Buketimin Diyet Günlüğü :) 62den 52'ye uzun ince bir yoldayım ! :)

Kızlaaar evet h.sonu boş kalıyor burası :) hafta içi her dk bilgisayar başında olanlar hafta sonu bilgisayara el sürmüyor :) Menüler oturuyor yavaş yavaş bu hafta daha güzel olacak inanıyorumm :)

günaydın diyet kardeşlerim
yeni bir hafta başladı umarım kilo kaybının bol olduğu bir hafta olur bizim için
canımız hiç bişey çekmesin bu hafta
gözümüz kalmasın tatlılarda tuzlularda kuruyemişlerde cipslerde colalarda
hiç zorlanmadan bitirelim inşallah bu haftayı ve cuma geldiğinde
tartılarımız güldürsün yüzümüzü21:
dünkü menüm;
sabah;3 dilim çavdar ekmeği,yarım domates yarım salatalık,2 dilim peynir,1 bardak şekersiz çay,omletten 3 çatal kadar

ara;yapmadım zaten kahvaltı geç saatteydi

öğle;meyveyle geçiştirdim çok bişey istemedi canım

akşam;malum biber dolması,cacık yapmadım ekşili salata yaptım yanına

su;2 lt kadar heralde saymadım bardaklarımı
spor;leslie 2 mil

not;kızlar hergün yazmıyorum ama ben sabahları aç karna elma sirkeli su içiyorum
birazdan gelicem yoklama alıcam ona göre

Son düzenleme:
ah nerdeee ama bu mümkün olmadığına göre biz aynı yolda devam :) Nasıl gidiyor kızlar? Bugün pazartesi daha bomba başlamalıyız bu haftaya.. daha istekli daha kararlı :)Artık adaptasyon süreci bitti ağzımıza bi lokma bile fazla koymak yoook :)

Bu sabah tartılmadım kendimi tuttum sabredicem cumaya kadar :)

Dünkü menüm:

Sabah: 3 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim diyet peynir (az yağlı az tuzlu )
domates,salatalık,zeytin,şekersiz çay

Ara: 1 kuru kayısı,3 kuru üzüm
Öğle: Yarım simit, biraz peynir,şekersiz çay
Ara 1: 1 şeftali
Ara 2 : 1 kuru kayısı 5 fındık

Akşam: 1 tabak dereotlu kabak yemeği (kendime yaptım diyet az yağlı ve tuzsuz ama çok lezzetli)
3 yemek kaşığı yoğurt, 1 dilim ekmek

1 saat yürüyüş sonrasında bitki çayı 5i bi yerde. ve gün boyu toplamda 1,5-2 lt civarı su. Nazar :)

evet buketcim bugün pazartesi de bi yandan tam anlamıyla diyeti oturtmalıyız artık
tek bir kaçamak yok
yapan da kendi cezsını kendi kessin ister bir saat yürüsün ister koşsun ama o kaçamağın bedeli ödensin

evet pınarcım bu sayfa 3 genç kızın başarı hikayesi olacak inşallah :) Ama artıkkk kaçamaklara taviz yok
kızarım heeee

tamama canım öyle olsun
3 genç kızın başarı öyküsü
hımm kulağa çok hoş geliyor
ama benim 11 kilom var şimdi vermem gereken siz benden önce varcaksınız hedefe büyük ihtimalle
benim heralde bi 3 ayımı alacak bu kilolar
gerçi kendimi biraz sıksam 2 ayda da tamam olur
yani kurban bayramına fit girebiliriz hepimiz
olur mu?
olur

kızlar günaydınlar
inanılmaz yoğunum
gelebilirsem anlatırım size,iyi bakın kendinizeeeee

Son düzenleme:
elifcim bugün pazartesi yoğunluk normal işlewrini hafifletince dünkü menünü paylaşırsın
yeni kural koyduk bu hafta asla kaçamak yapmayacağız ona göre bak
bide nedir o paylaştığın yoğurt sanırım ama üsütündekiler ne?
tadı çok güzel demişsin ama kalori durumu nasıl?
araştıralım bakalım

dünkü menümü yazıyorum hemen;

Sabah 1 közlenmiş kırmızı biber
3 zeytin
4-5 yk yoğurt
1/2 kk peynir
1 minik domates
1/2 salatalık

Ara 3 mürdüm eriği

Akşamüstü (kahvaltım geç olduğu için) 1 kase kısır

Akşam 3 mürdüm eriği

böyle kızlaaaaaarrrrr

Haftasonu yeşil çaya,suya ve öğünlerime pek dikkat edemedim,haftaiçi daha iyi olacak
kaçamak yok kızlaaarrr

