elif şurdan yazayım şimdi alıntı yapcam karıştırcam gene
makarna öğle yemeğinde işyerimde çıkmıştı aç kalmamak adına az yedim yoksa akşama kadar aç kalacaktım daha kötü salırırdım pilava,
ama haklısın akşam o pilavı yemesemde olurdu öğlen yediğim aklıma gelmedi işte daha dikkat edicem artık
ben su içiyorum canım 1,5 saatte bir yerimden kalkıyorum bahçeye çıkıyorum bi tur atıyorum metabolizmam hızlansın diye
gelirken 2 bardak su içip geliyorum
yürüyüşte işe gidip gelirken yolumu uzatıyorum ve tempolu yürüyorum süper oluyor hem spor oluyor hem yol parası vermiyorum
nişanlım çok uzak değil aslında 3 saat var aramızda ama izinlerimiz uymuyor o haftaiçi 2 gün izin yapıyor e ben çalışıyorum
cumartesi öğleden sonra ve pazar izin yapıyorum ben o zmaanda o çalışıyor öyle yani işte
bende su içen bi insan değilimdir pek
zorluyorum kendimi içmek için artık
yürüme işini iyi yapıyosun ama canım yoksa hareketsizlik benimde sonum olacak
haftaiçi izin yapan ne garip bi işi var onun öle
Allah yardımcınız olsun canım zor tabii görüşememek
kırgınlıklar da büyüyodur şimdi
neyse elbet bi rayına oturur herşey
aklına geldikçe kalk dolan su iç gel otur kendini daha enerjik ve mutlu hissedeceksin
sadece hafta içi izin meselesi olsa yine iyi vardiyalı çalışıyor bide mesela bu hafta 8-4 çalışıyo en iyi halimiz bu yani aynı saatlerde ayakta oluyoruz telefonda nette görüşüyoruz hftaya gececi olacak gece 12 de işe gidip sabah 8 de çıkacak eve gidip uyuyacak
bende sabah 8 de kalkıp işe gelcem gündüz o uyuyor gece ben dogru düzgün konuşamıyorz bile
bi sorun oldugunda bekle ki konuşasında halledesin yani
bazen sinirleniyorum arayıp uyandırıyorum güzdüz
Allah'tan teli sessize alıp uyuma huyu yoktur bişey olur da ararım diye hep açık bırakır
arayıp kızıyorum ilgilensene diye
sağolsun yine her zaman yanımda olur manevi olarak yani
diğe türlü yüzünü gören cennetlik diyorum ben
Zor aşk diyosun yani :) ama baksana birbirinizi istemeseniz krediler borçlar falan kim uğraşır dimi? bence o da üzülüyodur yakında olmak istiyodur ama erkek olduğu için çok dile getirmiyodur . Diyet derken nerelere geldik bak ama tabi kilo sebebi hepsip
Allah yardımcınız olsun canım
biz de parasızlık yüzünden ağustos demiştik
sonra borca razıyız dedik ama babam izin vermedi bu sefer
aman hayırlısı oluyo herşeyin..
sizin sevginizin çok güçlü olduğunu hissettim ben
aşılamayacak sorunlar değil
boşver emekle kurulan yuva sarsılmaz diyorum ben
herşey hazır hoooop otur olmazdı bence
ben devlet memuruyum tatlım
bende geldimmm
elif hangi kurumdasın sen mahsuru yoksa ne zman atandın?
bölüm neydi senin?
bende bu sene girdim kpss ye ama pek bişey olmayacak büyük ihtimalle
yeniden hazırlanmam lazım da aklı danışayım dedim
ben de geldiiiimm :) Evet öğrenciyim aslında 3.sınıfım bu sene. benim bölümüm hukuk staj zorunluluğu yok deneyim olsun diye girdim ben işe :) 2 ay oldu işe gireli.1 hafta daha çalışıp ayrılıyorum.
tatlım ben kpss ile atanmadım
şimdi buradan söylemem doğru olmaz belki özelden belirtebilirim
tamam canım bekliyorum mesajını
vay be
en iyisini yapmışsın valla
hukuk zordur ama ya:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?