- 4 Mart 2020
- 382
- 1.680
- 63
Bakın arkadaşlar kızımda dedi bakışlarından rahatsız oldum korktum benide anlayın 15yasinda bir çocuğun 7yasla bir arkadaşlığı olamaz
Oğlum da o yaşlar civarında.Birisi oğluma vursa o şekilde ,ortalığı yıkarım kesinlikle affetmem.Sizin çocuğunuz kız çocuğu ve yaşı küçük diye mi ayrıcalıklı! Bilip bilmeden ne diye atladınız hemen umarım ailesi şikayetçi olur da aklınız başınıza gelir.İyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor
Kesinlikle katılıyorum bende sevimli tatlı gördüğüm bi çocuğa adını sorarım eskiden saçını okşardım severdim sohbet ederdim covid yüzünden izler olduk artık sadece. Zaman kötü endişelerinizi anlıyorum ama bir çocuğa vurmak ne demek? Kendinizde böyle bi hakkı nasıl görürsünüz?Bende çocuklara isim sorarım.Kotu niyetli olduğumdan mi bu kadar fevri olmayın. Gerçekten öylesine sormuştur. Bı çocuğun hakkına girmissiniz resmen
Evet gidip vurması çok üzücü Allah sonumuzu hayır etsin.Kesinlikle katılıyorum bende sevimli tatlı gördüğüm bi çocuğa adını sorarım eskiden saçını okşardım severdim sohbet ederdim covid yüzünden izler olduk artık sadece. Zaman kötü endişelerinizi anlıyorum ama bir çocuğa vurmak ne demek? Kendinizde böyle bi hakkı nasıl görürsünüz?
Biraz abartmışsınız gibi geldi. Allah korusun tabi ki çocuğunuza bağırmayı öğretin ama 15 yaşındaki çocuğa gidip hemen vurmasaydınız keşke. Belki gerçekten öylesine sordu. Ben de parkta falan gördüğüm çocuklara adını sorarım (gerçi çocuklar yabancılarla konuşmaya alışmasın diye artık sormuyorum) çocuk sevdiğim için oyun oynayan çocuklara bakarım falan. Yani hemen kötüye yormasamıydınız acaba bilemedim. İnsan kötüyü düşünmek istemiyor hiçİyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?