Bugün yaşadığımız olay

Aklıma bir olay geldi yine. Eski mahallemde küçücük çocuklar gece yarıları sokakta olurdu kimse çıkıp eve çağırmazdı. Sesleri, gürültüleri hiç bitmezdi. Sonra bu çocuklar birisine musallat olmuşlar, küfürler, diğer çocukların önlerini kesmeler, diğer apartmanların kapılarında beklemeler... Her gün birisi tartışırdı anne babalarıyla. Sonra bir gün birisi katlanamadı, sizin anneliğiniz babalığınız bu mu diye bağırdı ve ilk defa o zaman o çocukların annesi çıkıp "sen anne misin ki? Sen kimsin bana annelik öğretiyorsun!" diye bağırmaya başladı. Konu sahibi o kadın gibi.

Bakın arkadaşlar kızımda dedi bakışlarından rahatsız oldum korktum benide anlayın 15yasinda bir çocuğun 7yasla bir arkadaşlığı olamaz

Kızınız birinin bakışlarından rahatsız olacak kadar yalnız kalıyor, siz kendinizi sorgulamak yerine elin çocuğunu dövüyorsunuz.
Kızınızın başında dursaydınız bilirdiniz kim nasıl bakmış, ne sormuş, işgüzar komşunuz aksiyon mu aramış.

Yanınızdakilerle çan çan dedikodu yapmaktan kızı izlemeye fırsat bulamamışsınızdır eminim. Bakın önyargı, suizan böyle bir şey. Hoş mu?

Çocuğun niyetini bilemeyiz ama siz bariz taciz etmişsiniz çocuğu.
Bu gece annelik görevinizi yapmış olmanın verdiği huzurla rahat rahat uyuyun, yarın kızı salıp dedikoduya devam.

Pes yani 15 yaşındaki cocukla bir aklınızı bir tuttunuz.Oyle bir şey olsa bile siz olgun davranıp ailesini araştırıp şikayet edebilirsiniz ama şiddet gostermissiniz.Korkunuzu çocuğa vurarak almışsınız bana göre gerçekten kötü niyetli bir çocuk olsa idi sizi görünce kaçardı bırakın dövmeyi izini bulamazdinuz

Oğlum da o yaşlar civarında.Birisi oğluma vursa o şekilde ,ortalığı yıkarım kesinlikle affetmem.Sizin çocuğunuz kız çocuğu ve yaşı küçük diye mi ayrıcalıklı! Bilip bilmeden ne diye atladınız hemen umarım ailesi şikayetçi olur da aklınız başınıza gelir.

Yahu bu çocuğun kafa kağıdı sizde mi geziyor? Nereden bu kadar kesin 15 yaşında diyebiliyorsunuz? Pes!!!

Başka birinin çocuğuna vurmak çirkinliktir, zayıflıktir. Gücünüz bir çocuğa mi yetti?

Istediginiz yorumlari alamayinca hesabi pasifize etmek... Keşke anneliginizi güncelleseniz.

Siz hic dayak yememissiniz belli. Bilseydiniz kendinizi Bozdoğan armudu gibi nimetten sayıp buraya konu açmazdınız!

Allahim sabah sabah sinirden gozlerim acildi, hem ya tvden ya dedikodudan kopama hemde mahalle kavgasina kalkis.
Insallah bugun cocugun akrabalarida sizi bulur hesabini sorar. Uyelik iptal ettirdiniz ama titreye titreye bal gibi okuyorsunuz terbiyesizsiniz sizin yetistireceginiz cocukta öyle olacak biraz vicdan biraz merhamet diliyorum

Bende çocuklara isim sorarım.Kotu niyetli olduğumdan mi bu kadar fevri olmayın. Gerçekten öylesine sormuştur. Bı çocuğun hakkına girmissiniz resmen
Kesinlikle katılıyorum bende sevimli tatlı gördüğüm bi çocuğa adını sorarım eskiden saçını okşardım severdim sohbet ederdim covid yüzünden izler olduk artık sadece. Zaman kötü endişelerinizi anlıyorum ama bir çocuğa vurmak ne demek? Kendinizde böyle bi hakkı nasıl görürsünüz?

Evet gidip vurması çok üzücü Allah sonumuzu hayır etsin.

Biraz abartmışsınız gibi geldi. Allah korusun tabi ki çocuğunuza bağırmayı öğretin ama 15 yaşındaki çocuğa gidip hemen vurmasaydınız keşke. Belki gerçekten öylesine sordu. Ben de parkta falan gördüğüm çocuklara adını sorarım (gerçi çocuklar yabancılarla konuşmaya alışmasın diye artık sormuyorum) çocuk sevdiğim için oyun oynayan çocuklara bakarım falan. Yani hemen kötüye yormasamıydınız acaba bilemedim. İnsan kötüyü düşünmek istemiyor hiç

Nasıl vurmak ne demek eğer o erkek çocuğunun annesi olsaydım ibreti alem için seni sokaklarda saçından sürüklerdim!!!! Hem çocuğuna göz kulak olma, hem sadece adını sordu baktı diye başka bir çocuğa şiddet uygula! Hasta ruhlu!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…