Bulantıdan psikolojim bozulacak bu gidişle:(

Ben de bazen karnım aç yemek yiyemiyorum diye ağlıyorum, çok zor çok..
Salatalık öyle boş yiyemiyorum anca cacık falan yapınca
İlaçta pek kullanma taraftarı değilim, bir tane vardı pek fayda etmedi bıraktım
Tek umudum 12.haftada bitmesi

Ben ac olunca dahada midem bulaniyor illa kuru ekmek yada galeta gibi seyler yemem gerekiyor aciktigim an mide bulantisi tavan yapiyor .. Esimde biz galiba 1 cocukla kalicaz diyor gülerek o kadar kötüyüm yani

Ben ac olunca dahada midem bulaniyor illa kuru ekmek yada galeta gibi seyler yemem gerekiyor aciktigim an mide bulantisi tavan yapiyor .. Esimde biz galiba 1 cocukla kalicaz diyor gülerek o kadar kötüyüm yani

Benim eşim de şakasına bu doğsun hemen ikincisi diyor, ben de gözüm korktu o biraz zor diyorum
Aynen aç olunca daha kötü oluyor ama yediğimde de mahvediyor beni çok değişik bir durum rabbim yardımcımız olsun

Gercekten benimde gözüm korktu hic böyle tahmin etmemistim Hamileligi hic iyi bir yanini düsünemiyorum suan bu piskolojiyle bende Esime yok merak etme aradan 3-4 sene gecsin unuturum bu günleri diyorum aynen gercekten cok farkli biseymis bu hamilelik yesen bi dert yemesen ayri dert, mesela bazen yemek yiyorum yerken cok kötü gitmiyor ama yedikten sonra Allahimmm felaket gececek InsAllah diye diye yatistiriyorum kendimi..

Evet 3. Ayda bitti bulantılar. Ama yemekten vazgeçmemelisiniz istifra edeceğinizi bilseniz bile yemeye devam etmelisinz bebeğiniz için bunu yapmalısiniz. Su biraz alışkanlıkla alakalı birşey bende hiç içmeyen biriydim ama kendimi zorladim günde 8 bardak falan içtim sonrasında zaten alışkanlık oldu git gide daha fazla içmeye başladım

Aynıyız canım hatta yerken diyorum İnşaAllah çıkarmam bunu da, yerken rahat ama yemek bittiği gibi başlıyor. İnşaAllah hamileliğin güzel olduğu döneme gideriz hemen:)

Bazen yemek yiyemiyorum bebeğim gelişmicrk diye bile ağlıyordum çünkü gerçekten gitmiyor yani midem de küçülmüş çokta yiyemiyorum. İnşaAllah şu günler Bi geçse bebeğim için en yararlı olan şeyleri yiyeceğim

12. Haftaya kadar bebek anneden beslenir zaten. Beslenmenin önemi yok o yüzden, 3.aydan sonra beslenme önem arz etmeye başlar. Boşuna sıkmayın canınızı ( bunu bana kadın doğum uzmanım demişti)
Ama sizin vücut direncinizin düşmemesi için ne kadar zor olsa da vitamini bol şeyler yemeye çalışın. Olmuyor sa da hastanede bana doktor aşırı kusma dan ötürü vitaminli serum vermişti, acayip toparlanmıştım,

Inlh cabuk atlatırsın ınan okurken o mıde bulantısını yaşadım
Ben tup bebekle 8 sene sonra çocuk sahıbı oldum hamıleyken bulantıdan psıkolojım bozuldu resmen hastalık dıyordum benım kusamıyodum ısın ılgınc tarafı ıcımdekı bulantı öldürüyodu
Sureklı yıyodum yedıkce bulanıyodu korkunc kılo almıstım ustune
Ama gectı gecıcek bebegınle saglıkla uzun mutlu omurler gecırırsın ınlh

ZTen son kontrolde ben de yedim koca Bi serum o gün iyi oldum ertesi gün yine aynı

Allah razı olsun, İnşaAllah geçecek diye umut ediyorum çok zorlu bir dönem ama katlabmaktan başka çare de yok

İnşallah çok çabuk geçer. Üzülmeyin psikoloji çok önemli hamilelikte. İlaç başlamadı mi doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…