Bugün sabah yükseklisans mülakatım vardı,öğeleden sonraya kaldı
ondan işe geç geldim,öğleden sonrada geç gelicem
yığıldı bu yüzden

akşam için 3 tanecik erik az olmamış mı elif
nası sabah ettin onla ben ölürdüm heralde akşam sadece 3 tane erik yesem
yanına yoğurt falan ekleseydin daha tok tutar hem de erikten aldığın şekr miktarını dengelerdi
ama acıkmadım diyosan tabi sen bilirsin yine de
az önce pylaştığın activiayı raştırdım biraz kahvaltı zmanı die geçiyormuş adı
üstündekilerde mısır gevreğiymiş birde kurutulmuş meyve parçaları var sanırım
pek bir zararı yok ama tabi hergün yememek şartıyla arada değişiklik olması adın düşünebiliriz kanımca
ofis ortamı için kolya tabi aç karıştır ye ama yanında bir kaşık bulundurmak gerekiyor sanırım
zira içine minik bir kaşık ekleseler süper olurmuş
markete gittiğimde alıp denemek isterim bende
sindirim sistemine katkısı tartışılmaz activianın

mülakatın iyi geçmiştir inşallah hakkında hayırlısı olsun

kızlar bugün hiç formda değilsiniz galiba yazan eden yok
ben bişiler anlatayım bari
az önce bir bankadan aradılar mülakata katılmam için
bilemiyorum ne yapsam aslında bankacı olmayı hiç istemedim ama
gidip en azından mlakata katılmalımıyım?
birde şöyle bir sorunum var ertesi gün yani çarşmaba günü de nişanlım gelceği için izin almak zorunda kalacağm
hem yarın hem ertesi gün izin alamam ki
kafam karıştı:44::44::44:

hiç yazamadım bugün inanılmaz yoğundu :) ahh ahh kaçamak yok dedim ama patronum zorla 2 dilim pizza yedirdi çok zorladım diyetteyim dedim ama ara öğün yapmadım akşama hiçbişey yemicem belki meyve yada sadece salata. bol bol yürücem akşam.

güzelim diyetimin motivasyonu bozuldu ama akşam yemezsem kendime gelirim sanırım çok moralim bozuldu bi an bundan sonra kim olursa olsun reddedicem yemicem ben bu yola baş koydum arkadaş !

Pınar zor durum bi şansını dene bakalım :)

bu arada pınar yolum uzun falan diye düşünme en az 2 ay birlikteyiz burda bu da minimum 8 kilo vermek demek :) 8 kilo az mııı beraber vericz :)

hoşgeldin buket ya çok sıkıldım bugün benim işşim yoğun değildi
sizde gelmeyince dolandım durdum
bol bol wc ye gittim ayarım bozuldu sanki ya kaç defa gittim sabahtan beri korkumdan suyumu 9 bardakta bırkatım şimdilik eve gidince tamalıcam artık en azından wc ye gitmeye utanmam:)
herksin içinde saat başı komik oluyor da
bakayım bi canım nişanlımla konuşayım duruma göre giderim belki mülakata ama pek niyetim yok gibi
2 ayda 8 den fazla vermem lazım benim yaw yoksa siz gidince ben motivasyonsuz kalırım
sizinle bitirmeliyim bende
evvveeett sabah kaçamak yapmayın kızarımmm heeee diyen kimdi tam olarak çıkaramadım da
şaka şaka dengelersin inş. kalori spetinden bak bakalım 2 dilim baklava kaç kalori sonra onu yakıncaya kadar yürüyüş yap
üstüne bide günlük yürüyüşünü yap
hadi bakalım bidakine hayır dersin artık

Günaydın kızlaaaaarrrrrrr

geçmişe dönecek zamanım yok,k bakmayın lütfen

Bu sabah mutluyum
mülakatım berbat geçsede,işlerim çok yoğun olsa da,sabah kahvaltı yapamamış olsam da,öğleden sonra toplantıya katılmam gerekiyorsa da mutluyum
Sizler nasılsınız bakalım?

Öncelikle dünkü menüm

08.30 4 erik

10.30 activia kahvaltı zamanı

11.30 muska(maraşa özel)

12.30 yarım haşlanmış patates ve salata

15.30 muska

19.30 1 közlenmiş patlıcan,yarım domates,yarım sivri biber
1 haşlanmış tavuk butu
yoğurt
muska

21.30 üzüm,erik ve incir

bitttiiiiiii

sabah 63 geldiiiiiiiiiimmmmmm
işte bundan mutluyuuuummmm

Son düzenleme:
Günaydıııınn Neyse ki dün ara öğün yapmadım akşam da salata ile çok az tavuk yedim
Akşam yemeğinden sonra başka birşey yemedim.hayatımda ilk defa pizzayı bu kadar isteksiz ve üzülerek yemeği kabul ettim bi daha tövbeee

Pınarcım biz istediğimiz kiloya kavuşsak da sen kalan kilonu verene kdr eşlik ederim 3-4 kilo fazladan vermiş olurum bence elif de eşlik eder en azından diyet yapmasak da mesajlarımızla motive etmek adına yanında oluruz :))

sık sık wc ye gitmek hakikaten zor oluyo bende utanıorm bazen :)

şey bu arada ben dayanamıorm tartılıyorum arada

Elif çok sevindim harikaaa :))) ben de 60.3 geldim sabah

Dünkü menümü yazayımmmm:

Sabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim ince diyet peynir, 2zeytin, domates,1 bardak light süt
Ara: 1 Şeftali
Öğle: Diyet kabak yemeği,1 dilim ekmek, bir parça peynir. VEEEE maalesef 2 küçük dilim peynirli pizza ((
Ara: YOK
Akşam: Salata ve birkaç lokma tavuk ızgara

Günü bu şekilde tamamladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…