Buluşma Öncesi Kırgınlık

Minnoşum,bebişim falan da der.
Bu konuda kendisini bence güzelce uyarın.
O kız lafı gerçekten sinir bozucu. Bu kelime ile size hitap etmesin.
Siz heyecandan görmüyorsunuz belki ama.
Sevgi sözcükleri iyidir. İlişkilerdeki hitap önemlidir. Kaldı ki siz henüz tanışmıyorsunuz.
Sizin iyiliğiniz için. Yoksa bana ne.

Öyle anlayıp üzüldüm işte,yorgunum.Algılamam düştü işte .
Ben sevdiğim birinden bir şeyi yanlis anlarsam (ki genelde yanlış anlarım çünkü dil farkı olur) kendi kendime derim ki ; bana gerçekten kötü bir şey söylemiş olabilir mi? Eğer yakistiramazsam hayra yormaya çalışırım.
Yıllar önce bir Arap sevgilim vardı. Bir gün bu salak salak cilve yapılır ya işte seviyorum , ne kadar çok falan derken çocuk bana bir mesaj attı; İKTİR
Haydaa
Benim elim ayağım buz kesti görünce. Çok kotu oldum. Sonra dedim ki, benim sevgilim bana küfür edebilir mi güzel güzel konuşurken? Tabii ki hayır. sakince anlamadım dedim, meğer çok anlaminda İKTİR demiş, daha gecen günlerde öğretmişti bana, hatırlayacağımi düşünmüş
Yani bazen olur böyle şeyler. İnsan bir şey hissettiği kişiye karşı çok daha kırılgan olur.
Ama böyle zamanlarda biraz sakinlesip yanlış anlamis olma ihtimalini düşün bence.
Bak, belki de bunca yıldır bunca sevgiline cok haklı gibi attığın triplerin belki de çoğu senin o an kalp kirigini öfkeyle örtüp verdiğin saçma tepkilerden ibarettir, belki kendi kendinin ilişkilerini sabote ediyorsundur da farkinda degilsindir

Haklısınız.

Çok haklısınız,o an sakin kalıp düşünmek lazım

İlk defa görüşmek için bile yanında geçireceğim zamana göre bilet alacaksa zaten almasın.
Siz daha birbirinizi görmeden herşeyi tüketmişsiniz. Sosyal medyadan bulduğunuz adamla üç ay telefonla ilişki yürütüp bir de "aşk" diyorsunuz... ne aşkı yahu.. hatta ilişki bile değil, sadece sohbet etmiş sizinle. Sanal sanal takılmak bu..

Sizin ilişki de kusura bakmayın ama bir garip yani.tamam bu kadar süre buluşmamayı geçtim de daha hiç yüzyüze gelmediğin birini babana anlatmak ne oluyor ?

5 dakika mecazi anlamda söyledim yoksa yanında 5 dakika duracak halim yok.
Onu anladım ben. Yalnız öyle diyor ama mesela diyelim ki seni görünce beğenmedi ya da muhabbet akıp gitmedi ısınmadı içi… ya böyle olursa o zaman kendisi erken ayrılmak istemeyecek mi?? Erkekler malum beğenmedikleri kızları hemen sepetlemeleriyle meşhurlar, burada çok konu okuduk. Bu ihtimali de düşünüp büyük konuşmaması gerekir bana göre çünkü sanal ortamda saatlerce konuşsan da reelde görüşmek farklı bir şey

Tanımıyor ama babasına falan filan söylemiş diyor.ilişki zaten değişik biraz.

Aylardır yüzyüze tanışmadınız. İlişkinizin olup olmayacağını da 5 dakika görmeyle karar veremez ki?
Sizin için iki gün gelen bir insanla en azından gününüzün büyük bir kısmını geçirip tanımaya bakın.

gelmeyecekse niye izin almış o zaman sizsiz mi gelip gezecek acaba sizi sevdiğini düşünmüyorum adamın ilgisini çekseniz görüşmek için kırk takla atardı koca adamın babasına sorması da ayrı bir entresan

Hayatım adam kısaca beraber olacakmıyız demiş ..
Görüştüğünüz de otel teklifinde bulunacaktır. Ailenle yaşamıyorsan eve davet bekleyecek .yani seven insan hikayelerini bırakın bence ,çünkü insan görmediğini sevmez, adam yol yapacaksa beklenti içinde olacak .. bence bu iş farklı evrelere gidecek ..
bu arada konuşma tarzı çok itici kız falan
Soğuma sebebi .

öncelikle ortada bir aşk yok, olup olmayacağı da belirsiz
3 aydır sanaldan konuşuyorsunuz, insan sevdiğini 5 dk görmek için bile gelir olayını bi geç
çünkü seni sevip sevmediğini kendi de bilmiyor şuan
ek olarak kız diye hitap ediyor olması çok itici, libido killer resmen benim için
ama buluşmadığı kadına minnoşum bebeğim falan demesi de başka bi tuhaflık

neyse adamın mesajını tamamen yanlış anlamışsın zaten
yanımdan kaçta ayrılacaksan ona göre bilet alayım demiş
bu gayet normal bi planlama açıkçası
atıyorum saat 5'te evine döneceksen adamın da o saate yakın bilet alması uygun olur

Keşke direk ona söyleseydiniz bu hissetiklerinizi. En azından tepkisini görürdünüz. Maalesef gerçek hayat dizilerdeki gibi değil. Çocuk işini vs ona göre ayarlayıp geliyorsa 5 dakika tabi az. Vakit geçirmek ister. Alınganlık yapmak yerine o gün hal ve hareketlerine göre değerlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…