzünden canımın sıkılmasından nefret ederim. Sonuna kadar haklısın evdeki huzur mu yoksa arkadaşla geçirelecek birkaç saat mi seç derim bende. Ve seninkinden çok daha fazla tepkide verebilirim. X in size yaşattıklarına rağmen eşinin hala görüşmesi arkadaşlık yapması deveye diken adama .. sözünü getirdi aklıma hoşuna mı gidiyor diye sorardım eşime.

Tayin aldığınızda yeni bir sayfa açılır hayatınızda bu şahıstanda kurtulur eşinizle problemlerinizi aşıp daha iyi olursunuz. 2 ay ayrı kalmanızda iyi olmuş bende eşimle kötü olunca hemen evden kaçmak istiyorum ve kaçıyorum çalışmama rağmen. Gözümün görmemesi lazım. Özlem de iyi geliyor ilişkilere

Valla aynen konuyu okurken ben de onu dedim. Bu kız hep benim banli zamanlarımda konu acıyor :)

Hayirlisi olsun.
O sevmek yok mu sevmek..
En güzel duygu sevmek diye giden o şarkının tersine beste yapcam bir gün

Sadece maddi değil manevi de çok oldu.. o dükkan dönemi "ooo kız almışsınız dükkana " mesajını okudum bir de. Ne diyor bu be diye ilk orda patladım zaten. Kendi hayatı kendisini ilgilendirir. Adam bekar. Gezsin tozsun yesin içsin istediğiyle istediği boyutta ilişkisi olsun banane ama bu mesajdan sonra x ile eşim ne zaman görüşse huzursuz oldum. Ben kurcalamaya başladıkça eşim gizledi, o gizledikçe de işte bende x takıntısı oldu

Ay senin arkadaş olayını da merak ettim ama. Yok yok bunlar yanyana gelmeyince öyle aramalı sormalı ilişkileri yok (gerçi arama kaydını siliyor eşim diyorum , hala tlfla konuşmadıklarını söylüyorum ) Uzaklaşınca x memlekete gitmeden gitmeye görür işte

Sordum sordum. Yani ben durduk yere mi rahatsız oluyorum x ten , evet görüşmen beni geriyor ama nedenlerini birlikte görmedik mi , attığı kazığı birlikte yaşamadık mı , sen nasıl hala görüşmek istşyorsun onla ben bunu anlamıyorum dedim. Çocukluktan beri arkadaşız , o kadar yakın olduğum başka kimse yok biliyorsun , yine de senden değerli değil ama ayda yılda bir görüşüp kafamı dağıtıyorum, memlekette kalan başka arkadaşım da yok biliyorsun dedi.. daha kaç kere beni x için üzeceksin x için bana yalan söyleyeceksin dedim işte haklısına bağladı zaten

Maddi-manevi diyosun kötüymüş ama sevmiş işte kocan benim arkadaş bahsine bile değmez boşver, onunla geçirdiğim günleri hatırlamak dahi istemiyorum. İnşallah senin eşin de en kısa sürede dönmemecesine bırakır sevgili x ini

İçimde ki his evet diyor ,sanki size çok iyi gelecek.Umarım yanılmam . Aslında konuyu açmak istemiyorum ama benimle aynı hislerde misin onu da bilemiyorum; çocuk bağlayıcı bir unsur sanki, o olmadan önce kolay vazgeçilir ya da onu kaybetme korkusu daha ağır basardı!belki bu hissi yaşadığım için şu an adlandırıyorum,kendimi daha iyi anladığımı sanıyorum ne kadar saçma ama değil mi?Bu Hissiyata sahip olduğumu sonradan anladığım için belki de böyle bir dürtüyle daha mı çok üstüne düşüyoruz ve inceliyoruz her hareketlerini?

Eşiniz size öyle aman aman çok aşık olmayabilir, çok düşkün olmayabilir ki bunun zaten farkındasınız. Buraya kadar tamam sevgi saygı sorumluluk, en önemliside evli kalmaya gönüllü olmakla, evliliğine değer vermekle de pekala yürür evlilik. ama kaybetme korkusu olmaması? Dilinde sürekli bi boşanma lafı olması? Bana göre bu bir istismar, tehdit, çirkin, ağır bir şey. Beğenmiyorsan git diyor, çok da önemli değil, senden vazgeçebilirim diyor. Böyle bir evliliğe asla devam etmezdim. Çocuk da yok, bu evliliğe ne gerek var?

Bu seferkinde yumuşamayın ama. Sizin abinize aldığınız 10 liralık şeye laf eden adamın size maddi bir sürü sıkıntı getirmiş bir adama 1500 liralık harcama yapması kabul edilemez. Size bile alıyor mu öyle bir hediye?

Dilindeki boşanma lafını zaten icraate geçirmeye niyeti olsa karşısında bir dakika bile durmam ki. Boşanalım diyor tamam boşanalım diyorum , o anda her ne ise tartışma konusu , o kapanmış oluyor. Bir kaç saat yada gün (ki gün olmuyor pek bu defa uzakta olduğumuz için de bu kadar uzadı) sonra geliyor , özür diliyor gönlümü almaya çalışıyor. Israrla boşanma lafı öncesi tartışma konusu ne ise onu açtığımda kendini konuşmamak için odalara kitlemişliği bile var.

