- Konu Sahibi leonunannesi
-
İnşallahhh
İşte bünyeden bünyeye değişiyor
Çok zor bir durum tahmin bile edemiyorum
Benim üç ayım yeni doldu
İnşallah 9 ay sürmez, senin için dua edeceğim.Allah razı olsun, korkum 9 ay sürmesi, çok zorluyor öyle böyle değil, yani diyorum keşke bulantılar geçene kadar uyusam bitince uyansam, çok zor bir durum ama mecbur katlanıyorum
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi. Evet bazı hamilelikler çok bulantıli geçiyor benim gibi sizin gibi. Bende aşırı bulantı istifra oluyordu gece gündüz hiç bitmiyordu o kadar kötüydü ki bulantı ilacı vermişti bana doktorum.Ben kraker yiyordum hep. Ve ne olursa olsun su içmekten yemek yemekten hiç vazgeçmedim istifra etsem bile en azından vitaminleri alıyordum. Güzel olan evet 3 aydan sonra geçiyor sağlıklı hamilelik diliyorum sizeMerhaba hanımlar, benim derdim mide bulantısı
Allah'ıma şükür iki buçuk aylık hamileyim, rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda ama bulantısı olmayanından İnşaAllah.
1 aydan fazladır bulantı ve istifra ile uğraşıyorum sabahtan akşama kadar, bazen gece bile uyutmuyor
Üç gün önce kontrole gittik bebeğimin kalp atışları hızlıydı, doktor sıvı kaybı var dedi 3 kg vermişim. 1 gün yatış yapalım dedi ama ben istemedim sonra koca Bi serum takıldı, Allaha şükür normale döndü atışları.
Şimdi suyu bolca içmeye çalışıyorum ama bulantı sudan bile tiksindirdi beni artık, zorluyorum kendimi korkuyorum tekrar bişey olur diye.
Siz hamileyken bulantı durumunda neler yaptınız ya da bilginiz var mı? Lütfen 3 aydan sonra geçiyor deyin, yoksa bazen hiç geçmicek ömür boyu bulantılı yaşıcm gibi saçma düşüncelere dalıyorum
Amin aminnnÇok imreniyorum rahat hamilelik geçirenlere ama böyle olması gerekiyormuş elden bir şey gelmiyor, rabbim yardımcımız olsun, İnşaAllah sağlıcakla alırız kucağımıza evladımızı
İnşallah 9 ay sürmez, senin için dua edeceğim.
Ama sürerse bile korkma, kucağına aldigin an çektiğin herşeye ziyadesiyle deyiyor, hatta aklına bile gelmiyor
Ben sağdan yer, soldan çıkarırdim, yollarda kusardim, rezil olmamak için ara sokak arardım..
Bir de aşırı halsizlik de oluyordu, o kadar kusmaya karşı..
Ne kadar zor bilirim..
Senin de ilk bebiş mi..
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla alın kucağınıza inş.
Benim 6. aya kadar sürdü çıkarmalarım, mide sıkıntım Doğuma kadar sürdü, zor zamanlar biliyorum, sanki hamile değil de hastaymış gibi.
Ben sadece akşamları uyuduğumda rahat ediyordum, hamileliğim boyunca akşam 8-9 da uyuyordum hep.
Birgün geçecek elbet, sabır diliyorum.
Öncelikle sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi tam 7 ay bulantı kusmaMerhaba hanımlar, benim derdim mide bulantısı
Allah'ıma şükür iki buçuk aylık hamileyim, rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda ama bulantısı olmayanından İnşaAllah.
1 aydan fazladır bulantı ve istifra ile uğraşıyorum sabahtan akşama kadar, bazen gece bile uyutmuyor
Üç gün önce kontrole gittik bebeğimin kalp atışları hızlıydı, doktor sıvı kaybı var dedi 3 kg vermişim. 1 gün yatış yapalım dedi ama ben istemedim sonra koca Bi serum takıldı, Allaha şükür normale döndü atışları.
Şimdi suyu bolca içmeye çalışıyorum ama bulantı sudan bile tiksindirdi beni artık, zorluyorum kendimi korkuyorum tekrar bişey olur diye.
