- 10 Mart 2019
- 175
- 180
- 33
- Konu Sahibi TupBebekAnnesi2020
3 Haziran 15:20 de  transferim gerçeklesti. Transfer gününü saymazsak bugun 4.gün. Forumda arkadaşlar hep kasık ağrısı, göğüs  şişkinliği, yorgunluk gibi bir çok belirti yasadigini paylasmiş. Onları okuyunca gözyaşlarıma hakim olamiyorum. Benim hiç  belirtim olmadı. Sanki hiç işlem yapılmamış  gibiyim.

bence belirtiler ilaçlara bağlı ama tabi kafam karışıyor kimyasalla sonuçlanan denememde kasık ağrım olmuştu belki taze ve dondurulmuş embriyoda belirti farkı oluyor bilmeiyorum sen gibi beklemedeyim senin dondudulmuş mu kaçıncı gün ?
 bence belirtiler ilaçlara bağlı ama tabi kafam karışıyor kimyasalla sonuçlanan denememde kasık ağrım olmuştu belki taze ve dondurulmuş embriyoda belirti farkı oluyor bilmeiyorum sen gibi beklemedeyim senin dondudulmuş mu kaçıncı gün ? bende kendimi öğle avutuyorum kaldı ki belirti yaşayıp negatif olan çok mutlaka okumussundur
 bende kendimi öğle avutuyorum kaldı ki belirti yaşayıp negatif olan çok mutlaka okumussundur 

hayırlı haberlerini bekliyoruz
 hayırlı haberlerini bekliyoruz 

hadi sende sole bi nefes al..ve
hadi sende sole bi nefes al..ve  insallah canim.. Allah sesini duysun.. bekleyen herkes pozitif haberi alsin insallah..
 insallah canim.. Allah sesini duysun.. bekleyen herkes pozitif haberi alsin insallah..