merhaba herkese
konuya girmeden önce bi açıklama yapmak istiyorum.açtığım konulardan rahatsızlık duyan, bıkan,üyeler lütfen konumdan uzak durun Allah aşkına uzak durun!ben demiyorum ki beni eleştirmeyin ama herşeyin bi adabı var.kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok.
ben bu forumda bi üye isem konu açmakta en doğal hakkım
sana saçma mı geliyo olabilir,bana da bir çok konu saçma geldiği için hiçbirine yorum yapmıyorum,benim konumu kendinize eğlence yapamazsınız.bahsettiğim kişiler kendilerini biliyolar zaten o yüzden LÜTFEN.
ya şu an konuyu açmaya çekiniyorum resmen birilerinin yüzünden sinirlerim bozuldu iyice,ama yeter!
şimdi aklı başında insanlar için anlatıcam.
evt barıştık yine ben küçük bi kaza geçirdim o vesile oldu diyelim..
bugün kafama taktığım bi durum oldu onu paylaşmak istiyorum.
bugün çıkışta nişanlımın odasına gittim bilgisayarda benim dersimle ilgili birşey vardı onu yapalım dedik beraber.
bi kız geldi.odanın kapısı açıktı zaten ama kız kapıyı vurmadı.
kapı açık bile olsa ben tıklatıp öyle giriyorum hocamın odasına mesela.
neyse işte kızı gördük,nişanlıma bakıp nasılsınız dedi direk oda tşkler dedi
birşey sorcam dedi ama galiba meşgulsünüz dedi.nişanlımda olsun sorabilirsin,adımı söyleyerek xle biraz işimiz vardı dedi.
yok ben bşy sorcaktım da artık sonra dedi,nişanlımda dersle mi ilgili dedi işte dersin adını söyleyerek.
inanın kız orda ne dedi hatırlamıyorum bile çünkü o an kaldım çünkü kız çok garipti,öylece çıkıp gitti.bu arada hocam filan da demedi hiç
sonra ben sinirlendim neden nişanlımla demiyosunda xle işimiz vardı diyosun dedim ve neden açıklama yapara gibi söylüyosun dedim
söylediği şu:zaten okulda herkes biliyo nişanlı olduğumuzu,açıklama yapar gibi söylemedim,kız seni görmemiş olabilir yarın bi gün gidip hocanın yanında bi kız oturuyodu derse dedikodu yaparsa biz kötü olcaz diye söyledim dedi.
sizce bu olayda bi gariplik yok mu?
kız bana çok tuhaf baktı şu an gözümün önünde bakışları.
ben herzaman nişanlımın yanına giderim öğrenciler gelip soru sorarlar ama hiç böyle bişey olmadı.
bu arada kız hangi bölümde kaçıncı sınıf diye sordum ve nişanlım sadece bizden ders aldığını biliyorum başka bşy bilmiyorum dedi
Çok sinir bozucu.
Hem de coookkk.
bence herhangi kötü bir durum yok merak etmeyin.
belki kızcağızın canı sıkkındı,dışa vurmuş olabilir,aklı karışık olabilir,regldir sancısı vardır vs vs...
başka bir şeye yormaya gerek yok.
anladığım kadarıyla kıskanç birisiniz
size benden bir tavsiye olsun,kıskandığınızı bu kadar belli etmeyin hiç iyi değil çünkü
kendi yararınıza biraz serinkanlı olmayı deneyin.
mutluluklar dilerim.
Eğer huylandıracak şekildeyse o tip kızlar hep olacak hayatınızda bazen gözüne gözüne sokarak yapacaklar :)
Adam senin yanında, nişanlın, senin elini tutuyo ve en önemlisi seni seviyo.
Bence içini sıkma, git kendine bi'bitki çayı yap hadi düşündükçe kuruyosun bak yine
Nisanlin belki normal bir sekilde isminle hitab etti,yani nede olsa okul yeri diyerekten.
Ama kizda bi tuhaf,insan der ne soracagini ne var ki?
Ve sana niye bakti tuhaf tuhaf?
Nisanlindan dolayi belki degilde,bu kiz kendisi mi tuhaf?kiskandi mi?
G
Diger konularini da biliyorum. Cok kiskanc ve fevrisin. Nisanlin muhtemelen diger kizlarla tatmin ediyodur bazi duygulari sevgi naiflik sefkat vs gibi. Kizin rahatca gelmesi, bocalamasi, senden yabanci gibi bahsetmesi bundan. Bu iletisim kurdugu kizlardan biriyle arayi yaparsa da seni birakir. Bu isin sonu evlilik degil.
canım benim sen hastasın üzülürek söylüyorum cidden bak, alay değil.... özür dilerim ama öyle...