Boşanalım kelimesi benim için kırıcı evet ama asla bir tehdit değil. Ne ben ona ne o bana mecbur değil ki tehdit olsun. Ama ilişkimize zarar verdiği aşikar. Ben de bunun devamlı telaffuzundan rahatsızım ama sevgisinden aşkından emin olmadığımı rahatlıkla söyleyebildiğim gibi , boşanmak istemediğine emin olduğumu da söylüyorum.. boşanalım dedi de ben "hayır bırakmam seni asla" demedim. Git aç davayı , beni de başka bişey için arama madem dedim.

O cimrilik evliliğin ilk zamanlarında çok vardı da dedim ya baya aştık onu. Şu an için hesaplı diyebilirim sadece. Yani kazık yemediği sürece alır hediye de. Ama ne bileyim gidip avmdeki bir mağazadan almaz , netten araştırır bakar aynı ürünü daha uyguna alır. İndirimleri takip eder gibi gibi..

Giden paranın üzerinde durmayı düşünmüyorum pek , ama umarım ki bir daha yalanını yakalamam. Bir de hala "bana güvenmiyorsun bu beni çok üzüyor , benim sana bugüne kadar bir yanlışım mı oldu neden vöyle yapıyorsun " diyor yani onun için tek yanlış karşı cinsle olabilir, bu x için söylediği yalanların güvenimi kırdığının farkında değil. Tane tane açıkladım , sen bana bu kadar rahat bildiğim birşeyi yalan söylüyorken benim sana her konuda güvenim kırılıyor. Her cümlene soru işareti ile yaklaşıyorum dedim. Umarım anlamıştır

Belki de boşanırsa maddi olarak sizi sömüremeyeceği için icraate geçmiyordur? Maddi olarak sömürüldüğünüzü vurgulamışsınız.
Defalarca beni sevip sevmediğini bilmiyorum, keşke bi cihazla ölçme şansım olsa demişsiniz. Sevgi öyle bişey değil, öyle maddesel değil ki bilesiniz. Sevildiğinizi hissedersiniz ve bundan şüphe duymazsınız.

Ürpertici. Hislerinize güvenin.

Açıklama yapmak bu kadar zoruna gidecekse , biterse gönder demeyecekti...
Aynen öyle. İnsan eşinden her konuda hemfikir olmasını, aynı tornadan çıkmışcasına sonsuz bir uyum içinde olmasını beklememeli ama kendi içinde tutarlı bi karakter beklemeli. yani hoşumuza gitmese de saygı duyacağımız durumlar vardır ya, bu onlardan değil. Eşiniz pişkin, siz beklentinizde haklısınız.

Yok ben pek anlamıyorum sevildiğimi. Deli gibi aşık bana , yatakta başkasıyla görsem gözüme inanmam dediğim eski sevgilim beni aldatmış ruhum duymamış. Aklımın ucundan geçmezdi adam seneler sonra itiraf etti seni aldattım ama unutamadım seni hiç diye. Yada bir başka bensiz yaşayamaz o kadar ki seviyor dediğim eski sevgilim ayrıldıktan 6 ay sonra başkasıyla evlendi. Yani ben anlamıyorum gerçekten seviyor mu aşık mı. Bir cihaz olsa da anlasak keşke. Sevgi maddesel birşey değil işte , benim için sevgiyi ifade eden şeyler eşim için etmiyor, eşim için sevgi göstergesi olan şeyler benim için soğuk uzak kalması anlamına geliyor. En basiti verdiğim örnek ; ben gece aklına geleyim uyansın arasın beni yada arayayım onu istiyorum , bu benim için sevgi aşk göstergesi olur. Ama eşim için bu karşındakine değer vermeyip uykusunu bölmek demek.. gece özlemeyi bırak hastalandığında bile uyandırmaz beni.
Mesela bak şunu da daha önce söyledim eşim bana aşık mı çok seviyor mu bunlardan emin değilim ama hayatında beni önemsediği kadar hiçbir kadını önemsememiş önemsemiyor bunu biliyorum. Bana soğuk da anasına babasına sıcak değil. Kv beni arıyor şimdi başka şehirdeki oğlunu sormak için , aramıyor hiç nasılmış diye soruyor.. gibi gibi

Kalbinin sesini dinle olacak gibiyse her iki taraf için sabredebilirsin sonu selamet ama olacak gibi değilse daha fazla yazık etme kendine...

Kalbinin sesini dinle olacak gibiyse her iki taraf için sabredebilirsin sonu selamet ama olacak gibi değilse daha fazla yazık etme kendine...

Bir de hala "bana güvenmiyorsun bu beni çok üzüyor , benim sana bugüne kadar bir yanlışım mı oldu neden böyle yapıyorsun " diyor

Çok sabırlısınız.
Siz kirilmisken kendi kirginliklarini öne sürmesi ayri bir bencillik, yalan soyleyip gunlerce suruncemede biraktiktan sonra her seyden habersizmis ya da siz bosuna kiriliyormussunuz gibi "bana niye guvenmiyosun" demesi ayri.

Gozumde kirip dokup umursamayan ya da laf kabaligi ile bir sekilde olaylari lehine dondurebilen ve her ne yaparsa yapsin en ufak bir adiminda affedilecegini bildigi icin rahat ve pervasiz davranan bencil bir adam ve onu her seye ragmen seven ve kiyamayan ama kiyamadigi olcude de kiyilan bir kadin canlandi.

Umarim umutlariniz ve cabaniz karsilik bulur.
Hakkinizda hayirlisini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…