Bugün yaşadığımız olay

Benimde ilk tecrübem olacak biraz heyecanlıyım peşini bırakmayacağım kesinlikle.

ya orası zaten saçmalık ötesi allah aşkına kim kızıma/ oğluma baktı diye birini dövebilir ki?
yani bunun savunulacak bir kısmı zaten yok.
ortada bir olay bile yok.
ben sadece birinin çocuğumun etrafında uzun süre kalması beni de rahatsız edebilirdi diye dedim. Ben olsam bir sorardım "canım sen nerdensin/ napıyorsun kaç yaşındasın canın mı sıkıldı" vs gibi. Açıkçası %100 amaaan çocuktur onlar demezdim ben de. Kimse mesela bu noktaya değinmemiş ona biraz şaşırdım sadece. Ortada çok saçma bir olay olduğundan onun üstüne gitmişler haklı olarak.

Duyar kasmayalım bayan ilerleyelim bekleme yapmadan.

büyük bir ihtimal, ben 40 yaşındayım biri bana vursa bende ne oluyor der bağırırım sadece. yetişme tarzında şiddet yoksa ne yapsın garibim. çok üzüldüm dayak yiyen çocuga
Birde icine dusuruldugu durum var tabi, potansiyel sapik muamelesi gormus

Son düzenleme:
Hayatımda kimseye vurmadım. Konu cocugumsa vururum o ayrı hala anne diyo bana kimse anne demesin burda insani cileden çıkarmayın saygısızlık yapiyosunuz hepiniz snra ben suçlu oluyorum
kimseye vuramazsınız zaten onu bi anlayın önce hele kimsenin çocuğuna el kaldıramazsınız siz kimsiniz de başkasının çocuğunu pataklıyorsunuz? Çok şükür çocuğunuza saldıran olmamış neyin davası bu alt tarafı adını sormuş çocuğun burda bir suçu yok gidin şükredin burda gelip ağlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…