17 yasinda ergen canim ugrasmaya degmezAaaaaÇocuğunuz var mı varsa hangi şehirde yaşıyorsunuz? Yaşadığınız bölgeyi söyleseniz de yeter
Vallahi aynı şeyi düşündüm laykliyor daha varamadi
Nereden anladınız ?17 yasinda ergen canim ugrasmaya degmez
Aynen aynenVallahi aynı şeyi düşündüm laykliyor daha varamadi
Mesajin birinde yazmistiNereden anladınız ?
Benimde ilk tecrübem olacak biraz heyecanlıyımay cok korkuyorum bi gun biri bu forumda daha etmek istedigi kufuru bile yanlis yazarak kuduruk bir sekilde bana sovecek diye.Tahin Helva ben bunlarin ikisiyle cok guzel ugrasmistim, surec cok basit. hatta benim ugrastiklarimdan biri sadece bana konya ovasi dedigi icindi lutfen pesini birakma bunun.
cok sevdigi annesini bir gorsun, tersten
Söyleyeyim 15 yaşında olmayabilir siz tanımadığınız bir çocuğun net yaşını pat diye analiz edebilir misiniz? Hayır çünkü şimdiki çocuklar iri yarı neyse zıhınsel engelli bir insan evladı olabilir mi? Evet. Konu sahibin kızı dışardan 3 yaşında gibi görünüyormuş bir yerde yazmış doktora götürülmüş. Sevimli bulup adını sormuş olabilir bır sürü olasılık var. Çocuk kaçmamış bile şoktan vır şey dıyememış yapmamış dayak yemiş. Hoş kaçabilirdi de zira ne oluyoruz diyip korkudan kaçabilirdi
TerbiyesizSen komiksin kizzz
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Anladım. Neyse geçen buralarda böyle ağzı bozuk birini kediye döndürmüşlerdi. Yine yaparlar umarım.Mesajin birinde yazmisti
Duyar kasmayalım bayan ilerleyelim bekleme yapmadan.E konu sahibi sıçtıysa siz de sıvadınız yani, oldu mu şimdi bu yorum? Demek sizin de elinize fırsat geçse siz de bir çocuğa şiddet, en azından psikolojik şiddet uygulayabilecek kapasitedesiniz. Valla yorumlara bakıyorum da aklı başında sandığım üyelerin bile çoğu sürü psikolojisine girmiş gibi, birinin yanlışını çıkarıcam diye ne kadar çirkinleştiklerinin farkında bile değiller, şaştım kaldım
Birde icine dusuruldugu durum var tabi, potansiyel sapik muamelesi gormusbüyük bir ihtimal, ben 40 yaşındayım biri bana vursa bende ne oluyor der bağırırım sadece. yetişme tarzında şiddet yoksa ne yapsın garibim. çok üzüldüm dayak yiyen çocuga
Benimde ilk tecrübem olacak biraz heyecanlıyımama peşini bırakmayacağım kesinlikle.
Burda bana bulaşan biri olursa nasıl olsa annem döver diye düşünüyor sanırım. Ama iş başa gelince anlar nasıl oluyormuşAnladım. Neyse geçen buralarda böyle ağzı bozuk birini kediye döndürmüşlerdi. Yine yaparlar umarım.
Insallah yapar birisi.. sonucunuda yazsin bariAnladım. Neyse geçen buralarda böyle ağzı bozuk birini kediye döndürmüşlerdi. Yine yaparlar umarım.
Agauahahha iste buna cok guldum cok yasaBurda bana bulaşan biri olursa nasıl olsa annem döver diye düşünüyor sanırım. Ama iş başa gelince anlar nasıl oluyormuş
Burada daha önce hakaret davası acilmisti bilmiyorsunuz herhalde ?Sen komiksin kizzz
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Annesinin yaptığını marifet olarak gördüğü için eleştirmesine aldığı terbiye ölçüsünde cevap verdi işte ne yapsınolay sana nasıl o şekilde intikal edebildi ben de şaştım kaldım yoruma
kimseye vuramazsınız zaten onu bi anlayın önce hele kimsenin çocuğuna el kaldıramazsınız siz kimsiniz de başkasının çocuğunu pataklıyorsunuz? Çok şükür çocuğunuza saldıran olmamış neyin davası bu alt tarafı adını sormuş çocuğun burda bir suçu yok gidin şükredin burda gelip ağlamayınHayatımda kimseye vurmadım. Konu cocugumsa vururum o ayrı hala anne diyo bana kimse anne demesin burda insani cileden çıkarmayın saygısızlık yapiyosunuz hepiniz snra ben suçlu oluyorum
Valla annesi birini döver evet. Kendi kızını döver büyük ihtimal , başımıza niye iş açıyorsun diye.Burda bana bulaşan biri olursa nasıl olsa annem döver diye düşünüyor sanırım. Ama iş başa gelince anlar nasıl oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?