Bugünkü durusmam; Tum takilari benden alip yeni sozlusune takacakmis

Ac tabi elinden geleni ardina koyma.Aldatan sen olsan cok yoruldum mu derdi ugrastir onu pisligiyle yuzlessin yuzlessin dursun

Bu surec yipratici biliyorum yasadim. Ancak yuzup yuzup kuyruguna gelmissiniz birakmayin. Herseyden vazgecerseniz kimse size al bu da senin hakkin demez. Mucadeleden vazgecmemek gerekir. Daha fazla cirkeflesemezler merak etmeyin. Asil sessiz kalirsaniz cok ustunuze giderler. Eger birsey yaparlarsa savciliga sikayet edersiniz. Bosanan tum kadinlar yasadi bu yipeatici olayi. Az kaldi, dayan. Sonu hayir olacak sabret.

Acin tabi ki surundurun adam sizi aldatmis siz ona tazminat davasi acin ,piskin herif ve ailesi

Neee bu kadar arsızlık yapıyorlarsa asla bırakmayın peşini
Insanlar hiç ölmeyecek gibi konuşuyor ya bunun hesabını nasıl verecekler

Kendini tutup, o kayinvalide cadisinin da, o hiyarin da sacini basini yolmadigin icin sabrindan dolayi seni tebrik ediyorum.
Ve....tabi ki ugrasmaya devam et. Gerekirse daha saglam bir avukat bulup, birak takilari vermeyi, ayagindaki dona kadar al, hatta varsa tazminat falan iste.
Cinlerim atti yahu.

Evet o akilsiz benim. Her atagima karsilik daha beter bi atak geliyor. Devlet o kirli camasirlari da verir mi ki? Tek umidim guzel bir tazminat. Ama dava sureci bitmiyor bitmiyor. 4 yil oldu.

Takılarinizin pesini birakmayin.Insanlar cakal olmus.O nasil piskin kayinvalide sizden alip ,diger geline takacakmis.Yenisini almak sıkıyor cünkü.Allah firsat vermesin.Sonra da hakim
Takilar icin kanun neyse o uygulanir dedi avukat. Sen de kalir. Ama dava surecinde bu soz yine aldatmaya girer ayrica tazminat davasi acabiliriz dedi. Takilarima hic dokunmadim. Altin cok sevmem. Hepsi 0. O yuzden kullanmak istiyor. Kp mahkeme cikisi diyor ki, artik karisi degil. Es sifatiyla gaspettigi ne varsa geri versin. Cok gururum ezildi. Sanki dolandiriciymisim gibi takiliyorlar.

Neyi nasil ne kadar biliyor hic ilgilenmedim. Uzuluyorum onun adina da. Kesin kandirmistir benim ki. Kadin ruhuna dokunacak her hareketi cok iyi bilir. Bu arada bu hikayede ki hic birimiz kor cahil degiliz. O kadin da dahil yuksek lisansli doktoraliyiz. Konustugumuz konulara daha da ayri uzuluyorum

Es sifatiyla gaspettigim tum herseyi haram ediyorlarmis. Aldatilmasam onlar bizim di benim degil anlamiyorlar. Yiprandim artik.

Soranlara oyle soyluyorum ama soranlara. Tek unudum su tazminat. Insallah iyi birseyler cikar. Her durusmaya gitrigim de bu sefer son diyorum heycanla gidiyorum ama ustune yeni yikimlarla geri donuyorum

Allah aşkı için böyle namussuz insanlar surundurun, arsizliklari ile hayatlarına normal devam edemesinler
En basta tek niyetim buydu ve inanin bunun icin cok ugrastim. Hep kotuler kazanmasin yanlarina kalmasin ailesinden kim ders cikarsa bile kagi dedim ama onlar hayatini yasadi guldu eglendi surunen ben oldum. Umarim iyi bir tazminat alirsam bu cektiklerime bir nebze deger.

Es sifatiyla gaspettigim tum herseyi haram ediyorlarmis. Aldatilmasam onlar bizim di benim degil anlamiyorlar. Yiprandim artik.
Dinen sen onlara haram edersin. Takı kadınındır. Bırakma peşini, yüzsüzler. Çocuklarının yediği naneden utanacaklarına altını öbürüne takacağım diyor

Anlamadım, takılar zaten kadının değil mi? Nasıl takıya tedbir istiyor ve dava sonuçsuz kalıyor ki? Rezil rüsva olsun şerefsiz adam ve anası.
Takiya tedbir taleplerini sundular karar vermedi hakim bu aile mahkemesi buranin isi degil dedi. Avukatim da canini yakmak icin boyle bir talepleri var yoksa takilar kadinindir dedi. Avukatim dava surecindeki bu iliski icin ayri bir aldatma davasi acalim dedi. Malum dosyaya ekleyemiyormusuz. Ilk dava dosyasi neyse o. Sadece kanaat icin ekledik biz dosyaya. Ama keske yapmasaymisim. Hem sureci uzatti hem de beni yine yiktilar. Tamam benimkiler insan degil de bu surec neden bu kadar uzar ki. Hakkimi aramaya korkar oldum.

Çok naif bir kişiliğiniz var. İçinize atmayın gerekirse her yerde bağıra bağıra anlatın yaşadıklarınızı. Vazgeçmeyin donuna kadar alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…