Bugün yaşadığım olay..

Neden anlamak istemiyosun
İlişkiler güvensiz yürümez
Bu kafayla hep aynı noktada kalıyosun
Sadece ilişkine zarar veriyosun
Adama bu kadar güvenmiyosan bırak gitsin ya
Herşeyden şüphe ederek nası yaşayabiliyosun
Ona da yazık sana da
Hayatını böyle mi geçirmek istiyosun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senden yasca kucuk oldugum kesin ama benim tavsiyem bu adam seni cekiyorsa gercekten seni seviyordur
hee yok eger ben hala bu adami kadinlarin gozlerinden kacirmak istiyorum dersen tasma tak bu nedir kiz hocam demedi diye nisanlinami goz koydu? yada diger kadinlarin hepsinin gozu nisanlindami silkelen bence biraz

hayatım zaten aynı okuldaymışsınız ben staj yaparken patronun nişanlısı vardı kıskanç olduğu belliydi bizde kıskandırmak için baya uğraşırdık dalgasına yani orası onun işyeri kıskançlığını belli edersen ki o anki yüz ifadeni bile dikkate alırlar kız öğrenciler daha fazla uğraşır senle zayıf noktanı gösterme kimseye hatta öğrenci geldiğinde bakma bile genç onlar dalga konusu yaparsın hem nişanlını hem kendini yani sorunu anlayamadım hadi kızın niyeti başka ne yapabilirsinki elbet ortaya çıkacak nişanlın senin değilmi çok yanlış bunlar kıskanç olabilirsin ama işyerinde üzülecek bi mevzu yok heleki bu okulsa çok dikkatli olmalısın nişanlını düşün biraz ve kesinlikle kıskandığını belli etme anlarlar daha çok üstüne gelirler kafayı yeme sonra

Lorena, benim sözlüm de araştırma görevlisi. Benden başka bir üniversitede. Ben de henüz lisans öğrencisiyim. Senin durumuna en yakın kişiyim belki de.
Tüm samimiyetimle söylüyorum, gerçekten anlayamıyorum seni. Ben de şu an üniversitede hocamın asistanlığını yapıyorum, beraber çalıştığım yüksek lisans öğrencilerinden biri erkek ve sevgilisi var ama çalışma şartlarını az çok bilirsin benimle daha çok vakit geçiriyor, o zaman sevgilisi paralasın beni

Şöyle örnek vereyim geçen sözlümün üniversitesine gittim, çok da severler sözlümü öğrencileri, bi grup öğrenci etrafımızı sardı. 'Hocam çok yakışıyorsunuz, hocam sözlünüz mü?' diyenler mi istersin, bana merhaba deyip gülümseyenler mi :) Arada bir tane öğrenci geldi koşa koşa 'Hocam çıkacaksınız diye çok korktum, ödevle alakalı bir şey soracaktım' dedi. Odada bakalım dediler ikisi gitti ben gitmek istemedim, kalanlarla sohbet ettim. İşlerini bitirip geldiler yanımıza. Ne yapayım şimdi ben kendi ellerimle odaya yollayarak hata mı etmiş oldum.

Ne bileyim ben işin içinde olduğum için mi bilmiyorum bana hiç anormal gelmiyor bu anlattıkların. Benim bölümümde mesela ortak çalışma, grup çalışması, yardımlaşma olmadan bir adım zor ilerlersin. Düşünemiyorum bile çalıştığım-danıştığım insanların sevgilileri böyle olsun. Şükür ki asistanı olduğum hoca bayan diye bile düşünüyorum senin konularını gördükçe.

O yüzden sevgili Lorena, kendine yaparsın, düşünce tarzını değiştir. Akademik hayatın kuralı bu, nişanlın da hoca. Var olduğu müddetçe öğrenciler olacak etrafında. Her öğrencisinden aynı elektriği almayabilirsin, tek tek eleyemezsin öğrencileri. Ve inan bana bunlarla uğraşırken yıpranmaya değmeyecek kadar güzel bir şey insanın hayatı...

arada yazılanları okumadım da şöyle düşünmeni istiyorum. diyelim ki kız nişanlından hoşlanıyor. (hocaysa zaten kesin hoşlanan vardır, o kız olmasa bile başkaları illaki oluyor yani.) neyse,, kız hoşlanıyo olsa bile size zararı ne ki. yani nişanlınız yüz vermedikten sonra hiç tedirgin olacağınız bişey yok. yani kız hoşlanıyor diye saçını aşını yolmayacağınıza göre... yapacak bişeyiniz yok yani. nişanlınız zaten mesafeli davranıyordur. bence mesele yok

Ya özür dilerim inanin sizi kizdirmak.polemik yaratmak istemiyorum...

Ama ben gerçekten sizin ruh halinizin bu olduğunu düşünmek istemiyorum... Belki böyle.şeyler yazmak bizim bu tepkilerimizi okumak hosunuza gidiyor ve bu yuzden yaptiginizi/ yazdiginizi düşünüyorum..