Aklı başında insanlar için anlatıcam ne demek yaa ? Beğenmiyorsan aklımızı yazmazsın.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır.
ay yazik,burada nasil ustune geldilerse
bir paragraf aciklama yapmissin,en iyisi
anlamiyorlar..
sorununa gelirsek
erkek arkadasin gayet guzel davranmis
kizda catlamistir artik eger birsey hissediyosa.
isminle hitap ettigine uzulme.
benim esimde yabancilarin yaninda
asker arkadasim gibi davranir.
kocumlar,aslanimlar havada ucusur.
zor gelir esim/sevgilim demek
kotu niyet sezmedim sevgilinde inan..
Saçmalamışsın... Başta yazdığın uyarı notunu konunu okuduktan sonra anladım. Kusura bakma ama böyle eften püften şeyler yüzünden sorun çıkarıp sonra da gelip burada dert gibi anlattığın sürece o bahsettiğin eleşştirilerden kurtulamazsın. Sırff acaba çok mu yyıldırmışsın kk ahalisini diye girip eski konularına da baktım. Şu tavsiyemi yanlışş algılama lütfen ama acil bir uzmana görünmen gerekiyor. Hastalık derecesinde kıskanç ve kendine güvensizsin. Senin güvensizliğin nişanlına karşı değil kendine karşı. Kendini düşünüyorsan, ilişkini sağlıklı yürütmek istiyorsan, mutlu olmak istiyorsan acill bir psikologla görüş.
Nisanliniz hoca sanirim. Belki sizi birden gordugu icin soramamistir kiz. Hemen kotuye yormayin derim. Once bi kizi izleyin hemen nisanliniza demeyin sakin bunu.ayrica bence isminizi demesinde bir sorun yok. Herkes biliyormus zaten. :)
hayatım zaten aynı okuldaymışsınız ben staj yaparken patronun nişanlısı vardı kıskanç olduğu belliydi bizde kıskandırmak için baya uğraşırdık dalgasına yani orası onun işyeri kıskançlığını belli edersen ki o anki yüz ifadeni bile dikkate alırlar kız öğrenciler daha fazla uğraşır senle zayıf noktanı gösterme kimseye hatta öğrenci geldiğinde bakma bile genç onlar dalga konusu yaparsın hem nişanlını hem kendini yani sorunu anlayamadım hadi kızın niyeti başka ne yapabilirsinki elbet ortaya çıkacak nişanlın senin değilmi çok yanlış bunlar kıskanç olabilirsin ama işyerinde üzülecek bi mevzu yok heleki bu okulsa çok dikkatli olmalısın nişanlını düşün biraz ve kesinlikle kıskandığını belli etme anlarlar daha çok üstüne gelirler kafayı yeme sonra
Lorena, benim sözlüm de araştırma görevlisi. Benden başka bir üniversitede. Ben de henüz lisans öğrencisiyim. Senin durumuna en yakın kişiyim belki de.
Tüm samimiyetimle söylüyorum, gerçekten anlayamıyorum seni. Ben de şu an üniversitede hocamın asistanlığını yapıyorum, beraber çalıştığım yüksek lisans öğrencilerinden biri erkek ve sevgilisi var ama çalışma şartlarını az çok bilirsin benimle daha çok vakit geçiriyor, o zaman sevgilisi paralasın beni
Şöyle örnek vereyim geçen sözlümün üniversitesine gittim, çok da severler sözlümü öğrencileri, bi grup öğrenci etrafımızı sardı. 'Hocam çok yakışıyorsunuz, hocam sözlünüz mü?' diyenler mi istersin, bana merhaba deyip gülümseyenler mi :) Arada bir tane öğrenci geldi koşa koşa 'Hocam çıkacaksınız diye çok korktum, ödevle alakalı bir şey soracaktım' dedi. Odada bakalım dediler ikisi gitti ben gitmek istemedim, kalanlarla sohbet ettim. İşlerini bitirip geldiler yanımıza. Ne yapayım şimdi ben kendi ellerimle odaya yollayarak hata mı etmiş oldum.
Ne bileyim ben işin içinde olduğum için mi bilmiyorum bana hiç anormal gelmiyor bu anlattıkların. Benim bölümümde mesela ortak çalışma, grup çalışması, yardımlaşma olmadan bir adım zor ilerlersin. Düşünemiyorum bile çalıştığım-danıştığım insanların sevgilileri böyle olsun. Şükür ki asistanı olduğum hoca bayan diye bile düşünüyorum senin konularını gördükçe.