Siz hamileyken bulantı durumunda neler yaptınız ya da bilginiz var mı? Lütfen 3 aydan sonra geçiyor deyin, yoksa bazen hiç geçmicek ömür boyu bulantılı yaşıcm gibi saçma düşüncelere dalıyorum
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi. Evet bazı hamilelikler çok bulantıli geçiyor benim gibi sizin gibi. Bende aşırı bulantı istifra oluyordu gece gündüz hiç bitmiyordu o kadar kötüydü ki bulantı ilacı vermişti bana doktorum.Ben kraker yiyordum hep. Ve ne olursa olsun su içmekten yemek yemekten hiç vazgeçmedim istifra etsem bile en azından vitaminleri alıyordum. Güzel olan evet 3 aydan sonra geçiyor sağlıklı hamilelik diliyorum size
Bende hamileylen 1 2 ay akşam 6 da başlardı bulantı kusma 8 de biterdi :) 15 kilo verdim ama dogumdan sonra geri aldım :)
Öncelikle sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi tam 7 ay bulantı kusmayaşadım 10 kg verdim sadece kuru ekmek ,peynir yiyordum oda zaten yarım saat mideden çıkıyordu şekiller renkler bile midemi bulandırıyordu en son doktorum kanser hastalarının tedavisinde kullanılan reçeteli bir ilaç verdi mecburen 1 gün kullandım oh dedim o gün simit peynir nasıl tatlı geldi anlatamam ama ilacı kullanmamaya çalıştım onun yerine ekşili meyve ,tuzlu leblebi ,kraker yedim aç karnınıza su içmeyin daha çok bulantı olur o bulantı yüzünden 7 ay tekli koltuğumda uyudum bilirim çok kötü umarım en kısa zamanda geçer
Size verilen mide bulantı hapı mı m harfi ile başlıyor biliyorum bende de işe yaramadı o ilaç evi devamlı havalandır sana tavsiyem tuzlu kraker ,ekşili meyvelerde ye şakın aç karnına su içme tatlı tarzı gıda da tüketme günde içebilirsen 1 tane şade maden suyu iç .riskli sorunlu değilse açık havada ağaç altında yürü Riskli ve sorunlu gebelik geçirdim ben düşük tehlikesi vardı zaten bebeğim prematüre doğdu ama ben kilo verdikçe çok şükür o kilo alıyordu şakın aklına getirme beslenmiyor diye oğlum 7 aylık 2500 kg doğdu çok şükürAmin çok sağolun, cidden bu durumu çeken bilir, sizin çok uzun sürmüş ama maşaAllah atlatmışsınız darısı bana ve tüm hamilelere İnşaAllah. Açıkcası ilaç pek kullanmak istemiyorum, zaten Bi tane vardı pek etki etmiyor, mecbur geçene kadar beklicem umudum 3 aydan sonra geçmesi
Size verilen mide bulantı hapı mı m harfi ile başlıyor biliyorum bende de işe yaramadı o ilaç evi devamlı havalandır sana tavsiyem tuzlu kraker ,ekşili meyvelerde ye şakın aç karnına su içme tatlı tarzı gıda da tüketme günde içebilirsen 1 tane şade maden suyu iç .riskli sorunlu değilse açık havada ağaç altında yürü Riskli ve sorunlu gebelik geçirdim ben düşük tehlikesi vardı zaten bebeğim prematüre doğdu ama ben kilo verdikçe çok şükür o kilo alıyordu şakın aklına getirme beslenmiyor diye oğlum 7 aylık 2500 kg doğdu çok şükür
Seni çok iyi anlıyorum dedim gibi beyaz leblebi ,ananas yerdim ben inanır mısın 1 hafta sadece ananas yemiştimMaşallaahh rabbim hayırlı ömürler nasip etsin evladınız, kraker normalde yiyordum ama dün geri çıkardım bir şeyi çıkarınca da tiksinme geliyor yiyemiyorum, şimdi leblebi yiyorum Bi o kaldı zaten yiyebileceğim. Tatlı türü zaten gözüm görmüyor şu an, meyveler iyi geliyor evet özellikle kayısı. Riskli değil hamileliğim Allaha şükür, bazen dışarıda çay içiyoruz akşamları iyi oluyor ama bazı akşamlar çok kötü oluyorum özellikle dün gece hem baş ağrısı hem mide bulantısı mahvetti ikisi bir arada, çok zor bazen dayanamicak gibi oluyorum
Seni çok iyi anlıyorum dedim gibi beyaz leblebi ,ananas yerdim ben inanır mısın 1 hafta sadece ananas yemiştimoğlum Şuan meyve delisi çok seviyor meyveyi umarımen kısa zamanda bulantılardan kurtulursunuz
Rica ederim birde tuzlu ev ayranı içerdimİnşaAllahh çok sağolun
Rica ederim birde tuzlu ev ayranı içerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?