Bugünkü durusmam; Tum takilari benden alip yeni sozlusune takacakmis

Eşinizin komsu ile goruntulerini izlemistiniz siz o degil misiniz Allah askina bunlarin yanina birakmayin hayatimda okudugum en kotu konulardan biriydi herkese de anlatin neden dava actiginizi
Evet o benim.soranlara anlatiyorum ama soranlara. Insallah hakim de sizin gibi dusunur de bu cektiklerime deger. Yoksa bu surece daha cok yanarim

Eminim karşılığını kat kat alacaksınız. Inaniyorsanizilahi adalet, inanmıyorsanız karma diye bir şey gerçekten var. Umarım onlarda hakettiklerini en kısa sürede bulurlar hayatınıza bakın ama nolur onları süründürün

Altinlar bende kasa da zaten. Avukatim onlar senin zaten icin rahat olsun canini yakmaya calisiyorlar dedi. O nun tutanakta belirtilmesini isteme sebebi dava surecinde ki bu ihanet icin ayrica bir tazminat davasi. Ama bu 4 yilin sonunda ne alacagim belli degil ki. Deger mi bilemedim.

Avukat ne derse onu yap donuna kadar al

Sıkma canını, aldatma davası sayesinde belki de daha fazla şey alırsın. 3-5 ay geç olsun ama senin avantajına olsun sonuç. Maddiyat umrumda değil deme. En azından bu pisliklerin canını acitmis olursun.

Canım bu adamın sözlenmesi zinadir. Zina davası da aç. Haklarını sonuna kadar al. Süreç çok uzun. Ben de boşanma asamasindayim ve hukukçuyum. Haysiyetim 2 paralık oldu iftira yalan her şey var.

Ben sadece kafami egip tebessum edebildim sadece. Beynim uyustu o an.

Evet o akilsiz benim. Her atagima karsilik daha beter bi atak geliyor. Devlet o kirli camasirlari da verir mi ki? Tek umidim guzel bir tazminat. Ama dava sureci bitmiyor bitmiyor. 4 yil oldu.

biter ablacım sen yeter ki güçlü dur. ne olacak ne bitecek diye düşünme her şey istediğin gibi olacak inşallah karşınızda ki insaflı bir hakimdir. buraya yazdıklarını orada da anlattıysan üstüne de 2-3 delil koyduysan daha ne?
hem evlilik tamamen bitmeden yeni birini hayatına alması aldatmaya girmiyor mu? hakim buna nasıl müsaade ediyor?

Es sifatiyla gaspettigim tum herseyi haram ediyorlarmis. Aldatilmasam onlar bizim di benim degil anlamiyorlar. Yiprandim artik.
Birincisi sen gasp etmedin, zaten senin hakkın
İkincisi her haram ettim diyenin söylediğiyle haram olmuyor bazı şeyler. Hak hukuk var.

Yıprandınız ama sabredin. Güzel günler de gelecek elbet

Ne derlerse desinler,kanun neyse o.Taki kadinındir.Dolandirici da degilsin.Hakkinı alacaksin.Allah ,bu yaptiklarinin ustune eski esine birinin daha hayatinı yakma fırsatı vermesin.Hakkini al,geriye bakma.Sen cirkef degilsin,ama onlar öyleymiş.

Hukuk sistemi onu var olan davaya eklemiyor. Ilk dilekcenin disinda bir konu oldugu icin ayri bir dava acmak gerekliymis. Ya ne hali varsa gorsun ama artik beni bir azad etsin. Benim de bir hayatim var ama gelecegime dair agzimda tek bir cumle tek bir plan yok. Oyle akisindayim. Benim de duygularim var, ben de anne olmayi cok isterim mesela. Ama gelecek yok hic aklimda. Oyle sindim, sindirildim.

Birincisi sen gasp etmedin, zaten senin hakkın
İkincisi her haram ettim diyenin söylediğiyle haram olmuyor bazı şeyler. Hak hukuk var.

Yıprandınız ama sabredin. Güzel günler de gelecek elbet
Iyi bir tazminat karari cikmazsa heralde artik ayakta kalmaya gucum kalmaz.

Kesinlikle iyi bir tazminat alırsın hakimin önünde itiraf etmiş anası resmi olarak evli olduğu halde başkası ile sözlendiğini.Sen sabret ve dua et Allahın verdiği hüküm herseyin üstündedir Allah hakimlerin hakimidir.

Eger zamani geri cevirebilsem eski koca denilen .............................................................................................................. varliga 1 kurus bile birakmazdim evimdeki çöpümü bile vermezdim okadar net bak aradan 15 yil falan gecti pismanligim asla bitmiyor

böyle demeyin lütfen.. madem bu kadar yıprandınız o şeref yoksununa uzlaşma yoluna girmek istediğinizi yaptıklarından sonra bari bu kadar insan olması gerektiğini söyleseniz? yani nasıl böyle şrefsiz olmayı başarıyorlar ben anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…