Cunku aklim mantigim almıyor bir insanin hayati kendine bu kadar zehir etmesini.. Empati.dahi kuramiyorum o kadar ki anlayamıyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Garip birsey yok. Sen sevgilinin cevresindeki butun disi varliklari tehdit gibi gordugun, herkesi sevgilini kapmak icin firsat bekliyor sandigin icin insanlarin bakislarindan bile anlam cikarir olmussun. Yoksa gozlerini kisip "O adam benim olacak" der gibi mi bakti Allah askina? Abartma.

Bir de sunu merak ediyorum. Sevgilinle ne zaman bir araya gelseniz bir kiskanclik mevzu oluyor. Sen hergun gelip burda her kiskancligina ayri konu mu acacaksin? Bu meseledeki her konunda cevaplar ayni degil mi? Yanlis anlama, konu acmak hakkini biliyoruz. Acma diyemeyiz. De sen de hep ayni yerinde saymaktan yorulmadin mi? Yapilan yorumlardan sonra herhangi bir gelisme yok zira, hergun ayni tarz kiskancliklar.

Kendine bir gunluk tutmani oneririm. Her kiskancligini ona yazarak rahatlarsin belki. Sana burda su zamana kadar verilen onerilerden fazlasi gelemez artik, tukettin butun onerileri.
Bundan sonra acacagin bu tarz konulardaki pesin pesin yorumumu da yapabilirim: Sorun yok, sen kiskanmissin. Her zamanki gibi.

Son düzenleme:
Bence nişanlın seni o kızla aldatmış olabilir sanki aralarında birşey varmış gibi geldi gerçekten çok tuhaf bir durum bence nişanlına bunun hesabını sor peşini bırakma onları yakala ve tekmeyi bas!! Seni aptal yerine koymasınlar!!

Çok sinir bozucu.
Hem de coookkk.

aynen öyle gerçekten

tşk ederim,ben tutamıyorum kendimi işe belli ediyorum hemen

evt neler neler kurdum kafamda çok sinir bozucu bi durum

bilmiyorum:/
bide şöyle bşy var nişanlım dedi ki o kız bi tuhaf ztn durup durup dersten çıkıp gidiyo fln filan,ama ne hikmetse kızın hangi bölümde olduğunu bilmiyo.

yuhh.eğer öyleyse bu aldatma olur yani

teşhisi koymuşsun bravo

Aklı başında insanlar için anlatıcam ne demek yaa ? Beğenmiyorsan aklımızı yazmazsın.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır.

belli bi kaç kişi var gelip konularımda kendince eğlenmeye çalışan onlar için söyledim bunu,neden üzerine alındın ki

inş dediğin gibidir cnm bilemiyorum artk zamanla görcez

ben psikologa gidiyorum zaten

Nisanliniz hoca sanirim. Belki sizi birden gordugu icin soramamistir kiz. Hemen kotuye yormayin derim. Once bi kizi izleyin hemen nisanliniza demeyin sakin bunu.ayrica bence isminizi demesinde bir sorun yok. Herkes biliyormus zaten. :)

işte dersle ilgili olsa sorardı bence,başka bşy sorcaktı bence

ben şuna eminim kız benim kıskanç olduğumu bildiği için öylre davranmadı yani kasıt olduğunu sanmıyorum,ki belki bizim beraber olduğumuzu bile bilmiyo olabilir ya 1 yada 2. sınıf tahminimce.
kız kendi kendine hoşlanmış olabilir ama nişanlımdan cesare aldığını düşündüm nedense

gerçekten durumumuz aynı ben seninle konuşmayı çok isterim.ama bak sen çok şanslısın,bizde okulda beraber yemek yeriz vs kimse yanımıza gelip de çok yakışıyosunz vs demez aksine tuhaf tuhaf bakarlar.dedikodu yaparlar uğraşırlar nefret ettim okuldan resmen.
çalışma ortamını bende biliyorum bende mezuniyet çalışmamda bi erkekle çalıştım,nişanlımda bayan asistanlarla çalıştı ve de sorun olmadı bu başka bişey yani huzursuz oldum yanına ilk defa öğrenci gelmiyo ki bu başkaydı işte

zaten kendi kendine hoşlanıyosa takmam ben sorun etmem.ama nişanlım belkide yardım filan etti çalıştırdı, kız da onu kendine yakın gördü.mesafeli davranıp davranmadığından emin değilm artık

ama burdaki çoğu yorum önyargılı olmuş biraz.
yani benim önceki konularımı bilenler sen yine abartmışsın dedi ama belkide ben değilde bi başkası bu konuyu açmış olsa farklı yorumlar gelecekti yani biraz önyargı oluştu sanki

bu yorumu ciddi mi yaptın yoksa dakga mı gerçekten anlayamadğm için soruyorum

nişanlının şuçu yok bence. kızı takibe aabıırsın hangı bolum erkek arkadası varmı arkadas ortamı nasıl. cokta nısanlına dıllendırme eşegin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi birşey olmasın.

