Bugünler geçecek mi ?

Ah şu para insanı rezilde ediyor vezirde işte.inşallah en kısa zamanda sizde iş bulur toparlarsınız.hayatta herkesin zor zamanları oluyor önemli olan güçlü olup altından kalkabilmek Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun inş. hep iyilerle karşılaşsın yolunuz.
bir panik hastası olarak yazıyorum n'olur eşinize çok çok destek olun. para değil sen önemlisin deyin ve hissettirin bunu. inanın paradan puldan falan daha zor bu illet hastalık.
ve bugünlerde geçer. dişiniz sıkın. duymazdan gelin ailelerin dediklerini.
rahmetli babamda bir ayağını kaydırdı tam kaydı parapul olmayınca akrabalara gittik bir iki kez cebimize 5 lira yol paramızı verip evimize sefaletimize yollamışlardı :( anneciğim un kavurup yediriyordu ekmek alamadığımız için. ahh çok zordu çok!
neyse efendim 3 kız kardeş okuduk paçayı kurtardık. birimiz memur birimiz öğretmen diğerimiz doktor oldu. hamdolsun. bizi 5 lirayla yollayanlara muhtaç değiliz artık!
inanın geçiyor.

Geçer kardeşim,geçer ama işte nasıl geçer : (( birbirinizden kopmayin,sağlık durumun çalışamayacak kadar kotu mu bilmiyorum,değilse ne iş olursa olsun girmeye calis. 3.200 lira yi sana göndermeyi o kadar isterdim ki valla yok dur bakiyim Rabbim açar bir kapi. Altinimda yok onları bozdursam desem,sadece küçük bir valizle çıktım geldim baba evine of daraldim valla,senin için dua edecem elimden başka bir şey gelmiyor: (( Allah var ,sıkıntı yok.

Bir gün babam fena daraldi,küçüktüm o zaman babam dedi ki ya 10 bin bugün elime gececek borcu odeyecem,ya intihar edecem. Adam odalarda dönüyor deli dana gibi saatler geçiyor hiç bir şey yapamıyor,namaz kıldı geldi dedi ki,Rabbimden istedim 10 bin ağlayarak yalvardım dedi, bir saat geçmeden arkadaşının biri aradi x 10 bin getiriyorum aşağı in diyerek,o gün inandım rabbim kimseyi Darda bırakmıyor.Bak secdede edilen dua redolunmaz,orucunun iftarini açmadan yaptığı dua redolunmaz. : (( Rabbim.gonlume ferahlık versin.

Siz Ispartada yasiyordunuz degil mi? Burda belki iyi kotu size is bulabilecek birileri olur. Ne bileyim Ispartada yasayan baska birileri varsa hani.

bu hafta ödemezseniz başınıza bir iş gelecek bir borçsa bu bence anne babalarınızdan yardım isteyin
bırakın gurur yapmayı artık size her anlamda destek olmalarını isteyin
Ödemezsek avukata gidecek eşimin ailesi bizden bişey beklemeyin demiş benim ailemde eşin yaptı o çıksın işin içinden diyor eşime söylemedim tabi

Allah yardımcınız olsun inş. hep iyilerle karşılaşsın yolunuz.
bir panik hastası olarak yazıyorum n'olur eşinize çok çok destek olun. para değil sen önemlisin deyin ve hissettirin bunu. inanın paradan puldan falan daha zor bu illet hastalık.
ve bugünlerde geçer. dişiniz sıkın. duymazdan gelin ailelerin dediklerini.
rahmetli babamda bir ayağını kaydırdı tam kaydı parapul olmayınca akrabalara gittik bir iki kez cebimize 5 lira yol paramızı verip evimize sefaletimize yollamışlardı :KK43: anneciğim un kavurup yediriyordu ekmek alamadığımız için. ahh çok zordu çok!
neyse efendim 3 kız kardeş okuduk paçayı kurtardık. birimiz memur birimiz öğretmen diğerimiz doktor oldu. hamdolsun. bizi 5 lirayla yollayanlara muhtaç değiliz artık!
inanın geçiyor.
Sagolun Allah razı olsun

Allahim yardimciniz olsun ve esin biran once is bulsun. Benim esim de iki aydir issiz ve bulamiyor. Biz de ocak ayini da kurtaririrz ama subatta allah buyuk is bulamazsa cok zor durumdayiz. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Back
X