- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Haklısınız bence. Uzun süre sevgili olsanız anlarım belki de daha yeni yani. Ee hiç görüşmeyecek misiniz o zaman yaniMerhaba,umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda bahsetmiştim,3 aydır biriyle konuşuyorum ve buluşacağız diye.Kendisi iş nedeniyle şu anda Kırıkkale'de.Babasına beni anlatmış ve işi bırakıp iki günlüğüne gitmek için izin almış.Bugün bilet alacaktı, konuşmada yanımda fazla kalmayacaksan bilet almayayım demeye getirdi ve o an çok kırıldım.Bana göre seven insan 5 dakika görmek için bile mesafelere dikkat etmeden gelir,yanında ne kadar bulunduğuna bakmaz.O öyle diyince içimde bir şey koptu.Çok kırıldım,bu olaydan sonra gelmesini kesinlikle istemiyorum.Sizce abartıyor muyum yoksa sizde benim gibi mi düşünürdünüz?
Fazla kalmayacaksan bilet almayım demek çok anlamsız farklı bir beklenti içinde mi acaba buluşma için biraz ağzını arayın düzgünce sorun neden buluşma süresi senin için bu kadar önemli diyeMerhaba,umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda bahsetmiştim,3 aydır biriyle konuşuyorum ve buluşacağız diye.Kendisi iş nedeniyle şu anda Kırıkkale'de.Babasına beni anlatmış ve işi bırakıp iki günlüğüne gitmek için izin almış.Bugün bilet alacaktı, konuşmada yanımda fazla kalmayacaksan bilet almayayım demeye getirdi ve o an çok kırıldım.Bana göre seven insan 5 dakika görmek için bile mesafelere dikkat etmeden gelir,yanında ne kadar bulunduğuna bakmaz.O öyle diyince içimde bir şey koptu.Çok kırıldım,bu olaydan sonra gelmesini kesinlikle istemiyorum.Sizce abartıyor muyum yoksa sizde benim gibi mi düşünürdünüz?
Normalde İstanbul'da yaşıyor,bu hafta gitti Kırıkkale'ye.Yanliş hatirlamiyorsam ilk bulusmaniz olmayacak miydi?
Yani daha bi defa bile goruşmeden aşik olup başka sehre 5 dk gormeye gelecek olan agir yokluktadir zaten ya da kadin kolay kolay daha denk gelemeyecegi kadar güzeldir kendisine göre merak eder gelir.
Cinsel bir beklentisi olduğunu düşünmüyorum,hiç öyle biri izlenimi vermedi.Fazla kalmayacaksan bilet almayım demek çok anlamsız farklı bir beklenti içinde mi acaba buluşma için biraz ağzını arayın düzgünce sorun neden buluşma süresi senin için bu kadar önemli diye
İlk defa görüşmek için bile yanında geçireceğim zamana göre bilet alacaksa zaten almasın.İyi de bu adam sizi sevmiyor ki zaten.
Daha ilk kez defa görüşeceksiniz.
Niye 5 dakika görmek için gelsin?
Bu konulara biraz daha gerçekçi yaklasmazsaniz daha çok kırılırsıniz.
Tam olarak ne dedi size?İlk defa görüşmek için bile yanında geçireceğim zamana göre bilet alacaksa zaten almasın.
O kadar yol 5 dk için gelinir mi iyi misiniz? O kadar para o kadar vakit kaybı 5 dk için olur mu?Merhaba,umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda bahsetmiştim,3 aydır biriyle konuşuyorum ve buluşacağız diye.Kendisi iş nedeniyle şu anda Kırıkkale'de.Babasına beni anlatmış ve işi bırakıp iki günlüğüne gitmek için izin almış.Bugün bilet alacaktı, konuşmada yanımda fazla kalmayacaksan bilet almayayım demeye getirdi ve o an çok kırıldım.Bana göre seven insan 5 dakika görmek için bile mesafelere dikkat etmeden gelir,yanında ne kadar bulunduğuna bakmaz.O öyle diyince içimde bir şey koptu.Çok kırıldım,bu olaydan sonra gelmesini kesinlikle istemiyorum.Sizce abartıyor muyum yoksa sizde benim gibi mi düşünürdünüz?
