Bugün yaşadığımız olay

Hepimiz cocuklarimiz icin endiseleniyoruz da ortada hic bir sey yokken baskasinin cocugunun yakasina yapisip vurmuyoruz.

15 yasindaki cocugun annesi ben olsaydim güzel süründürürdüm sizi. Eşim duysa ölmeden mezara koyar hatta.

Bakın arkadaşlar kızımda dedi bakışlarından rahatsız oldum korktum benide anlayın 15yasinda bir çocuğun 7yasla bir arkadaşlığı olamaz
Embesil çocuğun gelip sana söyleseymiş rahatsız olduysa. Anası ayrı salak kızı ayrı salak

karşınızdaki çocuk (15 ) hafif düzeyde zihinsel engelli de olabilir. gelişim geriliği olabilir ve uzun süre bir şeyleri izleyebilirler. bilemezsiniz.
başkasının çocuğu sizinkine bakınca delleniyorsunuz ama siz başkasının çocuğuna vurmayı kendinize hak görebiliyorsunuz ?

siz niye kötüsünüz siz niye korkmuş durumdasınız, şiddeti uygulayan siz fena olan siz.
ne olduğunu bile anlamadan kafa göz girmişsiniz.
o size söyleyen niye izlemiş beklemiş de hemen tepki göstermemiş.
saçma sapan işler. sebep; yan baktı.
üstelik oğlan gerçekten kötü niyetle sormuş olsa siz seslendiğiniz anda kaçar, yanına gidip vurmanızı beklemez.
ne cesaretle 15 yaşlarındaki ergen çocuğa birkaç kez vuruyorsunuz,
ne hakla ya!
ya o da size vursa, bir taş alıp kafana fırlatsa.
ben o çocuğun ailesi olmaz, darp raporu alır, sizden şikayetçi olurdum.

ayrıca çocuklarınızı yalnız sokağa bırakıyorsanız, evinizin önü dahi olsa gözünüzün önünden ayırmayın.

Öncelikle çocuğunuzu dışarıda tek basına bırakmayın. Parka gidecekse sürekli gözünüz üstünde olsun şayet bunu yapmazsanız tacize de şiddete de uğrama ihtimalini arttırırsınız. Evinizin önünde vs olmasının da bir anlamı yok. Çocuğa konu gelince şiddet uygulamaya hakkınız yok yaptığınız yasal değil. Çok rahatsız olduysanız polis çağırıp site dışından (ya da şahsi araziniz) bir çocuğun gelip kızınızı rahatsız ettiğini, giriş izni olmadığı halde siteye girdiğini vs söylerdiniz (ki site mi bu bahsi geçen yer orası bile belli değil). Şahsi bahçeniz, özel mülkünüz ise şahıs arazisine izinsiz girişten işlem yaptırırdınız, çocuk da bir daha başkasının arazisine izinsiz girmez, küçük yaştaki çocukları rahatsız etmezdi. Bazı yorumlara gerçekten şaşıyorum, 15 yaşındaki bir çocuğun 7 yaşındaki bir kız çocuğunu gözlerini dikerek taciz etmesi, adını sorması vs de bu devirde normal değil. Bazıları bilmiyor olabilir ama 8. Sınıf çocuklarının 2. Sınıf çocuğuna tecavüz ettiği bir ülke burası. İlk - ortaokulun ayrılmasını sırf bu yüzden desteklemiştim hala da büyük yaş grupları ile küçük yaş gruplarının ortak alanı paylaşmaması gerektiğini düşünüyorum. Çocuğunuzu önemsiyorsanız sahip çıkın ve bu tür durumlarda da şiddet yerine (suç varsa ortada) polisi arayın.

Tam olarak aynı şeyi düşündüm. Belki de bir engeli ya da başka sorunu vardı. Temas bile etmemiş. Hayret ettim.

bu çocuğun annesi veya büyüğü inşallah yolmuştur saçınızı başınızı
ne terbiyesiz hadsiz bir insansınız siz!!

Cokk iyi yapmışsın ayy cocuga mi vurdun diyenlere bakma sen yok o zaman çocuğunu takip et yanindan ayrılma kaşla göz arasinda cocuk uzaklaşıp gider zaten. Yaptığını yadirgamadim ben küçükken salincakta sallanirken biri beni indirmek istedi annem geldi cocugu resmen kuma gömdü benim kızım sallaniyo sen kimsin diye. 7 yaşındaki cocuga kim ne sorabilir kimseye güven yokki şimdi gözün kulağın cocukta olsun dikkat et eve yaklaşmasın

Sacmalamissiniz soru sormus diye vurmak nedir ya?15 yaş cok buyuk degil masumca merak etmis olabilir.sadece izlemekle olsaydi herkesi dovmemiz gerekirdi.biri benim cocugumu sirf bu sebepten dovse mahvederdim onu.

Nasil bi kafadasiniz ya cocugunuz varsa uzuldum onun adina.haberlerde cocuklari dovenleri gorunce ayy kim bunlar diyorum sizi gibilermis.ama sasirmadim salincaktan indirdi diye cocugu doven birinin buyutecegi cocukta ancak boyle olur.madem cocugunuzu bu kadar seviyorsaniz dibinden ayrilmayin.

Eğer sadece indirmek istediyse anneniz de normal değilmiş. Sizin yorumunuz da normal değil.
Allah akıl fikir versin.

Anneniz de siz de normal degilsiniz

bu çocuğun annesi veya büyüğü inşallah yolmuştur saçınızı başınızı
ne terbiyesiz hadsiz bir insansınız siz!!
Hadsizliğin terbiyesizliğin de ötesi..!

o çocuk gerçekten o niyetle bakmadiysa eger (ki hiç ihtimal vermiyorum o pis bakışlar 40 50 yaşında adamlarin işi) Nasil hesap vereceksiniz Allah katında?? Boyle pis iftira boyle terbiyesizlik olur mu? Hic annelik icgudusu falan demeyin, içgüdüsü olan 15 yasindaki çocuğun da annesi olduğunu bilir. Elalemin çocuğuna DOKUNAMAZSINIZ HIC BIR SEBEPLE. Bakmak suc degil ama evet sizin bu yaptığınız da çocuk istismarina girer. Keske kamera olsaydi da sikayet etselerdi sizi.

ya her seyi gectim kiziniz 15 yaşına geldiginde herhangi bi sebepten baska bi kadin onu hirpalasa yalnizken? Ne hissedersiniz?
Gerci etme bulma dunyasi bundan sonra kizinizi yalniz birakmayin..

Küçük çocuklar yaşları ve gelişim dönemleri gereği ile benmerkezci olurlar. O yaştaki bir çocuğun bencil davranması normal. Annenizin gaddarlığını ve cahilliğini överek anlatmışsınız bir de zihniyete gel.

Annenizin yetiştirdiği çocuk da ortada işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…