Bugün yaşadığımız olay

Konu sahibi üyelik iptali yapmış, insanların sinirini bozmak için sizi mi görevlendirdi yerine?

Anneniz ne insan ne anne olabilmiş. Sizde onun elinden bu kadar olmuşsunuz işte
Hani varya bazı insanlar sadece zarar vermekle yaşayan iste bunlar o tiplerden ama karsilarina henüz dayaklarini tadabilecegi birisi cikmamis baskasinin balyozunu yemeyen kendi seyini bir taş zannedermis.

Cocuga gücü yetiyor annesinin ne kadar zavallilar ve de insanliktan nasibini alamamis yaratiklar agizdan sadece küfü akiyor salyali salyali böyle insanlardan nefret ediyorum.

Sen komiksin kizzz

Senin annen çok insanmış insanlik birine vurmanin yanlis bsy oldugunu ogretmekle mi oluyo benim annem senin o anandan daha annedir bundan eminim. Orosbuuuuu orosssbbuuuuuuu
Uğraş dur şimdi, adliye, emniyet filan derken..

Çocuk dövüyorsunuz sonra da haklıymışsınız gibi davranıyorsunuz.Bu özgüven nereden geliyor acaba?
Ayrıca küfür eden şahıs ettiğiniz küfürü silmeye çalışmayın,bir yazılımcı olarak şunu söylemek istiyorum ettiğiniz her cümle arkaplanda kaydediliyor silseniz bile

Son düzenleme:
ne diyosun kizim ben de daha yeni 25 oldum

akil yasta degil bastadir (buraya middle finger emojisi gelecek)
Aşkitoperipellam ( sjdkfkfk) ben de öyle böyük böyük değilim ama haydonun eski konularını okumanı öneririm akıl yaşı:12

Sen boyle konuşma haddini nerden aldin pardon kurbann olll
Kız senin annene keşke üremeseydi diyen benim sen anneni en zarif açıdan eleştiren kadına niye orospu diyorsun gagsgsggss
Bana desen hadi neyse dicem gsgsgsgs
Annenin anneliğini öyle bir sorgularım ki ağzın açık kalır. hiç sevmedim anneni hiç gözüm tutmadı.

Konu sahibi o değil ayol

Sen boyle konuşma haddini nerden aldin pardon kurbann olll
Siz oturunda zavalliliginiza yanin anneniz denen kadının gücü cocugami yetiyor zavalli ve de acizsiniz . Korkak oldugunuz okadar belliki cocuga kadına şiddet uygulayabilen insanlar Korkak ve zavallidir ki örnek anneniz. Gücü onlara yetiyor bunlada övünuyor insallah birgun yaptiklarinin bedelini öder sizede bu iğğğrenç üslubunuzla yasamak kalir migdem bulandi resmen

Burda bana bulaşan biri olursa nasıl olsa annem döver diye düşünüyor sanırım. Ama iş başa gelince anlar nasıl oluyormuş
Ahahahaha gelsin annesiyle gelsin şöyle bir yolalim da. Görsunler anyayi konyayi kendinden gücsuzlere yetebilen zavallilari

Bence direk şiddet uygulamanız çok kötü konuyu bilmeden üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…