- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
merhaba herkese
konuya girmeden önce bi açıklama yapmak istiyorum.açtığım konulardan rahatsızlık duyan, bıkan,üyeler lütfen konumdan uzak durun Allah aşkına uzak durun!ben demiyorum ki beni eleştirmeyin ama herşeyin bi adabı var.kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok.
ben bu forumda bi üye isem konu açmakta en doğal hakkım
sana saçma mı geliyo olabilir,bana da bir çok konu saçma geldiği için hiçbirine yorum yapmıyorum,benim konumu kendinize eğlence yapamazsınız.bahsettiğim kişiler kendilerini biliyolar zaten o yüzden LÜTFEN.
ya şu an konuyu açmaya çekiniyorum resmen birilerinin yüzünden sinirlerim bozuldu iyice,ama yeter!
şimdi aklı başında insanlar için anlatıcam.
evt barıştık yine ben küçük bi kaza geçirdim o vesile oldu diyelim..
bugün kafama taktığım bi durum oldu onu paylaşmak istiyorum.
bugün çıkışta nişanlımın odasına gittim bilgisayarda benim dersimle ilgili birşey vardı onu yapalım dedik beraber.
bi kız geldi.odanın kapısı açıktı zaten ama kız kapıyı vurmadı.
kapı açık bile olsa ben tıklatıp öyle giriyorum hocamın odasına mesela.
neyse işte kızı gördük,nişanlıma bakıp nasılsınız dedi direk oda tşkler dedi
birşey sorcam dedi ama galiba meşgulsünüz dedi.nişanlımda olsun sorabilirsin,adımı söyleyerek xle biraz işimiz vardı dedi.
yok ben bşy sorcaktım da artık sonra dedi,nişanlımda dersle mi ilgili dedi işte dersin adını söyleyerek.
inanın kız orda ne dedi hatırlamıyorum bile çünkü o an kaldım çünkü kız çok garipti,öylece çıkıp gitti.bu arada hocam filan da demedi hiç
sonra ben sinirlendim neden nişanlımla demiyosunda xle işimiz vardı diyosun dedim ve neden açıklama yapara gibi söylüyosun dedim
söylediği şu:zaten okulda herkes biliyo nişanlı olduğumuzu,açıklama yapar gibi söylemedim,kız seni görmemiş olabilir yarın bi gün gidip hocanın yanında bi kız oturuyodu derse dedikodu yaparsa biz kötü olcaz diye söyledim dedi.
sizce bu olayda bi gariplik yok mu?
kız bana çok tuhaf baktı şu an gözümün önünde bakışları.
ben herzaman nişanlımın yanına giderim öğrenciler gelip soru sorarlar ama hiç böyle bişey olmadı.
bu arada kız hangi bölümde kaçıncı sınıf diye sordum ve nişanlım sadece bizden ders aldığını biliyorum başka bşy bilmiyorum dedi
yorumunu görünce ister istemez güldüm... . şuan senin gündeminde de benzer bir olay olduğu için yaptığın yorumdan,aklının hala o konuda olduğu belli oluoumarım sorununu en erken zamanda çözersin
hayatım zaten aynı okuldaymışsınız ben staj yaparken patronun nişanlısı vardı kıskanç olduğu belliydi bizde kıskandırmak için baya uğraşırdık dalgasına yani orası onun işyeri kıskançlığını belli edersen ki o anki yüz ifadeni bile dikkate alırlar kız öğrenciler daha fazla uğraşır senle zayıf noktanı gösterme kimseye hatta öğrenci geldiğinde bakma bile genç onlar dalga konusu yaparsın hem nişanlını hem kendini yani sorunu anlayamadım hadi kızın niyeti başka ne yapabilirsinki elbet ortaya çıkacak nişanlın senin değilmi çok yanlış bunlar kıskanç olabilirsin ama işyerinde üzülecek bi mevzu yok heleki bu okulsa çok dikkatli olmalısın nişanlını düşün biraz ve kesinlikle kıskandığını belli etme anlarlar daha çok üstüne gelirler kafayı yeme sonra
merhaba herkese
konuya girmeden önce bi açıklama yapmak istiyorum.açtığım konulardan rahatsızlık duyan, bıkan,üyeler lütfen konumdan uzak durun Allah aşkına uzak durun!ben demiyorum ki beni eleştirmeyin ama herşeyin bi adabı var.kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok.
ben bu forumda bi üye isem konu açmakta en doğal hakkım
sana saçma mı geliyo olabilir,bana da bir çok konu saçma geldiği için hiçbirine yorum yapmıyorum,benim konumu kendinize eğlence yapamazsınız.bahsettiğim kişiler kendilerini biliyolar zaten o yüzden LÜTFEN.
ya şu an konuyu açmaya çekiniyorum resmen birilerinin yüzünden sinirlerim bozuldu iyice,ama yeter!
