Bugün yaşadığım olay..

Hayatımızdaki erkeklerin etrafında hep kızlar olacak, biz yaşlanacağız erkekler belki şarap gibi olacak, etraflarında bizden daha genci daha güzeli de olacak, baştan da çıkarmaya çalışacaklar. Buna engel olamayız. Ama neye güvenebiliriz eşlerimizin bu kadınlara prim vermeyeceğine. Bizi de sadece bu ilgilendirir. 3. kişileri durduramazsın. Benim yanımda eşimin ağzına girecek gibi sarkan kadınlar oldu onlara bakmadım bile. Benim dönüp baktığım eşimdir. Onun tavrı nasıldır diye bakarım. O seviyeyi koruyorsa bence sıkıntı yok. Nişanlınız da gayet profesyonel cevaplar vermiş. O kızın derdi neydi. Acaba asılacak mıydı bilinmez. Ama nişanlınız seviyeyi kourudukça hiç kimse amacına ulaşamaz.

Fevri hareketler yapmadan bi uzaktan gözlemleyin derim ben ama davranışarınızda bi değişiklik olmadan tabii ölçün tartın bakalım neyin nesi ne iş ...
Hemen üzme kendini belki yanlış da anlıyo olabilirsin

bu mudur yani? Bu kadar kıskançlık iyi değil kuzum gerçekten... Ortada bir şey yok. kız tuhaf baktı ise bu kızın sorunu sizin değl.

Bir çok konuna şimdi erinmedim göz attım...
ilişkini yıpratan kızlarla konuştu diye problem cıkartıp kavga eden sensin. ve ilişkine nasıl zarar verdigini biliyosundur dimi.
ve adam baya sabırlı davranmış size. sevgisinden.
bence olayı kafanızda bitirmelisiniz. doktorada gidiyosunuz evet ama siz kendinize doktor olmalısınız.
işi bu. okulda. kızlarla haliyle bi irtibatı olucak. bu snei korkutmamalı. bi kızla konuşurken paniklememelisin.
bırak adam yapıcaksada yapsınya.yaparsa sonuclarını biliyodur. yapmıcaksa bile gözüne sokuosun.
eşşegin aklına karpuz kabugu düşürmek gibi.
cok yazık ediyosunuz. kendinizede karşınızdakinide.

Lorena, çoğu konunu okumadan yorum yapıyorum. Sana karşı önyargılıyım çünkü senin de bildiğin gibi kıskançlıkta level atladın sen. Hakaret değil de dalga geçmeler oluyor senin konularında çoğu zaman komik şeyler senin için büyük üzüntüler yaratıyor.

Konuna gelecek olursak kızın kapıyı açık görünce tıklatmaması onun ayılığı tamamen. Görgüsüzlük terbiyesizlik başka bir şey değil. Bunun altından başka anlamlar çıkarmana gerek yok.

Nişanlının lorenayla oturuyorduk demesi de gayet normal. Nişanlım demek benim kulağıma itici gelir bu durumlarda. Sevgili, nişanlı, evli olduğunu özel olarak belirtmeye gerek duymam ben. Zaten karşıdaki biliyor. Bilmese bile çok umrumda olmaz.

Kız şüpheli şekilde bir şey söyleyecektim de neyse meşgulsunüz galiba yapınca ben kızın ne diyeceği konusunda aynı senin gibi meraktan çatlardım. Bu nedenle özel bir sorunsa çıkabilirim derdim ki kızın sorunu gerçek bir sorunsa nişanlına orada 5 dk da anlatır ve çıkardı. Ama şüpheli bir durumsa yok yok sonra gelirim der ve kaçardı. Belki de nişanlın sorun varsa lorenanın yanında anlatabilirsin yabancı değil, yine de çekiniyorsan çıkabilir diyebilirdi. Gerçi şu 2. seçeneği deseydi sen okulu başına yıkardın da bunlar kızın gerçek niyetini anlamak için adım olurdu sadece. O an hepiniz boş bulunmuşsunuz.

Belki kız gerçekten önemli bir şey söyleyecekti ve çok çekindi ve sen çık diye gözünün içine baktı öyle. Sen de o ortamın içindesin belki hocasıyla bir şey yaşamıştır, belki nişanlından akıl almak istiyor ama olayın dallanıp budaklanmasından korktuğu için seni görünce anlatamadı.

Bunu anlamanın tek yolu orada senin çıkmandı dediğim gibi. O zaman ne dediğini zaten nişanlın sana söylerdi. Böyle şeyler her gün yaşanabilecek basit olaylar.