O yüzden sevgili Lorena, kendine yaparsın, düşünce tarzını değiştir. Akademik hayatın kuralı bu, nişanlın da hoca. Var olduğu müddetçe öğrenciler olacak etrafında. Her öğrencisinden aynı elektriği almayabilirsin, tek tek eleyemezsin öğrencileri. Ve inan bana bunlarla uğraşırken yıpranmaya değmeyecek kadar güzel bir şey insanın hayatı...
arada yazılanları okumadım da şöyle düşünmeni istiyorum. diyelim ki kız nişanlından hoşlanıyor. (hocaysa zaten kesin hoşlanan vardır, o kız olmasa bile başkaları illaki oluyor yani.) neyse,, kız hoşlanıyo olsa bile size zararı ne ki. yani nişanlınız yüz vermedikten sonra hiç tedirgin olacağınız bişey yok. yani kız hoşlanıyor diye saçını aşını yolmayacağınıza göre... yapacak bişeyiniz yok yani. nişanlınız zaten mesafeli davranıyordur. bence mesele yok
Garip birsey yok. Sen sevgilinin cevresindeki butun disi varliklari tehdit gibi gordugun, herkesi sevgilini kapmak icin firsat bekliyor sandigin icin insanlarin bakislarindan bile anlam cikarir olmussun. Yoksa gozlerini kisip "O adam benim olacak" der gibi mi bakti Allah askina? Abartma.
Bir de sunu merak ediyorum. Sevgilinle ne zaman bir araya gelseniz bir kiskanclik mevzu oluyor. Sen hergun gelip burda her kiskancligina ayri konu mu acacaksin? Bu meseledeki her konunda cevaplar ayni degil mi? Yanlis anlama, konu acmak hakkini biliyoruz. Acma diyemeyiz. De sen de hep ayni yerinde saymaktan yorulmadin mi? Yapilan yorumlardan sonra herhangi bir gelisme yok zira, hergun ayni tarz kiskancliklar.
Kendine bir gunluk tutmani oneririm. Her kiskancligini ona yazarak rahatlarsin belki. Sana burda su zamana kadar verilen onerilerden fazlasi gelemez artik, tukettin butun onerileri.
Bundan sonra acacagin bu tarz konulardaki pesin pesin yorumumu da yapabilirim: Sorun yok, sen kiskanmissin. Her zamanki gibi.
Bence nişanlın seni o kızla aldatmış olabilir sanki aralarında birşey varmış gibi geldi gerçekten çok tuhaf bir durum bence nişanlına bunun hesabını sor peşini bırakma onları yakala ve tekmeyi bas!! Seni aptal yerine koymasınlar!!
merhaba herkese
konuya girmeden önce bi açıklama yapmak istiyorum.açtığım konulardan rahatsızlık duyan, bıkan,üyeler lütfen konumdan uzak durun Allah aşkına uzak durun!ben demiyorum ki beni eleştirmeyin ama herşeyin bi adabı var.kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok.
ben bu forumda bi üye isem konu açmakta en doğal hakkım
sana saçma mı geliyo olabilir,bana da bir çok konu saçma geldiği için hiçbirine yorum yapmıyorum,benim konumu kendinize eğlence yapamazsınız.bahsettiğim kişiler kendilerini biliyolar zaten o yüzden LÜTFEN.
ya şu an konuyu açmaya çekiniyorum resmen birilerinin yüzünden sinirlerim bozuldu iyice,ama yeter!
şimdi aklı başında insanlar için anlatıcam.
evt barıştık yine ben küçük bi kaza geçirdim o vesile oldu diyelim..
bugün kafama taktığım bi durum oldu onu paylaşmak istiyorum.
bugün çıkışta nişanlımın odasına gittim bilgisayarda benim dersimle ilgili birşey vardı onu yapalım dedik beraber.
bi kız geldi.odanın kapısı açıktı zaten ama kız kapıyı vurmadı.
birşey sorcam dedi ama galiba meşgulsünüz dedi.nişanlımda olsun sorabilirsin,adımı söyleyerek xle biraz işimiz vardı dedi.
yok ben bşy sorcaktım da artık sonra dedi,nişanlımda dersle mi ilgili dedi işte dersin adını söyleyerek.
inanın kız orda ne dedi hatırlamıyorum bile çünkü o an kaldım çünkü kız çok garipti,öylece çıkıp gitti.bu arada hocam filan da demedi hiç
sonra ben sinirlendim neden nişanlımla demiyosunda xle işimiz vardı diyosun dedim ve neden açıklama yapara gibi söylüyosun dedim
söylediği şu:zaten okulda herkes biliyo nişanlı olduğumuzu,açıklama yapar gibi söylemedim,kız seni görmemiş olabilir yarın bi gün gidip hocanın yanında bi kız oturuyodu derse dedikodu yaparsa biz kötü olcaz diye söyledim dedi.
sizce bu olayda bi gariplik yok mu?
kız bana çok tuhaf baktı şu an gözümün önünde bakışları.
ben herzaman nişanlımın yanına giderim öğrenciler gelip soru sorarlar ama hiç böyle bişey olmadı.
bu arada kız hangi bölümde kaçıncı sınıf diye sordum ve nişanlım sadece bizden ders aldığını biliyorum başka bşy bilmiyorum dedi
Çok sinir bozucu.
Hem de coookkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?