- Konu Sahibi leonunannesi
-
Inslalah canım şuan kraker ve muş yedım tek 1 bardak su içim almıyor 3vde kokuyor bana esim yok görevde annem yanımda kadın oruç rezil oldu benim yüzümden birde aksam erkenden uyuyup sabah 6 bucukda uyanıyorum ilac iğne zatenn hak getire bakalım sağlıklı olsunda yavrularımız gerisi boş sabır
Saolasın valla birde ben tup bebek ile hamile kaldım annem bebek gibi bakıyor yerimden çok nadir kalkıyorum bu günde bir yorgunluk var uyumak gelyo hep icimdenBen de şu an kraker yiyorum canım, çok zorlu Bi dönem ama Atlatıcaz İnşaAllah, benim de kayınvalidem geldi Allah razı olsun yardımcı oluyor yoksa napardım bilmiyorum
Canım bir işin yoksa yat uyu, dinlen ben mesela yarım saat önce uyandım ne kadar uyursam o kadar iyi diyorum çünkü bir tek uyuyunca rahatım. İnşaAllah evlatlarımıza hayırlısı ile kavuşuruzSaolasın valla birde ben tup bebek ile hamile kaldım annem bebek gibi bakıyor yerimden çok nadir kalkıyorum bu günde bir yorgunluk var uyumak gelyo hep icimden
Yok işim de canim uzanıyorum yatak odam oturma odasına yatak yaptık 1 bucuk aydır yatıyorum sürekli ınslalah canım hayırlıca kavuşalımCanım bir işin yoksa yat uyu, dinlen ben mesela yarım saat önce uyandım ne kadar uyursam o kadar iyi diyorum çünkü bir tek uyuyunca rahatım. İnşaAllah evlatlarımıza hayırlısı ile kavuşuruz
Çok iyi bilirim bulantıyı her adette yaşıyorum çok kötü bir şekilde. Rabbim sağlıcakla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsinAmin Allah razı olsun sizden, öyle diyorlar hatta bazen ben de diyorum bu bir nimet rabbim bu sayede vücuttaki kötü şeyleri atıyor diye ama bulantı gelince unutuyor insan
Amin çok sağolun, mide bulantısı insanı hayattan soğutuyor resmenÇok iyi bilirim bulantıyı her adette yaşıyorum çok kötü bir şekilde. Rabbim sağlıcakla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, beklemekten başka çarem yok sanırsam zaten31. Haftaya giricem insallah yarın. Hala arada tutar bulantılar ve 25. Haftaya kadar berbatti. Geçmesini bekleyeceksiniz...
Bende gecenlerde buna benzer bir konu acmistim. Ikinciye hamileyim ve asiri bulanti kusma sikayetlerim var. Ilk hamileligimde boyle gecmisti. Psikolojik acidan cokmus durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum bende. Sabredip bu surecin gecmesinden baska care yok sanirim
Deneyen herkes memnun olmuş da işte son çare haklısınızYok denemedim, yani ilaç bile etki etmiyor onun etkisi olur mu bilemedim
Leblebi ye kuzum ablam oyle yapmisti onunda zordu hamileligi mide suyynu alan seyler galetede cuk kraker gibi olabiir
Ekşi yeşil elma ye sürekli..çok iyi geliyor.ama tabiki 15 dk falan iyi geliyor sonra yine bulantı.bu dönem geçecek diye düşün.
Allah kolaylık versin yaMerhaba hanımlar, benim derdim mide bulantısı
Allah'ıma şükür iki buçuk aylık hamileyim, rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda ama bulantısı olmayanından İnşaAllah.
1 aydan fazladır bulantı ve istifra ile uğraşıyorum sabahtan akşama kadar, bazen gece bile uyutmuyor
Üç gün önce kontrole gittik bebeğimin kalp atışları hızlıydı, doktor sıvı kaybı var dedi 3 kg vermişim. 1 gün yatış yapalım dedi ama ben istemedim sonra koca Bi serum takıldı, Allaha şükür normale döndü atışları.
Şimdi suyu bolca içmeye çalışıyorum ama bulantı sudan bile tiksindirdi beni artık, zorluyorum kendimi korkuyorum tekrar bişey olur diye.
Siz hamileyken bulantı durumunda neler yaptınız ya da bilginiz var mı? Lütfen 3 aydan sonra geçiyor deyin, yoksa bazen hiç geçmicek ömür boyu bulantılı yaşıcm gibi saçma düşüncelere dalıyorum
Allah kolaylık versin ya
Şimdi nasılsınız ??
Benim üç ay bulantım yoktu
Rahattım
Şi di başladı kusmalar
Ben dermanimi bulamamıştım ama, seni anlıyorum demek için geldim sadece.
Kemoterapiden sonra kullanılan bir ilaç vardı, onu kullanirdim çok mecbur kalınca, o bile etki etmezdi.
Gece uykum da bile bulanirdi. 20. haftadan sonra biraz azaldı.
Ama geneli 9 ay sürdü malesef..
Allah yardımcın olsun arkadaşım..
İnşallahhhSağolun Allah razı olsun
Bugün kötüyüm, Bi pazara gittik geldik mahvoldum midem fena oldu, akşam sofraya oturdum ama Bi kaşık bile alamadan midem kötüleşti gittim odaya uzanıp ağladım çok yoruldum bu durumdan cidden
Kaçıncı aydasınız, İnşaAllahh kısa sürer bulantılarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?