işte yakaladım o bakışları kız normal girdi kapıdan bize bakıp bakıp suratını astı ağlıycak gibiydi ben inanamadım derdi neydi anlamadım,böyle nişanlım sor diyo o gözlerini yana kaydırarak yok işiniz var galiba diyo
hayır tabi kimseyi terslemesin ama çok ciddi davransın ne biliyim.
senin sevgilinmiydi eşin mi okulda çalışıyodu kusura bakma gerçekten unuttum
Mesela sen kendinden örnekler versen ,işte senin hayatında ki insan okuldaki kızları ders çalıştırdı mı hiç ödev gibi şeylere yardımcı oldu mu sohbet ettimi sen nasıl karşıladın vs.
çok sevinirim gerçekten
gerçi ben konu açıp anlatıyorum bi kaç gün rahatlama oluyo gerçekten oluyo ama yorumlar sayesinde ama bi süre sonra eskiye dönüyorum,ama yine de dinlemek isterim
belkide birşey yok ama o an söylememesi dersle ilgili olmadığını gösteriyo ve ben çok merak ettim çok bide o tavırları,yani burda anlatamıyorum çok acayipti
Diger konularini da biliyorum. Cok kiskanc ve fevrisin. Nisanlin muhtemelen diger kizlarla tatmin ediyodur bazi duygulari sevgi naiflik sefkat vs gibi. Kizin rahatca gelmesi, bocalamasi, senden yabanci gibi bahsetmesi bundan. Bu iletisim kurdugu kizlardan biriyle arayi yaparsa da seni birakir. Bu isin sonu evlilik degil.
bugün çıkışta nişanlımın odasına gittim bilgisayarda benim dersimle ilgili birşey vardı onu yapalım dedik beraber.
bi kız geldi.odanın kapısı açıktı zaten ama kız kapıyı vurmadı.
kapı açık bile olsa ben tıklatıp öyle giriyorum hocamın odasına mesela.
neyse işte kızı gördük,nişanlıma bakıp nasılsınız dedi direk oda tşkler dedi
birşey sorcam dedi ama galiba meşgulsünüz dedi.nişanlımda olsun sorabilirsin,adımı söyleyerek xle biraz işimiz vardı dedi.
yok ben bşy sorcaktım da artık sonra dedi,nişanlımda dersle mi ilgili dedi işte dersin adını söyleyerek.
inanın kız orda ne dedi hatırlamıyorum bile çünkü o an kaldım çünkü kız çok garipti,öylece çıkıp gitti.bu arada hocam filan da demedi hiç
sonra ben sinirlendim neden nişanlımla demiyosunda xle işimiz vardı diyosun dedim ve neden açıklama yapara gibi söylüyosun dedim
söylediği şu:zaten okulda herkes biliyo nişanlı olduğumuzu,açıklama yapar gibi söylemedim,kız seni görmemiş olabilir yarın bi gün gidip hocanın yanında bi kız oturuyodu derse dedikodu yaparsa biz kötü olcaz diye söyledim dedi.
sizce bu olayda bi gariplik yok mu?
kız bana çok tuhaf baktı şu an gözümün önünde bakışları.
ben herzaman nişanlımın yanına giderim öğrenciler gelip soru sorarlar ama hiç böyle bişey olmadı.
bu arada kız hangi bölümde kaçıncı sınıf diye sordum ve nişanlım sadece bizden ders aldığını biliyorum başka bşy bilmiyorum dedi
madem aldatıyo o zaman neden ayrılmıyo benden ,ben bu işin peşini bırakmam bulcam o kızı
Ya lorena valla çok safsın hangi erkek senin gibi naparsa yapsın dediğine inanan ayrılmayan sevgili istemez...adam diyoki oh daha sevgiliyken böyle rahat rahat aldatıp istediğimi yapabiliyorum her dediğime inanıyor evlenincede rahat rahat hem evimin kadını çocuklarımın anası olur hemde dışarda başka kadınlar oh...adam güvenilmezin güvenilmezi başkası olsa çoktan ayrılmıştı o niye senden ayrılsın bulmuş senin gibi safı ayrılır mı senin ondan ayrılman gerekiyor.sana yanlış öğretmişler aldatan değil aldatılan ayrılır..zaten ayrılcak biri olsa ayrılıp istediğini yapar onun adıda aldatma olmaz
bu olayda bişey olduğunu düşünüyorum o ayrı da
bugün bi kız nişanlıma kantinde nasılsınz dedi oda iyiyim sen nasılsın dedi
nişanlımın ona sen nasılsın diye sorması bile gereksiz geldi bana ve canımı sıktı.lanet olsun ki hiçbir gelişme yok bende
bu olayda bişey olduğunu düşünüyorum o ayrı da
bugün bi kız nişanlıma kantinde nasılsınz dedi oda iyiyim sen nasılsın dedi
nişanlımın ona sen nasılsın diye sorması bile gereksiz geldi bana ve canımı sıktı.lanet olsun ki hiçbir gelişme yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?