Sen bunlardan paranoyak olarak ömrünü geçiremezsin. Benim eşim yurtdışında çalışıyor. 3 kişi aynı evdeler. Ev arkadaşlarından biri kadın. Ben ona güvenmek zorundayım. Öyle değil mi. Zaten bir halt karıştırıcaksa karıştırsın da çıksın ortaya. İlla öğrenirim ben. Mesela haftaya sınavlarım başlamadan çat kapı sürpriz yapıcam evine. 7 yıldır beraberiz ilk yıllarda onun kıskançlıkları dışında başka bir problem yaşamadık. Ona da iyi bir rest çektim. Kimse bana neden onunla konuştun bununla konuştun diyemez.

valla arkadaş bu senin nişanlında dünya yakısıklısı vucutlu kaslı maslı filan zannediyoruz bu ne bütün kızlar peşinde maşalllahhh
,

yorumunu görünce ister istemez güldüm... . şuan senin gündeminde de benzer bir olay olduğu için yaptığın yorumdan,aklının hala o konuda olduğu belli oluo umarım sorununu en erken zamanda çözersin

Evet, evet.
En az Lorena kadar kiskancim bende.
Tesekkur ederim canim.

Sanırım konularınıza hiç yorum yapmadım Lorena ama şaşkınım.
Neden her şeyi büyük bir sorun haline getiriyorsunuz?
Mesela o hanım yok söylemeyeyim, mi diyor sorunu için, ben olsam gülümseyip
istersen çıkabilirim, derdim.
Kimse nişanlını kapacak, üstüne atlayacak değil tabiri caizse.
Benim eşime de sevgiliyken de nişanlıyken de yazan hanımlar oldu.
Umursamadım bile.
Eşim de umursamadı.
Cevaplarını verdik birlikte, geçti gittiler.
Yani neden sürekli nişanlınıza karşı tetiktesiniz?
Hemen bir açıkta kavga çıkarayım modundasınız.

Ben bu olayda herhangi bir gariplik görmüyorum.Kız birşey paylaşmak istemiştir.Birini şikayet edecektir.Başka bir problem vardır.Nişanlının dersiyle ilgili bir sıkıntı vardır.Yani bu kadarcık bir konuşmadan kavga çıkarmak ne derece doğru sen tart.
Nişanlım dememiş,o an ismini söylemiş olabilir.Bunda da bir gariplik göremiyorum.Kızın senin yanında konuşmak istememesinden veya hocası müsait değil diye vazgeçmesinden daha doğru,daha doğal,daha normal hiçbirşey olamaz.Heee sen nişanlına güvenmiyorsan birşey diyemem.(eski konularını hatırlamıyorum)

STAJ YAPARKEN PATRONUN NİŞANLISINI KISKANDIRIRDIK bunu birde ballandıra ballandıra söylüyorsunuz. aynı şey size yapılsaydı hoşunuza gidermiydi. benim iş yerimde de erkek arkadaşlarım var. aramız çok samimi şakalaşırız. eşleri geldiğinde çok mesafeli davranırım yanlış anlayıpta üzülmesinler diye.

kadının düşmanı yine kadın derlerdi de inanmazdım. siz bu tanıma çok uyuyorsunuz. hiç hoş değil

konu sahibi arkadaşım bazı insanlar biraz fazla kıskanır sevdiğini doğal bence. kız içeri gelip bişi soracaktım dediğinde x le işimiz vardı diyeceğine söyleyebilirsiniz x yabancı değil nişanlım diyebilirdi . Bence nişanlında azda olsa hata var. ama uzatmamanı tavsiye ederim. düşünememişte olabilir. zaten bir aradaymışsınız. boş yere kendini üzüpte ilişkinize zarar verme. mutluluklar