Bir defa bi fedakarlık yapıcak. Kaldı ki bu fedakarlık bile sayılmaz. Üşengeçlikle tanımlanamaz bence, değer vermiyor o kadar.Normalde İstanbul'da yaşıyor,bu hafta gitti Kırıkkale'ye.
Normalde İstanbul'da yaşıyor,ben de normalde İstanbul'da yaşıyorum.Görev için farklı bir ildeyim,o da şu an iş dolayısıyla farklı bir yerde.Haklısınız bence. Uzun süre sevgili olsanız anlarım belki de daha yeni yani. Ee hiç görüşmeyecek misiniz o zaman yani
5 dakika mecazi anlamda söyledim yoksa yanında 5 dakika duracak halim yok.O kadar yol 5 dk için gelinir mi iyi misiniz? O kadar para o kadar vakit kaybı 5 dk için olur mu?
Normalde İstanbul'da yaşıyor,bu hafta gitti Kırıkkale'ye.
Babasından mi izin almışMerhaba,umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda bahsetmiştim,3 aydır biriyle konuşuyorum ve buluşacağız diye.Kendisi iş nedeniyle şu anda Kırıkkale'de.Babasına beni anlatmış ve işi bırakıp iki günlüğüne gitmek için izin almış.Bugün bilet alacaktı, konuşmada yanımda fazla kalmayacaksan bilet almayayım demeye getirdi ve o an çok kırıldım.Bana göre seven insan 5 dakika görmek için bile mesafelere dikkat etmeden gelir,yanında ne kadar bulunduğuna bakmaz.O öyle diyince içimde bir şey koptu.Çok kırıldım,bu olaydan sonra gelmesini kesinlikle istemiyorum.Sizce abartıyor muyum yoksa sizde benim gibi mi düşünürdünüz?
Bence normal bir şey değil dediği insanı değersiz hissettirir. Seven insan sevdiği insanın yüzünü 5 dk olsa bile görmek için gelir ona bir yük gibi gelmez otobüse binip onu görmek ama bu insan bu şekilde hissetmiyor. Daha 3 aylık ilişkide yaklaşımı bu şekildeyse ilerleyen süreçlerde dahada zorlanabilirsiniz. Siz ona şunu deyin "kendin bilirsin." Sakın yok sen gel yeter ki çok kalırım ben yanında felan demeyin.Cinsel bir beklentisi olduğunu düşünmüyorum,hiç öyle biri izlenimi vermedi.
Vaktim var,2-3 saat yeterli bence ama o daha fazla yanında kalayım istiyor galiba.Ben ilk buluşmada bana dogru durust vakit ayirmayacak biri için suradan suraya gitmezdim acikcasi. Hani ilişkiniz olur o zaman fizandan gelir 5dk gormeye o ayri ama adam ilk defa goruşmeye geliyorsa vakit ayirmamak saygisiz bir hareker. Yani vakit yoksa buluşma musait zamana cekilmeli.
Öyle demeyeceğim,hatta buluşmak istemediğimi ve çok kırıldığımı söyleyeceğim.Bence normal bir şey değil dediği insanı değersiz hissettirir. Seven insan sevdiği insanın yüzünü 5 dk olsa bile görmek için gelir ona bir yük gibi gelmez otobüse binip onu görmek ama bu insan bu şekilde hissetmiyor. Daha 3 aylık ilişkide yaklaşımı bu şekildeyse ilerleyen süreçlerde dahada zorlanabilirsiniz. Siz ona şunu deyin "kendin bilirsin." Sakın yok sen gel yeter ki çok kalırım ben yanında felan demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?