şimdi aklı başında insanlar için anlatıcam.
evt barıştık yine ben küçük bi kaza geçirdim o vesile oldu diyelim..
bugün kafama taktığım bi durum oldu onu paylaşmak istiyorum.
bugün çıkışta nişanlımın odasına gittim bilgisayarda benim dersimle ilgili birşey vardı onu yapalım dedik beraber.
bi kız geldi.odanın kapısı açıktı zaten ama kız kapıyı vurmadı.
kapı açık bile olsa ben tıklatıp öyle giriyorum hocamın odasına mesela.
neyse işte kızı gördük,nişanlıma bakıp nasılsınız dedi direk oda tşkler dedi
birşey sorcam dedi ama galiba meşgulsünüz dedi.nişanlımda olsun sorabilirsin,adımı söyleyerek xle biraz işimiz vardı dedi.
yok ben bşy sorcaktım da artık sonra dedi,nişanlımda dersle mi ilgili dedi işte dersin adını söyleyerek.
inanın kız orda ne dedi hatırlamıyorum bile çünkü o an kaldım çünkü kız çok garipti,öylece çıkıp gitti.bu arada hocam filan da demedi hiç
sonra ben sinirlendim neden nişanlımla demiyosunda xle işimiz vardı diyosun dedim ve neden açıklama yapara gibi söylüyosun dedim
söylediği şu:zaten okulda herkes biliyo nişanlı olduğumuzu,açıklama yapar gibi söylemedim,kız seni görmemiş olabilir yarın bi gün gidip hocanın yanında bi kız oturuyodu derse dedikodu yaparsa biz kötü olcaz diye söyledim dedi.
sizce bu olayda bi gariplik yok mu?
kız bana çok tuhaf baktı şu an gözümün önünde bakışları.
ben herzaman nişanlımın yanına giderim öğrenciler gelip soru sorarlar ama hiç böyle bişey olmadı.
bu arada kız hangi bölümde kaçıncı sınıf diye sordum ve nişanlım sadece bizden ders aldığını biliyorum başka bşy bilmiyorum dedi
STAJ YAPARKEN PATRONUN NİŞANLISINI KISKANDIRIRDIKbunu birde ballandıra ballandıra söylüyorsunuz. aynı şey size yapılsaydı hoşunuza gidermiydi. benim iş yerimde de erkek arkadaşlarım var. aramız çok samimi şakalaşırız. eşleri geldiğinde çok mesafeli davranırım yanlış anlayıpta üzülmesinler diye.
kadının düşmanı yine kadın derlerdi de inanmazdım. siz bu tanıma çok uyuyorsunuz. hiç hoş değil
aynen öyle gerçekten
tşk ederim,ben tutamıyorum kendimi işe belli ediyorum hemen
evt neler neler kurdum kafamda çok sinir bozucu bi durum
bilmiyorum:/
bide şöyle bşy var nişanlım dedi ki o kız bi tuhaf ztn durup durup dersten çıkıp gidiyo fln filan,ama ne hikmetse kızın hangi bölümde olduğunu bilmiyo.
yuhh.eğer öyleyse bu aldatma olur yani
teşhisi koymuşsun bravo
belli bi kaç kişi var gelip konularımda kendince eğlenmeye çalışan onlar için söyledim bunu,neden üzerine alındın ki
inş dediğin gibidir cnm bilemiyorum artk zamanla görcez
ben psikologa gidiyorum zaten
işte dersle ilgili olsa sorardı bence,başka bşy sorcaktı bence
ben şuna eminimkız benim kıskanç olduğumu bildiği için öylre davranmadı yani kasıt olduğunu sanmıyorum,ki belki bizim beraber olduğumuzu bile bilmiyo olabilir ya 1 yada 2. sınıf tahminimce.
kız kendi kendine hoşlanmış olabilir ama nişanlımdan cesare aldığını düşündüm nedense
gerçekten durumumuz aynı ben seninle konuşmayı çok isterim.ama bak sen çok şanslısın,bizde okulda beraber yemek yeriz vs kimse yanımıza gelip de çok yakışıyosunz vs demez aksine tuhaf tuhaf bakarlar.dedikodu yaparlar uğraşırlar nefret ettim okuldan resmen.
