Sensin dangalakIyi yapmışsınız. 7 yaşındaki çocukla ne işi var dangalağın!!
İcim hic sogumadiVurmayın daha fazla
Cocugun intikamını aldınız
Şimdi sayfalarca yazılacakİcim hic sogumadi
Bakın arkadaşlar kızımda dedi bakışlarından rahatsız oldum korktum benide anlayın 15yasinda bir çocuğun 7yasla bir arkadaşlığı olamaz
Rahatsiz oldu madem gelip neden size soylemedi? Evet ennnn anne sizsiniz, hala kendinizi savunuyorsunuz yaa pes. Kimsenin cocuguna vuramazsiniz anlamiyor musunuz siz bunu?Bakın arkadaşlar kızımda dedi bakışlarından rahatsız oldum korktum benide anlayın 15yasinda bir çocuğun 7yasla bir arkadaşlığı olamaz
Genelde ergen ve agresif olurlar cunku.
Bence en önemli nokta o. Bakalim cevap olarak ne gelecek
Elinde telefon vardırSiz nerdeydiniz cocuk uzun uzun bakarken?
Parkta ne yapılıyor?O yaştaki bir çocuğun 7yasindaki çocukla neden konuşuyor üstelik tanımıyor
Elinde telefon vardır
Ya da telde konuşuyordur
Genelde öyle oluyor
Koskoca kadin da 15 yasında ki cocuga VURAMAZ.Sorununuz varsa ebeveynleri ile halletmeliydiniz.Bakın arkadaşlar kızımda dedi bakışlarından rahatsız oldum korktum benide anlayın 15yasinda bir çocuğun 7yasla bir arkadaşlığı olamaz
Parkta değil evimin bahçesindeydik kızımda yan tarimdaydi bahçe l şeklindeFark etmiyor ki. Parkta olsa, komşunun bile fark ettiği bişeyi, o niye fark etmiyor? Bakmiyor işte. Başka komşular ile lafliyor, cep telefonuna bakiyor kesin.
Konu sahibi coronadan dolayi cocugu okula yollamiyor. 7 yaşindaki kiz daha yeni ilkokul 1e gidecek, ama parka yanliz başina saliyor.
Hadi diğer çocuklar sorun değil, corona hasasiyeti nereye gitti?
Bence çocuğu parka yanliz yolladi, kendisi orda yoktu. Yoksa böyle bişey olmasi imkansiz.
Ya konuşma içeriği de adın ne yaşın kaç bişey de dememiş rahatsız olunacak öylesine her çocuğa sorulan sorular....neymiş sonra cocuk uzuunn uzuuun bakmışVurmayın daha fazla
Cocugun intikamını aldınız
Bahçe duvarından mı bakmış?Parkta değil evimin bahçesindeydik kızımda yan tarimdaydi bahçe l şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?