- 3 Şubat 2018
- 25.779
- 110.915
- 598
profilinde geziyor. Birazdan özür mesajları yağmaya başlar
Sonra da annesi gelir mesaj yağmuruna tutar çocuğum etmiş bi eşeklik kusura bakmayın dava açmayın paramız yok diyeApla ben daha küçüğüm affet aplaaaa.
Klavye delikanlisi iste bulamazlar saniyor yada cocuklari döven ruh hastasi annesine güveniyorUğraş dur şimdi, adliye, emniyet filan derken..
Bu üyeyi savcılıga şikayet etsin küfür edilen üyeSen komiksin kizzz
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Olucam, olmaz mıyım.Nolursun sikayetci ol. 3bine bot canta alırsın kepkeriz parası
Ahahah gelse keşkeAhahahaha gelsin annesiyle gelsin şöyle bir yolalim da. Görsunler anyayi konyayi kendinden gücsuzlere yetebilen zavallilari
Sen kapıyı 5’ten aç 3’te uzlaşırsınız. Bi de manevi edim iste gelsin burada herkesin içinde videolu falan özür mesajı paylaşsınOlucam, olmaz mıyım.
3 bin kesin bilgi mi peki
Sen komiksin kizzz
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Iyide adını sormuş sadece. Neden bu kadar büyüdü ki mevzu. Çocuğa vurmanız çok tuhaf.Bilemiyorum ama konuşurken suçluluk psikolojisi vardı çocuğun üzerinde bende bir anne olarak korktum her gün tvde bir sürü küçük çocuğun görüldüğünü görüyoruz
3 bin az değil mi? AdhjkkOlucam, olmaz mıyım.
Ben 2 sene önce falan 2.5 almıstım. Avukatımla pavyonda yemistik parayı sonra. (Pavyon geyiktir, rakıda gömdüğümüz gercektir)Olucam, olmaz mıyım.
Ceylan konusundan beridir kadına tilt idim JKDHgdhDGDŞeyi hatırladınız mı cikolataveturkkahvesi diye bir üye ona koca arayıp buldun dedim diye bana dava accaktı.
Hakim: idam edin şu kızı!!!
Ben onun başka üyeliği ile açtığı konuyu patlattım diye kinliydi bana. Özelden yazdım o sen misin diye beddua ettikggörkfkfkgkmgkf. Allah yeterki koca versin mode onCeylan konusundan beridir kadına tilt idim JKDHgdhDGD
Bende 25 yaşındayım 4 yaşina nerdeyse girecek çocuğum24 cocugu yok, genel anlamda komik düsünceleri olan biri. Cahil kısaca
Ceylan’ı da Egem patlatmıstı. Sonra egemin üyeliğini sildiler. Hala cok merak ederimCeylan konusundan beridir kadına tilt idim JKDHgdhDGD
Şekerim senin de ondan aşağı kalır yanın yok bebeyi motora bindirmeler falanBende 25 yaşındayım 4 yaşina nerdeyse girecek çocuğum
Ya egem sucsuzdu orada aslında.Ceylan’ı da Egem patlatmıstı. Sonra egemin üyeliğini sildiler. Hala cok merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?