çalışma ortamını bende biliyorum bende mezuniyet çalışmamda bi erkekle çalıştım,nişanlımda bayan asistanlarla çalıştı ve de sorun olmadı bu başka bişey yani huzursuz oldum yanına ilk defa öğrenci gelmiyo ki bu başkaydı işte
zaten kendi kendine hoşlanıyosa takmam ben sorun etmem.ama nişanlım belkide yardım filan etti çalıştırdı, kız da onu kendine yakın gördü.mesafeli davranıp davranmadığından emin değilm artık
ama burdaki çoğu yorum önyargılı olmuş biraz.
yani benim önceki konularımı bilenler sen yine abartmışsın dedi ama belkide ben değilde bi başkası bu konuyu açmış olsa farklı yorumlar gelecekti yani biraz önyargı oluştu sanki
bu yorumu ciddi mi yaptın yoksa dakga mı gerçekten anlayamadğm için soruyorum
Hayatımızdaki erkeklerin etrafında hep kızlar olacak, biz yaşlanacağız erkekler belki şarap gibi olacak, etraflarında bizden daha genci daha güzeli de olacak, baştan da çıkarmaya çalışacaklar. Buna engel olamayız. Ama neye güvenebiliriz eşlerimizin bu kadınlara prim vermeyeceğine. Bizi de sadece bu ilgilendirir. 3. kişileri durduramazsın. Benim yanımda eşimin ağzına girecek gibi sarkan kadınlar oldu onlara bakmadım bile. Benim dönüp baktığım eşimdir. Onun tavrı nasıldır diye bakarım. O seviyeyi koruyorsa bence sıkıntı yok. Nişanlınız da gayet profesyonel cevaplar vermiş. O kızın derdi neydi. Acaba asılacak mıydı bilinmez. Ama nişanlınız seviyeyi kourudukça hiç kimse amacına ulaşamaz.
Fevri hareketler yapmadan bi uzaktan gözlemleyin derim ben ama davranışarınızda bi değişiklik olmadan tabii ölçün tartın bakalım neyin nesi ne iş ...
Hemen üzme kendinibelki yanlış da anlıyo olabilirsin
Lorena, çoğu konunu okumadan yorum yapıyorum. Sana karşı önyargılıyım çünkü senin de bildiğin gibi kıskançlıkta level atladın sen. Hakaret değil de dalga geçmeler oluyor senin konularında çoğu zaman komik şeyler senin için büyük üzüntüler yaratıyor.
Konuna gelecek olursak kızın kapıyı açık görünce tıklatmaması onun ayılığı tamamen. Görgüsüzlük terbiyesizlik başka bir şey değil. Bunun altından başka anlamlar çıkarmana gerek yok.
Nişanlının lorenayla oturuyorduk demesi de gayet normal. Nişanlım demek benim kulağıma itici gelir bu durumlarda. Sevgili, nişanlı, evli olduğunu özel olarak belirtmeye gerek duymam ben. Zaten karşıdaki biliyor. Bilmese bile çok umrumda olmaz.
Kız şüpheli şekilde bir şey söyleyecektim de neyse meşgulsunüz galiba yapınca ben kızın ne diyeceği konusunda aynı senin gibi meraktan çatlardım. Bu nedenle özel bir sorunsa çıkabilirim derdim ki kızın sorunu gerçek bir sorunsa nişanlına orada 5 dk da anlatır ve çıkardı. Ama şüpheli bir durumsa yok yok sonra gelirim der ve kaçardı. Belki de nişanlın sorun varsa lorenanın yanında anlatabilirsin yabancı değil, yine de çekiniyorsan çıkabilir diyebilirdi. Gerçi şu 2. seçeneği deseydi sen okulu başına yıkardın da bunlar kızın gerçek niyetini anlamak için adım olurdu sadece. O an hepiniz boş bulunmuşsunuz.
