Bulantıdan psikolojim bozulacak bu gidişle:(

Ben de şu an kraker yiyorum canım, çok zorlu Bi dönem ama Atlatıcaz İnşaAllah, benim de kayınvalidem geldi Allah razı olsun yardımcı oluyor yoksa napardım bilmiyorum

Ben de şu an kraker yiyorum canım, çok zorlu Bi dönem ama Atlatıcaz İnşaAllah, benim de kayınvalidem geldi Allah razı olsun yardımcı oluyor yoksa napardım bilmiyorum
Saolasın valla birde ben tup bebek ile hamile kaldım annem bebek gibi bakıyor yerimden çok nadir kalkıyorum bu günde bir yorgunluk var uyumak gelyo hep icimden

Saolasın valla birde ben tup bebek ile hamile kaldım annem bebek gibi bakıyor yerimden çok nadir kalkıyorum bu günde bir yorgunluk var uyumak gelyo hep icimden
Canım bir işin yoksa yat uyu, dinlen ben mesela yarım saat önce uyandım ne kadar uyursam o kadar iyi diyorum çünkü bir tek uyuyunca rahatım. İnşaAllah evlatlarımıza hayırlısı ile kavuşuruz

Canım bir işin yoksa yat uyu, dinlen ben mesela yarım saat önce uyandım ne kadar uyursam o kadar iyi diyorum çünkü bir tek uyuyunca rahatım. İnşaAllah evlatlarımıza hayırlısı ile kavuşuruz
Yok işim de canim uzanıyorum yatak odam oturma odasına yatak yaptık 1 bucuk aydır yatıyorum sürekli ınslalah canım hayırlıca kavuşalım

Amin Allah razı olsun sizden, öyle diyorlar hatta bazen ben de diyorum bu bir nimet rabbim bu sayede vücuttaki kötü şeyleri atıyor diye ama bulantı gelince unutuyor insan
Çok iyi bilirim bulantıyı her adette yaşıyorum çok kötü bir şekilde. Rabbim sağlıcakla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin

31. Haftaya giricem insallah yarın. Hala arada tutar bulantılar ve 25. Haftaya kadar berbatti. Geçmesini bekleyeceksiniz...

Bende gecenlerde buna benzer bir konu acmistim. Ikinciye hamileyim ve asiri bulanti kusma sikayetlerim var. Ilk hamileligimde boyle gecmisti. Psikolojik acidan cokmus durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum bende. Sabredip bu surecin gecmesinden baska care yok sanirim

Çok çok zor ya ağlıyorum ama cidden Bi çare yok kendiliğinden geçene kadar, rabbim yardımcımız olsun İnşaAllahh en kısa zamanda atlatırız

Ekşi yeşil elma ye sürekli..çok iyi geliyor.ama tabiki 15 dk falan iyi geliyor sonra yine bulantı.bu dönem geçecek diye düşün.

Allah kolaylık versin ya
Şimdi nasılsınız ??
Benim üç ay bulantım yoktu
Rahattım
Şi di başladı kusmalar

Ben dermanimi bulamamıştım ama, seni anlıyorum demek için geldim sadece.
Kemoterapiden sonra kullanılan bir ilaç vardı, onu kullanirdim çok mecbur kalınca, o bile etki etmezdi.
Gece uykum da bile bulanirdi. 20. haftadan sonra biraz azaldı.
Ama geneli 9 ay sürdü malesef..
Allah yardımcın olsun arkadaşım..

Allah kolaylık versin ya
Şimdi nasılsınız ??
Benim üç ay bulantım yoktu
Rahattım
Şi di başladı kusmalar

Sağolun Allah razı olsun
Bugün kötüyüm, Bi pazara gittik geldik mahvoldum midem fena oldu, akşam sofraya oturdum ama Bi kaşık bile alamadan midem kötüleşti gittim odaya uzanıp ağladım çok yoruldum bu durumdan cidden

Kaçıncı aydasınız, İnşaAllahh kısa sürer bulantılarınız

Allah razı olsun, korkum 9 ay sürmesi, çok zorluyor öyle böyle değil, yani diyorum keşke bulantılar geçene kadar uyusam bitince uyansam, çok zor bir durum ama mecbur katlanıyorum

İnşallahhh
İşte bünyeden bünyeye değişiyor
Çok zor bir durum tahmin bile edemiyorum
Benim üç ayım yeni doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…