kızlar dün elma sirkesi aldım ben
sabah aç karna ılık suya bir yemek kaşığı koydum içtim
bazı tariflerde bal da koyun yazıyor ama evde yoktu almak da aklıma gelmemiş öyle içtim bakalım faydası olur mu artık
birde daha önceden aktardan bazı şeyler almıştım
yeşil çay biberiye kiraz sapı mısır püskülü bunlardan bazıları karıştırıp bunları da içicem akşam yemekten sonra
tarçında koyacağm içine tatlı isteğini bastırır
su içiyosunuz dimi?
ben 9 bardak içtim şimdilik akşama kadar 1 yaparm
bu akşam düğüne gideceğim ben spor yapamayacağm için iş çıkışı bir saat yürüyüp eve gidecğm
bencede zordur ama kızımızda pek zeki benim anladığım kadarıyla zorlanmıyordur
Ya çok iyi hissediyorum kendimi sanki bu sefer oldu gibi tutturdum diyeti gibi :)tabi böyle hissediyorum ama yine de kaçamaklardan korkuyorumyarın da haftasonu yemek saatlerini bozmamam gerek. yemicem yemicem yemiceeemm :)
buket istanbulda mı yaşıyosun sen?
içime sanki marmara üni de okuyormuşsun gibi bişey doğdu ne alakaysa
aslında herşeyin ayarını tutturduktan sonra kaçamaklardan korkmamak gerekiyo diye düşünüyorum ben
mesela yaptıysan bir kaçamak onu dengelemek gerekiyor hemen
nasılsa kaçtı diye ipin ucunu bırakmamak gerekiyor
sonuçta insanız hepimiz farklı ortamlara girip çıkıyoruz
illa ki yiyeceğiz ama dengeyi tutturmak önemli
yani bunu bi yaşam şekline sokmak önemli
ömür boyu diyette olamayız ama ömür boyu dengeli beslenebilirz
akşam yemekleri ve arkasından gelen abur cuburu bile kessek çok farkeder ama
niyeyse illa bi diyet psikolojisi oluyor insanda
Ehehehe Şehir ve üniversite ismi konusunda yorum yoook :)) Deşifre olmayalım
aynen öyle yaama genelde benim kaçamaklarım baya büyük oluyo :) ya hep ya hiç diyorum kötü oluyor. ya bi lokma bile fazla yemicem ya da doyana kadar yicem :) başıma ne geldiyse bundan geldi zaten eskiden incecik körpeciktim ah ahh :)
aynen öyle yaama genelde benim kaçamaklarım baya büyük oluyo :) ya hep ya hiç diyorum kötü oluyor. ya bi lokma bile fazla yemicem ya da doyana kadar yicem :) başıma ne geldiyse bundan geldi zaten eskiden incecik körpeciktim ah ahh :)
elif o çayın da etkisi vardır mutlaka ama istersen benim gibi aktardan bunları alıp kendin de demleyebilirsin
çünkü içinde ne olduğunu biliyoruz böylece
mesela demleme yeşil çay sallama olanlara göre çok daha etkili biliyorsundur zaten
tabi hiç içmemektense sallama da olsa içmek gerekir
hmm pekala öyle diyosan
özelden mesaj atayım dedim ama henüz yeterli mesaj atmamışım siz atabiliyosanız sosyal paylaşım sitelerinden de görüşelm :)
gönüller bir olsun kızlar
nişanlım çarşamba günü gelecekmiş ama yine babasını takmış peşine kavga üstündeyiz
gönüller bir olsun kızlar
nişanlım çarşamba günü gelecekmiş ama yine babasını takmış peşine kavga üstündeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?