iyide canım ben sana tavsiye verdim o zaman öğrenciydik kıskandırırdıktan kastım zaten kadın ne dersek bi yüzü asılıyodu ayrıca nişanlısına olan kıskançlığından bize hiç iyi davranmıyodu ve notumuzu kırmamızı isteyeceğini söylüyodu ve ne alakaysa onun işyeri başka olmasına rağmen boş zamanlarında gelip bizimle çalışıyodu :s k.bakmada ben yanlış bişey yapmadım sadece nişanlısının yanında adam bizle uğraşıyodu bizde onunla uğraşıyoduk yani şakasına takılıyoduk kadında nişanlısına çeki düzen versin o zaman ne yapabilirizki bu durumda zaten ayrıldılar aylar sonra bununda nedeni biz olamayız zaten kimsede onlara bunlar evlenir gözüyle dahi bakamıyodu ki haklılardı benim demek istediğim insanların senin bu yönünü kullanmalarına izin verme diğer konularına baktımda ordada erkek öğrenciler dikkatli olun falan demişlerdi demekki senin nasıl biri olduğunu biliyolar sen ne kadar alakasız görsende anlamasanda bu böyle senin bu yaptıkların kulaktan kulağa yayılmıştır belki ayrıcada ben şuan evliyim zaten o öğrenci yıllarındaki yaramazlıklarımızdı o zamanlar eşimede anlatırdım şöyle böyle diye çünkü adam gerçekten uğraşıyodu bizimle ve o adam stajım bittiğinde dahi uğraşmıştı benimle staj dosyamı yeniden hazırlamamı istedi hazırladım beğenmedi tekrar düzenlememi istedi yazı yazmaktan elim kopmuştu ki okula yetişmesi gerekiyodu okula gönderdim sonra bi dosya meselesi çıktı başıma adamı dövcekti eşim he bu benim anlattığım adam kasten yapmıyodu bunu yapısı böyleydi ondan öncede bu dosya mevzularında bir dünya sorun çıkarmıştı

Ee sana hak verince dalga geçildiğini düşünüyosan niye konu açıyosun ki? Herkes sana muhalefet olsun,herkesi sinir etmekten zevk alasın diyemi?

işte belkide nişanlım yüz verdi ona yoksa gelip niye ders dışında bşy sormak istesin ki

kızı tanımıyorum ki hiç görmüyorum bile

evt keske nişanlım ilk seçenekte söylediğini söyleseydi belki anlatırdı,bide yani ne sorabilir dye düşündük bugün de sonuçta bi kız öğrenci erkek hocaya ne gibi bi konudan bahsedebilir ki.yok eğer dersle ilgiliyse niye söylemedi
bugün konuştuk nişanlımla gelince bekletip seni çağırcam dedi yada anlatıcam sana dedi ama beni rahatlatmak için söyledi,belkide söylemycek bana

evt düşünmeliydi ve böyle söylemeliydi
kız bizi gördüğü için bozulmuş gibiydi resmen o halini bi görseydiniz..

Ee sana hak verince dalga geçildiğini düşünüyosan niye konu açıyosun ki? Herkes sana muhalefet olsun,herkesi sinir etmekten zevk alasın diyemi?

ben sadece sordum ne var bunda hayret birşey

evden girmedğim için herkese cvp veremedim ama okudum ve beğendim ilgilenip yorumladığnz için sağolun,kızın ne soracağını düşünüyorum hala nasıl öğrenebilirim bilmiyorum çünkü içimden bi his kötü bi durum olduğunu söylüyo,kızın hali çok tuhaftı,nişanlımda o baktuğımız ödevi yanlış yapmış panik mi olduysa artk

Sana anlatmaması için tek bir sebep var. Paranoyaklığın. Biraz daha yumuşak git bu olaya. Anlatacaktır.

bu olayda bişey olduğunu düşünüyorum o ayrı da

bugün bi kız nişanlıma kantinde nasılsınz dedi oda iyiyim sen nasılsın dedi

nişanlımın ona sen nasılsın diye sorması bile gereksiz geldi bana ve canımı sıktı.lanet olsun ki hiçbir gelişme yok bende

Bence icindeki his cok dogru..kadinlar hisseder hele lorena dahada hisseder neticede hep tetiktesin guvensizlikten dolayi...bu adam catir catir seni aldatiyo ve sen her suphelendigindede kiviriyor bence en igrenc erkek tipi..bas buna tekmeyi daha cok cekersin

biri birine nasılsınız diye sorarsa karşısındaki de kibarlık gereği sen nasılsın diye sorar bunda garip bir durum yok

abartıyorsunuz gerçekten.

erkek hocalarımla bende çok sorun paylaştım çok kez ders konusunda yardım aldım yetmedi okul harcım için evlerine temizliğe gittim. hocalarıma ilgim yoktu onlardan da hiç öyle bir izlenim almadım. bazıları evliydi de... bu insanlıktır.

olabilir. tuhaf olan herkesin aklında cinsellik var senin nişanlın için ölüp bitiyorlrmış gibi düşünmen.

Allahın Selamıni bile takmissin kafana
nasilsiniz denince gorgu kurali olarak iyiyim ,Sen nasılsın diye cevap verilir.
Iyiyim deyip geçilmesi son derece ukalaca ve ayıptır.
halini hatrini
soran birine ayni sekilde cevap verilir. Hele bir okulda hocaysan ,Buna daha da dikkat etmek zorundasin.ogrenciler hassas olurlar çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…