- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
profilinde geziyor. Birazdan özür mesajları yağmaya başlarAnnesinin yaptığını marifet olarak gördüğü için eleştirmesine aldığı terbiye ölçüsünde cevap verdi işte ne yapsın
Hani varya bazı insanlar sadece zarar vermekle yaşayan iste bunlar o tiplerden ama karsilarina henüz dayaklarini tadabilecegi birisi cikmamis baskasinin balyozunu yemeyen kendi seyini bir taş zannedermis.Konu sahibi üyelik iptali yapmış, insanların sinirini bozmak için sizi mi görevlendirdi yerine?
Anneniz ne insan ne anne olabilmiş. Sizde onun elinden bu kadar olmuşsunuz işte
24 muymus.?? Daha iyi bence dava acan olursa direkt kendisi sorumlu olurŞu küfürbaz haydo 24 yasındaymıs ya kaale aldıgım icin özür diliyore
Uğraş dur şimdi, adliye, emniyet filan derken..Sen komiksin kizzz
Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
ne diyosun kizim ben de daha yeni 25 oldumŞu küfürbaz haydo 24 yasındaymıs ya kaale aldıgım icin özür diliyore
24 cocugu yok, genel anlamda komik düsünceleri olan biri. Cahil kısaca24 muymus.?? Daha iyi bence dava acan olursa direkt kendisi sorumlu olur
Başladı bileprofilinde geziyor. Birazdan özür mesajları yağmaya başlar
Aşkitoperipellam ( sjdkfkfk) ben de öyle böyük böyük değilim ama haydonun eski konularını okumanı öneririm akıl yaşı:12ne diyosun kizim ben de daha yeni 25 oldum
akil yasta degil bastadir(buraya middle finger emojisi gelecek)
Kız senin annene keşke üremeseydi diyen benim sen anneni en zarif açıdan eleştiren kadına niye orospu diyorsun gagsgsggssSen boyle konuşma haddini nerden aldin pardon kurbann olll
Nolursun sikayetci ol. 3bine bot canta alırsın kepkeriz parasıBaşladı bileama geçti borun pazarı.
Konu sahibi o değil ayolHem çocuk dövüyorsunuz hem de burada gelip edepsizce küfürler ediyorsunuz.Bu özgüven nereden geliyor acaba?
Ayrıca ettiğiniz küfürü silmeye çalışmayın,bir yazılımcı olarak şunu söylemek istiyorum ettiğiniz her cümle arkaplanda kaydediliyor silseniz bile
Siz oturunda zavalliliginiza yanin anneniz denen kadının gücü cocugami yetiyor zavalli ve de acizsiniz . Korkak oldugunuz okadar belliki cocuga kadına şiddet uygulayabilen insanlar Korkak ve zavallidir ki örnek anneniz. Gücü onlara yetiyor bunlada övünuyor insallah birgun yaptiklarinin bedelini öder sizede bu iğğğrenç üslubunuzla yasamak kalir migdem bulandi resmenSen boyle konuşma haddini nerden aldin pardon kurbann olll
Konu sahibine yazdım ayolKonu sahibi o değil ayol
Küfür eden konu sahibi değil.Konu sahibine yazdım ayolMesajım nasıl gözüktü bilmiyorum ama alıntı yapmadım ahshshsj
Apla ben daha küçüğüm affet aplaaaa.profilinde geziyor. Birazdan özür mesajları yağmaya başlar
Ahahahaha gelsin annesiyle gelsin şöyle bir yolalim da. Görsunler anyayi konyayi kendinden gücsuzlere yetebilen zavallilariBurda bana bulaşan biri olursa nasıl olsa annem döver diye düşünüyor sanırım. Ama iş başa gelince anlar nasıl oluyormuş
Bence direk şiddet uygulamanız çok kötü konuyu bilmeden üstelikİyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor
Konu sahibi küfür etti sandım kb konu sahibi ya da bak umurumda mıKüfür eden konu sahibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?