- Konu Sahibi leonunannesi
-
Salatalık yiyebilirsin tuzlayıp hem açlık bastırır hem su ihtiyacını da giderir. Maalesef çok zor geçti benim 5-6 aya kadar sürdü ama son zamanlar hafiflemişti. Ben de 7 kilo vermiştim bayağı kötüydüm. Reçetesiz alınmayan bir bulantı ilacı var onu yazdırıyordum sürekli uyutuyordu günlerimi öyle geçirdim uyumasam sürekli ağlıyordum açlıktan
Bende aynı durumdayım maalesef. Bende 6kilo verdim. Serum aliyorum. Geçeçek inşallah
Geçeçek canım inşallah. Benim 3.gebeliğim üçüde böyleydi ama hepsi geçiyor merak etme. Hep geçeceğini düşünİnşaAllahh canım, rabbim yardımcımız olsun çok zor ama dayanıcaz geçene kadar mecbur
Akapunktur etkisi ile azaltiyor diyorlar ama bence psikolojik, taktığım ilk gun ise yaradı sonrasında hic etki görmedimAmin çok sağolun, bilekliği biliyorum ama etkisi var mı pek emin olamadım
Geçeçek canım inşallah. Benim 3.gebeliğim üçüde böyleydi ama hepsi geçiyor merak etme. Hep geçeceğini düşün
Akapunktur etkisi ile azaltiyor diyorlar ama bence psikolojik, taktığım ilk gun ise yaradı sonrasında hic etki görmedim
Ben ac olunca dahada midem bulaniyor illa kuru ekmek yada galeta gibi seyler yemem gerekiyor aciktigim an mide bulantisi tavan yapiyor .. Esimde biz galiba 1 cocukla kalicaz diyor gülerek o kadar kötüyüm yani
Gercekten benimde gözüm korktu hic böyle tahmin etmemistim Hamileligi hic iyi bir yanini düsünemiyorum suan bu piskolojiyleBenim eşim de şakasına bu doğsun hemen ikincisi diyor, ben de gözüm korktu o biraz zor diyorum
Aynen aç olunca daha kötü oluyor ama yediğimde de mahvediyor beni çok değişik bir durum rabbim yardımcımız olsun
Evet 3. Ayda bitti bulantılar. Ama yemekten vazgeçmemelisiniz istifra edeceğinizi bilseniz bile yemeye devam etmelisinz bebeğiniz için bunu yapmalısiniz. Su biraz alışkanlıkla alakalı birşey bende hiç içmeyen biriydim ama kendimi zorladim günde 8 bardak falan içtim sonrasında zaten alışkanlık oldu git gide daha fazla içmeye başladımAmin sağolun, sizin üç ayda sonra geçti mi bulantılarınız?
Ben yiyemiyorum zorluyorum ama gitmiyor bir tek çorba ve meyve, diğer şeyler düşüncesi bile kötü yapıyor. Suyu da içmeye çalışıyorum ama bazen çok içemiyorum korkuyorum Bir şey olacak diye
Gercekten benimde gözüm korktu hic böyle tahmin etmemistim Hamileligi hic iyi bir yanini düsünemiyorum suan bu piskolojiylebende Esime yok merak etme aradan 3-4 sene gecsin unuturum bu günleri diyorum aynen gercekten cok farkli biseymis bu hamilelik yesen bi dert yemesen ayri dert, mesela bazen yemek yiyorum yerken cok kötü gitmiyor ama yedikten sonra Allahimmm felaket gececek InsAllah diye diye yatistiriyorum kendimi..
Evet 3. Ayda bitti bulantılar. Ama yemekten vazgeçmemelisiniz istifra edeceğinizi bilseniz bile yemeye devam etmelisinz bebeğiniz için bunu yapmalısiniz. Su biraz alışkanlıkla alakalı birşey bende hiç içmeyen biriydim ama kendimi zorladim günde 8 bardak falan içtim sonrasında zaten alışkanlık oldu git gide daha fazla içmeye başladım
Yaa bak bir de buz emmek ve tuzlu limon iyi geliyor.
12. Haftaya kadar bebek anneden beslenir zaten. Beslenmenin önemi yok o yüzden, 3.aydan sonra beslenme önem arz etmeye başlar. Boşuna sıkmayın canınızı ( bunu bana kadın doğum uzmanım demişti)Bazen yemek yiyemiyorum bebeğim gelişmicrk diye bile ağlıyordum çünkü gerçekten gitmiyor yani midem de küçülmüş çokta yiyemiyorum. İnşaAllah şu günler Bi geçse bebeğim için en yararlı olan şeyleri yiyeceğim
12. Haftaya kadar bebek anneden beslenir zaten. Beslenmenin önemi yok o yüzden, 3.aydan sonra beslenme önem arz etmeye başlar. Boşuna sıkmayın canınızı ( bunu bana kadın doğum uzmanım demişti)
Ama sizin vücut direncinizin düşmemesi için ne kadar zor olsa da vitamini bol şeyler yemeye çalışın. Olmuyor sa da hastanede bana doktor aşırı kusma dan ötürü vitaminli serum vermişti, acayip toparlanmıştım,
Inlh cabuk atlatırsın ınan okurken o mıde bulantısını yaşadım
Ben tup bebekle 8 sene sonra çocuk sahıbı oldum hamıleyken bulantıdan psıkolojım bozuldu resmen hastalık dıyordum benım kusamıyodum ısın ılgınc tarafı ıcımdekı bulantı öldürüyodu
Sureklı yıyodum yedıkce bulanıyodu korkunc kılo almıstım ustune
Ama gectı gecıcek bebegınle saglıkla uzun mutlu omurler gecırırsın ınlh
İnşallah çok çabuk geçer. Üzülmeyin psikoloji çok önemli hamilelikte. İlaç başlamadı mi doktorunuzBazen yemek yiyemiyorum bebeğim gelişmicrk diye bile ağlıyordum çünkü gerçekten gitmiyor yani midem de küçülmüş çokta yiyemiyorum. İnşaAllah şu günler Bi geçse bebeğim için en yararlı olan şeyleri yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?