- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
Benim farkettiğim senin artık sabrın bitmiş. Umarım eşin kendini düzeltir. Sen mutlu bir evliliği hakediyorsun
Özlemiyor değilim bibi ama özlenmediğimi hissediyorum. Ondan sevgi aşk özleme dair hiçbir emare yokken kendime kızıyorum hatta hala sevdiğim ve hala özlediğim için. Ha ama bundan 1.5 sene önceki kadar büyük değil özlemim. Bişeyler azaldı bende de , sabrım da tükeniyor..Ayrıyken özlemiyorsan ki ben çok özlerdim aramız kötü olsa da, birşeyler bitmiş demektir maalesef
Özlemiyor değilim bibi ama özlenmediğimi hissediyorum. Ondan sevgi aşk özleme dair hiçbir emare yokken kendime kızıyorum hatta hala sevdiğim ve hala özlediğim için. Ha ama bundan 1.5 sene önceki kadar büyük değil özlemim. Bişeyler azaldı bende de , sabrım da tükeniyor..
Telefonu kırmış kızıp , tam süper oldu yani. Artık çok güzel bir bahanesi var aramamak için. Telefonu yok nasıl arasın olacak. Yarın gitmesem mi diye düşünmeye başladım... bir taraftan da gidip yüzyüze olmak da iyi olacak diyorum. İçimden gelmiyor hiç ama izni bileti falan ayarladım pişman olur muyum sonra onu da düşünüyorum
Yok kalmadı, aynen öyle... zaten herşey yolunda değildi bir de bu ayrılık tuzu biberi oldu. Koşa koşa gitti sevinçle. 3 ay ayrılık hiç gözüne gelmedi. Hiç demedi 3 ay napıcam sensiz diye. Bugün yine yine tartıştık. Kafayı yicem ya. Ben gerçekten haksız mıyım diye düşünüyorum. Sabah 8 de günaydın mesajı atmış. Cevap verdim tamam. Sonra 10.5 gibi aradı. Valla şaşırdım aramasına da. Aramaz yani öyle sık sık. Gerçi arasa da havadan sudan konuşmak daha can sıkıcı oluyor da.. neyse arama nedeni benim yaşadığım yerde benim işimle ilgili bir arkadaşının maruzatı imiş. Yardımcı olamayacağımı söyledim kapattık. Bu arada ben kar kış bir yola çıktım tek başıma. 3 gündür kar yağıyor buralarda hiç durmadı. 10 da aradığında lafın arasında sordu arabayla mı gideceksin otobüsle mi diye. Otobüs çekesim yok hiç , karda çok yağıyor ama karar vermedim dedim. Asıl derdi arkadaşı olduğu için üstünde durmadı. Yol berbattı gerçekten, otobüsle gelmediğime pişman oldum. Geldim kaç saat geçti arayıp sormadı , akşam 5te aradım cevap vermedi. 6 da bir daha aradım gülerek "aradığın yok hiç nerdesin" dedim. Vay bıkmış benim tribimden , kendini nasıl ıspatlayacakmış , sabah 6 da kalkıyomuş falan filan bir günün programını sıraladı. Dedim tamam anlıyorum yoğunsun da arkadaşın için aramaya fırsat buluyorsun , özlediğin için aramaya nasıl bulamıyorsun bunu açıkla da anlayayım. Telefonu kırmış sinirlenip
Valla ben kafayı yicem ya.. gerçekten yani.
+1Birbirimize mecbur değiliz gerçekten ayrılmak istese harekete geçer gibi bi yorumun olmuştu, birbirimize mecbur değiliz dedin, ama acaba o öyle mi, o bu kadar bonkör hareketleri sen olmasan yapabilir mi,ben mesela telefon kıramam, lüks bu bana, ya da arkadaşıma alacağım hediye 200 300 ü geçemez, lüks yani bunlar, 1500 TL benim oğlanın 2 aylık kreş parası misal, 2.5-3 katı maaş alan bir karısı var, ailesine de yardım etse karışmıyor harcamalarına ket vurmuyor, adam polis maaşını biliyorum az çok, ben çalışmasam eşim ne statüde olacaksa seninki de öyle, senin maddi gücün onu kodamanlaştırmış
Kahretsin seviyorsun, evet, ama sevgi anlaşılmaz ölçülemez diyosun ya bence tam da şu hareketlerinden ölçülüyo, maddi alanını bir daralt bakalım, dene bi, ne olacak, ne kaybedersin, aileni ayarla misal, aranızda sır olsun, eşinede de ki her ay aileme şu kadar para vercem kredi çekmişler vs
Soruyormusunuz bana karsi neden baslardaki gibi degilsin diye sanki size sevgisi kalmamis gibi geldi yazdiklarinizdan . Neden böyle yapıyormusKonuyu açıp açmamakta uzun tereddütler yaşadım , eski konularımı kes kopyala yapacak olanlar , en son ihtiyacım olan şey bu şu anda , lütfen yapmayın diyerek konuya giriyorum..
