- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Öyle bir şey dememiş ki adam.
Sen kaçta evde olacaksın kacar gibi olmayayım demiş.
Bundan az göreceksem gelmeyeyim anlamı çıkarmak da başarı bence. Konu sahibini tebrik ediyorum.
Hayır, adam Sen kaçta evde olacaksan ona göre bilet alayım demek istemiş bence.Haaa onu yeni gördüm.Daha geniş bir zamanda mi gelsem diyor
Vaktim var,2-3 saat yeterli bence ama o daha fazla yanında kalayım istiyor galiba.
Haa evde bulunma saatine göre geleyim diyor.Hayır, adam Sen kaçta evde olacaksan ona göre bilet alayım demek istemiş bence.
Kacar gibi olmayayım demiş.
Gayet iyi niyetli bir Yusuf
Ben de kendi kendime triplere girdim,telefonlarını açmadım.Off keşke düzgün okusaydım,bir sürü de üzüldüm.Hayır, adam Sen kaçta evde olacaksan ona göre bilet alayım demek istemiş bence.
Kacar gibi olmayayım demiş.
Gayet iyi niyetli bir Yusuf
Bana da ilk başta bir garip geliyordu,alıştım artık.Zorunlu'nun yavrum reyizden sonraki irite edici ikinci üslup seçiyorum bunu.
Kız senin kaçta evde olman lazım?
Kız yanından kaçar gibi olmasın falan.
O kız lafı beni gıcık etti.
Keşke alışmasaydınız.Bana da ilk başta bir garip geliyordu,alıştım artık.
Ya sen olayı mabadindan mi anladın??Cidden çok kırıldım ve üzüldüm,yanında kalacağım saate göre bilet alıp almamaya karar vermesi beni çok incitti.
Aramızdaki tek sorun hitap olsun da o da değişir zamanla.Keşke alışmasaydınız.
Mahalle parkındaki küçük çocuklara hitap eder gibi duruyor.
Ben niye sinir oluyorsam, sanki az derdim var.
Öyle anlayıp üzüldüm işte,yorgunum.Algılamam düştü işte .Ya sen olayı mabadindan mi anladın??
Adam öyle mi demiş el insaf
Eki Görüntüle 3332606
Demiş ki "sen kaçta eve gideceksin ona göre bir saat alayım. Sonra senden önce gitmeyeyim boşu boşuna" demek istemiş.
Yani sen 10a kadar kalacaksan kendi biletini 12ye alacak. Sen 10a kadar kalabilecekken o sekize bilet alıp kaçar gibi erkenden ayrılmayacak
Aynı dilde konuşuyorsunuz ama birbirinizi anlamıyorsunuz.
Bir de bu adam nasıl flört ya?
Kız , kız diye hitap eden flort mu olur?
Asla değişmez. Hatta bu hitap konusu nasıl başladıysa, öyle gider. Aşkımla başlayanlar bile bizim hanım'a dönüyor. Adam kız kız diyor ya nasıl rahatsız etmiyor bu sizi sahi?Aramızdaki tek sorun hitap olsun da o da değişir zamanla.
Hep kız demiyor ki,minnoşum da diyor.Asla değişmez. Hatta bu hitap konusu nasıl başladıysa, öyle gider. Aşkımla başlayanlar bile bizim hanım'a dönüyor. Adam kız kız diyor ya nasıl rahatsız etmiyor bu sizi sahi?
Rica ederim.Ben mesajı yanlış anladım o zaman ya,günahini aldım galiba ya.
Mesajı yeniden okudum,dediğiniz gibiymiş ya.Yanından diye yazmış,yanımdan dememiş.Meğer onun yanından ayrılacağım saate göre bilet alacakmış,bana ayıp olmasın diye.
Çok teşekkür ederim size.
Sanırım öyle ya,off gerildim cidden.Salı günü buluşacağız.Rica ederim.
Gayet iyi niyetle sorulmuş bir soru, siz bence bulusma düşüncesinin gerginliğini yaşıyorsunuz.
Önceki konunuzdan da belli fazlaca anlam yüklüyorsunuz.
Olumsuz geçerse bulusmaniz,.Ona da çok üzüleceksiniz. Biraz rahat olmaya çalışın.
Minnoşum,bebişim falan da der.Konu dışı olacak ama kız nedir yaBana çok itici geldi. Flört dediğin canımlı cicimli konuşur ilginçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?