Buketimin Diyet Günlüğü :) 62den 52'ye uzun ince bir yoldayım ! :)

Pınar ben eşlik ederim canım sana
çünkü kilo verdikten sonraki koruma dönemleri de çok önemli
hele benim gibi koruyamayanlar için
düğüne kadar zayıf kalmak için çabalarız birlikte
sonrada düğün hazırlıkları,çeyizleeerrr
hayaller hayalleeerrr
bukete de öncesinden fikir tecrübe olur hem

valla ne güzel olur ben şimdiden gezerken bakıyorum çeyiz için şundan alırım bundan alırım diye çok keyifli olur eminim :) doğru bi süre de korumak için çabalamamız gerek yavaş yavaş menüleri artırmalıyız. ve tartıda hareketlenme gördük mü hemeeeennn 1 haftalık diyete dönmeliyiz :)

ben geldimmm:)
sabahtır internette sorun vardı kızlar yazamadım size
çok şükür halloldu galiba
hemen menümü yazayım
sabah;2 dilim çavdar ekmeği,1 dilim peynir,1 şeftali

ara;1 armut

öğle,çok az menemen çok az da makarna,ekmek yok

ara;1 armut

ara;10-15 leblebi,5-6 fındık

akşam;1 kase düğün çorbası,3 küçük biber dolması,salata,ekmek yok

13 bardak su
1 saat yürüyüş benim işte böyle
gelelim sizeee
elif muska dediğin nedir umarım hamurişi bişler değildir
bide tüm gün yemişsin,geçmişi okumadığın belli bu hafta kaçamak yapan cezasını çekecek
hadi canım kendine belirle bakalım bişiler
o muskacıkları yakmak için yürüyüş,koşu,mekik,ip atlama ne tercih edeceksin
ve lütfen yeme bir daha motivasyonunu engeller hem senin hem bizim
bak buket dün pizza yemek zorunda kaldı akşam hemen toparladı ve bida yapmayacak çok zor durumda kalsa bile reddedecek
sana güveniyorum sende önce o yediklerini yak ve bida yeme
kurban bayramından sonra yiyeceğz nasılsa dimi?

Son düzenleme:
bu arada inşallah sizinle aynı zamanda bitirmeyi düşünüyorum bende bakalım 11 kilom var önümde 2 ay da verilmeyecek bu miktar değil.eğer veremzsemde siz korurken ben vermeye devam ederim artık napalım
elif ben başladım çeyiz olaylarına yakında topik açmayı düşünüyorum
biraz daha alayım da birlikte alırız takip edriz bundan sonra istersen
yarın düğün tarihim belli olcak inşallah bir sorun çıkmazsa salonumuzu tutucaz
büyük ihtimal 31 ağustos olacak ama bakalım kısmet
eğer öyle olursa elif taze gelinken ben gelin olucam aramızda 15 gün olacak

tartılmalar başlamış:13:
eğer motivesyonunuzu etkilemiyorsa sorun yok
ben cumayı bekliyorum inşallah yemediğime ve beklediğime değer

Pınaaaar dünkü menünden dolayı tebrik ederimm çok iyi yapmışsın:) evet o muskayı ben de merak ettim ama sanırım pestil gibi tatlı bişeeeyy aman allahımm :) O yediğin muskalar yakılacak

Ay düğün tarihleri çeyizler ne güzel yaaa keyfini çıkarın :)

Tartılmaktan alıkoyamıyorum kendimi bi yandan korkuyorum 100 gram fazla çıksam üzülcm ama şuan iyiym cumaya kadar tartılmıcm inş bakalım ne kdr gidicek :)

Kızlar ben sürekli diyetlerle ilgili yazılar okuyorum hem öğrenmek hem de motive olmak için. Normalde süt ürünlerinde light ürün tüketmem diyette hem daha pahalı olduğu için hem de vücudum alışmasın diye ama okuduklarıma göre, light süt ürünleri tüketildiğinde verilen kilonun çoğu yağdan gidiyormuş. O yüzden sütümü light içiyorum artık bi de peynirimi light olmasa da az yağlı ve az tuzlusundan alıyorum.Yoğurt pek yemiyorum yesem de normalinden yicem artık :)