Belki kız gerçekten önemli bir şey söyleyecekti ve çok çekindi ve sen çık diye gözünün içine baktı öyle. Sen de o ortamın içindesin belki hocasıyla bir şey yaşamıştır, belki nişanlından akıl almak istiyor ama olayın dallanıp budaklanmasından korktuğu için seni görünce anlatamadı.
Bunu anlamanın tek yolu orada senin çıkmandı dediğim gibi. O zaman ne dediğini zaten nişanlın sana söylerdi. Böyle şeyler her gün yaşanabilecek basit olaylar.
Sen bunlardan paranoyak olarak ömrünü geçiremezsin. Benim eşim yurtdışında çalışıyor. 3 kişi aynı evdeler. Ev arkadaşlarından biri kadın. Ben ona güvenmek zorundayım. Öyle değil mi. Zaten bir halt karıştırıcaksa karıştırsın da çıksın ortaya. İlla öğrenirim ben. Mesela haftaya sınavlarım başlamadan çat kapı sürpriz yapıcam evine. 7 yıldır beraberiz ilk yıllarda onun kıskançlıkları dışında başka bir problem yaşamadık. Ona da iyi bir rest çektim. Kimse bana neden onunla konuştun bununla konuştun diyemez.
konu sahibi arkadaşım bazı insanlar biraz fazla kıskanır sevdiğini doğal bence. kız içeri gelip bişi soracaktım dediğinde x le işimiz vardı diyeceğine söyleyebilirsiniz x yabancı değil nişanlım diyebilirdi . Bence nişanlında azda olsa hata var. ama uzatmamanı tavsiye ederim. düşünememişte olabilir. zaten bir aradaymışsınız. boş yere kendini üzüpte ilişkinize zarar verme. mutluluklar
Ee sana hak verince dalga geçildiğini düşünüyosan niye konu açıyosun ki? Herkes sana muhalefet olsun,herkesi sinir etmekten zevk alasın diyemi?
evt keske nişanlım ilk seçenekte söylediğini söyleseydi belki anlatırdı,bide yani ne sorabilir dye düşündük bugün de sonuçta bi kız öğrenci erkek hocaya ne gibi bi konudan bahsedebilir ki.yok eğer dersle ilgiliyse niye söylemedi
bugün konuştuk nişanlımla gelince bekletip seni çağırcam dedi yada anlatıcam sana dedi ama beni rahatlatmak için söyledi,belkide söylemycek bana
işte belkide nişanlım yüz verdi ona yoksa gelip niye ders dışında bşy sormak istesin ki
kızı tanımıyorum ki hiç görmüyorum bile
evt keske nişanlım ilk seçenekte söylediğini söyleseydi belki anlatırdı,bide yani ne sorabilir dye düşündük bugün de sonuçta bi kız öğrenci erkek hocaya ne gibi bi konudan bahsedebilir ki.yok eğer dersle ilgiliyse niye söylemedi
bugün konuştuk nişanlımla gelince bekletip seni çağırcam dedi yada anlatıcam sana dedi ama beni rahatlatmak için söyledi,belkide söylemycek bana
evt düşünmeliydi ve böyle söylemeliydi
kız bizi gördüğü için bozulmuş gibiydi resmen o halini bi görseydiniz..
ben sadece sordum ne var bunda hayret birşey
evden girmedğim için herkese cvp veremedim ama okudum ve beğendim ilgilenip yorumladığnz için sağolun,kızın ne soracağını düşünüyorum hala nasıl öğrenebilirim bilmiyorum çünkü içimden bi his kötü bi durum olduğunu söylüyo,kızın hali çok tuhaftı,nişanlımda o baktuğımız ödevi yanlış yapmış panik mi olduysa artk
bu olayda bişey olduğunu düşünüyorum o ayrı da
bugün bi kız nişanlıma kantinde nasılsınz dedi oda iyiyim sen nasılsın dedi
nişanlımın ona sen nasılsın diye sorması bile gereksiz geldi bana ve canımı sıktı.lanet olsun ki hiçbir gelişme yok bende
nişanlımın ona sen nasılsın diye sorması bile gereksiz geldi bana ve canımı sıktı.lanet olsun ki hiçbir gelişme yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?