Bugün eşimle tanışmamızın 4. yılı. Ve biz dargın kırgın ve kötü durumdayız. Ayaklarım yerden kesilmişti 4 sene önce tam da bugün , bundan bikaç saat sonra. Bir insan nasıl bu kadar mükemmel olabilir demiştim... şimdi ise o mükemmelliğin aslında hic olmadığını , hepsinin beynimin oyunu olduğunu anlıyorum.. her sessizliğine anlam kattığımı , nasıl görmek istiyorsam öyle gördüğümü...
Eşim bir kaç haftadır şehir dışında ve 2 ay daha devam edecek bu durum. Yalnız kalmak iyi gelecek diyordum ama hiç öyle olmadı. Hiç iyi gelmedi evliliğimize.. sanki daha uzaktan bakabiliyorum şimdi ve hep boşa kürek çekmişim en başından beri bunu görüyorum..
Herkes aynı şekilde sevmez , aşık olmaz.. herkes duygusunu farklı yaşar diye eşimin aslında beni sevdiğini ama gösteremediğini düşünüyordum. Deli divane aşık olmadığının zaten farkındaydım. Ama şimdi o yokken o kadar anlamsız geliyor ki bu evliliği devam ettirmek... kaybetme korkusu kalmamış belki de hiç olmamış bir adam karşımdaki... ve bikaç gün önce nereye gittiğini açıklayamadığı bir miktar para için başlayan kırgınlığım iyice derinleşti.. sana hesap mı vericem demesi aklımdan çıkmıyor. Bana güvenmiyorsun bıktım artık ayrılalım demesi... (son zamanlarda bu ayrılık kelimesi zaten sakız oldu ağzına)
Ayrılmak istiyorsan yolun açık olsun , bir kere bile dur diyecek değilim dedim. Hiçbişey olmamış gibi ertesi gün yazdı , ama artık ben bu saçmalıkları görmezden gelmekten yoruldum.. cevap vermedim. Bugün de mutlu musun diye sormuş... benim tercihimdi bu sanki...
Kızlar blöf değil amacım ama ayrılmayı da içime sine sine istemiyorum. Eğer yolun sonu boşanmaya giderse üzüleceğim ama hazırım. Bu adamın değişeceğini de düşünmüyorum.. onsuz mu daha mutluyum onla mı , buna karar veremiyorum.. evlendiğimizden beri küçücük ve hiçbir sosyalliği olmayan bir şehirdeyiz. Ayrıca çocuk mevzusu da var bizi yıpratan. Şimdi bikaç ay sonra tam büyük şehire gidecekken o kadar yıl sabretmişken birkaç ay daha saçmalıklarını görmezden mi gelsem , yoksa dananın kuyruğu kopuyorsa kopsun deyip tamamen akışına mı bıraksam bilmiyorum...
Ki karşı taraftan da bir özür gelmedi gerçiaffedeyim diyeceğim bir bahanem bile yok bu defa...
Bu ay bende de bişey kalmadı zaten masraf bu ay için istese de olamaz da yeni bir bahane tam süper olduAhanda yeni bi masraf
Bu ay bende de bişey kalmadı zaten masraf bu ay için istese de olamaz da yeni bir bahane tam süper oldurahat rahat arayıp sormaz artık.