Nişanlından hoşlanan kızlar olabilir. Ama bunların acısını nişanlından çıkarmamalısın. Ortada sizin için endişe edilecek bir durum yok bence. Birak dışardaki insanlar hoşlandıklarıyla ya da kıskandıklarıyla kalsınlar. Sen bu konular yüzünden nişanlının başının etini yemek yerine olan bitenin tadını çıkarmaya bak. Nişanlın değil mi ? Onu beğenenler var ama o seni seçti ve senin yanında

Ve de kendini biraz frenlemeye çalış. Nişanlın herzaman bu kadar anlayışlı olmayabilir. Ters bir anına denk gelirse olay büyüyebilir zarar görürsünüz. Ki bu tarz hareketler senden uzaklaşmasına da vesile olabilir. Yani bir olaya tepki vermeden önce bunları düşünmelisin

Lorena cogumuz universite ogrencisi olduk, tamam kabul cogumuz da yakisikli hocalarimizi hayal ettik belki ama deli divane asik olup, acilmak icin odalarina gitmedik. Uzaktan, lafta kaldi sevmelerimiz.. Kaldi ki sen nisanlina cirkin diyosun birde, kim napsin onu..

Kendini hocasina/ogrencisine asik ogrenci/hoca fantazisine cok kaptirmissin. Ogrencilerin soru sorma mimiklerinden bile anlam cikariyorsun..

Hayir senin icin kotu olan hocasina asik ogrenci fantazisinin profesorluge kadar yolu var :) ne yani bu adamla evlenip 30 yil kendine kafayi mi yedirteceksin? Kendini seviyosan terket bu adami lorena. Cunku senin degisecegin yok..

bence sen boyle seylere cok takintili oldugun icin kiza baya tuhaf bakmissinidr. Kiz da zaten napicagini bilememistir, sorsa mi sormasa mi hocanin yaninda baska biri varken sorusunu. Kimbilir aklinda neler vardi, ne derdi var kizin kimbilir.

Bu kadar basit seyleri kafana takip durma artik. Gercekten de saglam bir terapiye ihtiyacin var.

1- Nişanlım diye neden vurgulasın ki? Adam okulda, işinin olduğu yerde. "Nişanlım" demesi zaten abes olur.
2- Üniversitede bizde bayan erkek bir çok hocamızın (prof yada yar. doç olmadığı sürece) odasına kapı vurmadan giriyorduk.
3-Eşiniz bir hoca ise, öğrencisinin kişisel hedefleri ile ilgili danışmak istediği bir şeyler olabilir. Benim görüşlerine çok önem verdiğim hocalarım vardı ve kariyer hedeflerimle ilgili saatlerce konuşurdum. Ama bir kez bile kendisini baştan çıkarmak aklıma gelmedi.
4-Öğretmenlik sadece ders anlatılan bir meslek değil sosyal bir paylaşım odağıdır. Binlerce kendisiyle sohbet etmek isteyen art niyetli olmayan öğrencileri olacak.
5-Adamı rahat bırakmalısın. Bu kadar daraltırsan eninde sonunda kaçacaktır. Seninle açık açık bir ilişki yaşıyor ve gizlemiyor. Gizlemek de isteyebilirdi.

Yersiz kıskançlıklarından arınıp, öğrencileri ve nişanlını rahat bırakmanı temenni ederim. Eminim daha huzurlu bir ilişkin olacaktır.

Saygılar.

Bu arada Lorena,

Gercekten bazen bizimle alay mi ediyorsun yoksa ciddimisin ben anliyamiyorum. Bence sen bizimle kafa buluyorsun.

Lorena küçük şeylere çok fazla takıyorsun kafanda kurup kurup kendi kendini yiyorsun

sevdiğine inanmayı biraz güvenmeyi denesen ve bu öğrenci olaylarına biraz alışmaya çalışsan senin için daha iyi olacak bazı anlattığın şeyler gerçekten çok küçük takılmayacak şeyler , bence nişanlın seni seviyor kıymetini bil bu saçmalıklardan dolayı onun sevgisini ilgisini kaybedersen sonra daha çok üzülürsün

Bu ne kıskançlık canım, kızın nişanlına karşı ilgisi olsa dahi sen niye karın ağrısı çekiyorsun, bırak o çeksin. sonuçta o senin nişanlın sana ait senin yani kimse alamaz elinden. Adam seni seviyor ki nişanlanmış seninle evlenicek. Niye sen sıkıntı çekiyorsun ki, o kız çeksin. sen rahat ol

ben anormal bi durum göremedim..eğer anormal bi durum varsa o da senin nişanlına davranışların..
bence şüphelenecek bi durum yok...adamı sıkboğaz edersen, bunlara zemin hazırlamış olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…