Bi deee metabolizmayı hızlandıran yiyeceklerden menümüze dahil edebiliriz.Yoğurda keten tohumu yada tarçın, süte yine tarçın, yemeklere acı kırmızı biber falan :) ben salataya bile kırmızı biber döküyorum artık :)

Yağı azaltılmış ürünleri tercih edebiliriz ama tabi hayatımızdan tamamen çıkarmıyoruz yağsız diyet olmaz enerji de lazım bize:) Elif bu arada yüksek lisans mülakatı vs. yazmıştın ne üzerine düşünüyosun ? :)

teşekkür ederim buketcim dün pazartesiydi ve ben tam anlamıyal diyete başlamış oldum
ne yiyeceğime çok daha dikkat ediyorum artık
kurban bayramında yeni ciciler alıcam kendime artık açık renk pantolon giymek istiyorum yaa
buket korkuyla çıkıyorsan tartıya bencede biraz sabretmekte yarar var
cumaya bişey kalmadı zaten hep birikte tartılır yazarız daha iyi olur gibi geliyor bana:13:
muska bana hamur işi gibi geldi ama tatlıysa daha da fena kan şekeri de fırlamışlar
elif gelsede aydınlatsa bizi neymiş öğrensek
ben sütü yarım yağlı içiyordum ama light mı olacakmış tamam öyle alırız bizde
acı biberi biliyordum yoğurdun üsütüne bile eker haldeyim ben
tarçında çok faydalı zaten ama ben pek kullanamıyorum ya nedense

Sabredicem artık cuma tartılıcam tmm :) bence yarım yağlı süt de iyi amaç günlük yağ alımımızı düşürmek zaten .Vücuda az yağ alalım ki depo yağlardan yakalım :) acı biber iyi iyi yiyelim yanalım zayıflayalm :)

şöyle bi düşündüm de aslında benim 11 kilodan fazla vermem lazım
çünkü kormua döneminde muhakkak yukarıya bi hareketlenme olacak
o zaman en 15 kilo vermeliyim

Evet aslında istediğimiz kilonun birkaç kilo aşağısını hedeflemeliyiz kilo alma payı olarak :) 55 iyi diyorum kendim için ama 53 olursa daha iyi üzülmem kilo alınca :)

Evet aslında istediğimiz kilonun birkaç kilo aşağısını hedeflemeliyiz kilo alma payı olarak :) 55 iyi diyorum kendim için ama 53 olursa daha iyi üzülmem kilo alınca :)

ilk hedefim 70 olmak ona ulaştıktan sonra bikaç kilo daha vereyim diyorum
inşallah önce bi 70 olayımda aşağısı şöyle dursun
ama herşeyden önceki hedefim bu cumaya 79 ları görmek onun için çabalayacağım
sonra yeni haftaya bir hedef daha belirlerim ama cumaya 79 olacağm

inşallah olurum buket ya şu an tek sıkıntım akşam yemek saatlerini biraz daha öne alamamak
annemi ve abimi bekliyorum yemek için toparlanana kadar saat geç oluyor
en iyisi kendim ayrı yiyeyim öyle de hüzel olmuyor ki ya kendime hazırla sonra tekrar onlara hazırla napmalıyım sence
eğer 79 olmazsam sırf bu yüzden olamam çünkü başka herşeye dikkat ediyorum
sence yece akşam yemeğiyle uyku arasında kaç saat olmalı
ben yemekten sonra ara öğün yapmıyorum ağzıma bişey koymuyorum artık

Uykudan 2 saat önce yemeği bırakın diyorlar. Madem akşam yemeğinden sonra birşey yemiyorsun bence normal bi sorun yok :) bazı diyetlerde akşam 8de yemek 10da ara öğün veriyorlar. ya zaten eskiye göre daha az yediğin için her türlü kilo verirsin :)

öyle mi diyosun genelde akşam yemeği erken yenmeli diye bir kanı var ya ondan korkuyorum heralde
bu hafta denemiş olurum eğer tartıda bariz bir fark yok ise akşam geç yememdendir diyip diğer hafta yalnız başıma ama rekn saatte yiyeyim akşam yemeğimi
bu cuma belli olur zaten çünkü herşeyime dikkat ediyorum tek sorun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…