Maşallaaahİsterse arar,arkadaşlarından ya da net artık her yerde, facebook messenger dan falan yazar, yeter ki istesin
Geçen arkadaş kız arkadaşıyla küsüşmüş kız her yerden engellemiş bizimkini, çalıştığı yeri aradık x nöbetçi mi bugün dedik, görevli çıkmış,gittiği yere ulaştık ordan sorduk organizasyon ne zaman biter, şu zaman, ince hesaplarla dedik kız şu saatte iş yerine geçmiş olur, girdik bilinen bir siteye,çiçek yolladık, tabi bu işlerle uğraşırken vatandaş geliyo onların işini de yapıyoruz,çocuğun gözü ışıldadı bunları yaparken, kız teslim almış mesaj geldi çiçekçiden, bu sefer arayacak mi engeli açacak mi heyecanı, hasılı barıştılar...yeter ki istesin bu zamanda ulaşamamak diye bişey yok
Birbirimize mecbur değiliz gerçekten ayrılmak istese harekete geçer gibi bi yorumun olmuştu, birbirimize mecbur değiliz dedin, ama acaba o öyle mi, o bu kadar bonkör hareketleri sen olmasan yapabilir mi,ben mesela telefon kıramam, lüks bu bana, ya da arkadaşıma alacağım hediye 200 300 ü geçemez, lüks yani bunlar, 1500 TL benim oğlanın 2 aylık kreş parası misal, 2.5-3 katı maaş alan bir karısı var, ailesine de yardım etse karışmıyor harcamalarına ket vurmuyor, adam polis maaşını biliyorum az çok, ben çalışmasam eşim ne statüde olacaksa seninki de öyle, senin maddi gücün onu kodamanlaştırmış
Kahretsin seviyorsun, evet, ama sevgi anlaşılmaz ölçülemez diyosun ya bence tam da şu hareketlerinden ölçülüyo, maddi alanını bir daralt bakalım, dene bi, ne olacak, ne kaybedersin, aileni ayarla misal, aranızda sır olsun, eşinede de ki her ay aileme şu kadar para vercem kredi çekmişler vs
+1
Karşılaşabileceğin şeyleri göze alabilirsen bu adamın maddi imkanlarını kısıtla. Şu anda da sevildiğini hissetmiyorsun zaten. Senden maddi bir fayda göremeyince gerçek yüzünü görmüş olursun. Ayrıca arkadaşa 1500 liralık hediye çok fazla. Bu telefon kırmalar falan çok aşırı davranışlar...
İsterse arar,arkadaşlarından ya da net artık her yerde, facebook messenger dan falan yazar, yeter ki istesin
Geçen arkadaş kız arkadaşıyla küsüşmüş kız her yerden engellemiş bizimkini, çalıştığı yeri aradık x nöbetçi mi bugün dedik, görevli çıkmış,gittiği yere ulaştık ordan sorduk organizasyon ne zaman biter, şu zaman, ince hesaplarla dedik kız şu saatte iş yerine geçmiş olur, girdik bilinen bir siteye,çiçek yolladık, tabi bu işlerle uğraşırken vatandaş geliyo onların işini de yapıyoruz,çocuğun gözü ışıldadı bunları yaparken, kız teslim almış mesaj geldi çiçekçiden, bu sefer arayacak mi engeli açacak mi heyecanı, hasılı barıştılar...yeter ki istesin bu zamanda ulaşamamak diye bişey yok
Başı daha kötü olunca soramıyor insan bunu. Bu onun düzelmiş benimse sabrımın tükenmiş hali....Soruyormusunuz bana karsi neden baslardaki gibi degilsin diye sanki size sevgisi kalmamis gibi geldi yazdiklarinizdan . Neden böyle yapıyormus
İmkanı kısıtlama olayı pek mümkün değil çünkü ben ev taksidi ödüyorum. Artı bu ay evin kirası şusu busu , arabanın vergisi , ufak bir kredi kartı ödemesi falan bendeydi tamamen. Hani ona göndermeye zaten bişey kalmadı ancak demem lazım ki ev madem ikimizin ortak malı yarısını sen gönder. O da çirkin yakışıksız , girmek istemiyorum o işlere..
Yeni evliyken maaş kartımı almaya çalışmıştı. Büyük kavga kopmuştu yine. Önce bunun lafını etmeyeyim deyip verdim. Sonra nasıl koydu. Kibarca istedim rahat edemiyorum arkadaşlarla çıkıyoruz en basiti yemeğe , hani hesap ödemem gereken durum oluyor üzerimdeki nakit yetmeyecek oluyor , kart bende kalsın ben de kendimi rahat hissedeyim. İş o zaman nerelere vardı. Çok çirkin laflar ettik birbirimize. Sende grur olsa gelip benden kart istemeye yüzün olmazdı , ne kadar grursuz bir adamla evlenmişim bile demiştim. Kartı verdi ama maaşımı krediye bağladı bu defa dükkan için
Bu adam parayı seviyor doğru. Ha kim sevmez kim istemez o da var ama bu kadar ayan beyan olması kırıcı..
Ay bir de kalkmış bugün diyor ders çalışıyordum senin için , daha iyi bir yere çıksın tercihimiz diye. Çalışmayacam da artık sen görürsün. Dedim benim için mi ordasın , ben mi sana dedim ille de şu sınavı kazan git diye. Benim için ne? Zaten her türlü batı olacak. Benim işim de her yerde aynı. Kendine çalışma saati uygun , olayı az yer istiyor bunu da sanki bana hayrı olacak da onun için istiyormuşa çeviriyor. Buraya da benim için geldik sanki
Kız barışsın döner yine eski hödük haline adam da
Yahu en azından böyle jestler yapmış. Desen ki benimki de böyle şeyler yapar biraz rahatlayacağım. Hem kel hem fodul olunca hiç çekilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?