- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
Amin Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun .. Allah kimseye muhtaç etmesin ... İnşallah geçer gider ...Ailen bile olsa muhtaç olmak çok ağır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun .. Allah kimseye muhtaç etmesin ... İnşallah geçer gider ...Ailen bile olsa muhtaç olmak çok ağır
senin adam çok hayırlı sanırım?Onca borcun arasında içkiye para bulan adamdan hayır mı gelir
Bu duruma gelmemizin suçlusu biz değiliz hayat malesef :/
Kadere atmıyorum yalnız kaldık yetiremedik eşim cebelleştikçe battı oldu işteHayat mı? bu suçu hayata kadere atamazsınız.
Bilemiyorumbaşkasına eş açacağınıza siz iyileşene kadar ailenize borçlanın.
başka nasıl yapılabilir...
Ödemezsek avukata gidecek eşimin ailesi bizden bişey beklemeyin demiş benim ailemde eşin yaptı o çıksın işin içinden diyor eşime söylemedim tabibu hafta ödemezseniz başınıza bir iş gelecek bir borçsa bu bence anne babalarınızdan yardım isteyin
bırakın gurur yapmayı artık size her anlamda destek olmalarını isteyin
Amin Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız.
Allah razı olsunAh şu para insanı rezilde ediyor vezirde işte.inşallah en kısa zamanda sizde iş bulur toparlarsınız.hayatta herkesin zor zamanları oluyor önemli olan güçlü olup altından kalkabilmek Allah yardımcınız olsun
borcunuz ne için peki ev filan mı aldınızÖdemezsek avukata gidecek eşimin ailesi bizden bişey beklemeyin demiş benim ailemde eşin yaptı o çıksın işin içinden diyor eşime söylemedim tabi
Sagolun Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun inş. hep iyilerle karşılaşsın yolunuz.
bir panik hastası olarak yazıyorum n'olur eşinize çok çok destek olun. para değil sen önemlisin deyin ve hissettirin bunu. inanın paradan puldan falan daha zor bu illet hastalık.
ve bugünlerde geçer. dişiniz sıkın. duymazdan gelin ailelerin dediklerini.
rahmetli babamda bir ayağını kaydırdı tam kaydı parapul olmayınca akrabalara gittik bir iki kez cebimize 5 lira yol paramızı verip evimize sefaletimize yollamışlardıanneciğim un kavurup yediriyordu ekmek alamadığımız için. ahh çok zordu çok!
neyse efendim 3 kız kardeş okuduk paçayı kurtardık. birimiz memur birimiz öğretmen diğerimiz doktor oldu. hamdolsun. bizi 5 lirayla yollayanlara muhtaç değiliz artık!
inanın geçiyor.
Allah razı olsunallah yardımcınız olsun