• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmaz olaydım

Gözlerimle okudum cidden eleman bir sürü mesaj atmış.
E demekki senden ışık bulmuş ki özledim diyebiliyor dediğimde bozuldu. Bu ne simdi 😁 Dişi köpek kuyruk sallamasa,erkek köpek bakmaz diyorsun öyle mi ? Arkadaşımın yanlışı varsa görüşmeyi keserim,isine karışmam. Bana bulaşmadıği surece kurcalamam,burnunuzu sokmayın. Siz kendi yaşantınıza bakacaksınız,yaptığı yanlış onu bağlar.

Evet aynen öyle alamet kuyruk sallamış cevap yazmasaydı tepki verseydi özledim yazamazdı.

Cocuğu yapacağı kişi sen olmayasın..
Sen değilsen şayet ; ne bu merak ?
Sanki senin yerine başkasından çocuk yapacağı için icerlemis gibisin.
Yine saçma,milleti kışkırtmayi gorev bellemis müstakbel bir trol olman da çok olası..

Ahahahahahah benden değilde başkasından çocuk yaptığı için içselleştirmişmiyim 🤣🤣🤣 en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gözükmelisin

Eleman sizin tabiriniz sanırım. Arkadaşlığı kesin. Daha fazlasını yapmayın. Çocuk yapacaklarını nerden çıkardınız hem

Cocuğu yapacağı kişi sen olmayasın..
Sen değilsen şayet ; ne bu merak ?
Sanki senin yerine başkasından çocuk yapacağı için icerlemis gibisin.
Yine saçma,milleti kışkırtmayi gorev bellemis müstakbel bir trol olman da çok olası..

Peki ya sen neden bu kadar içselelleştirdin sanki evli flörtün varmışta biri söyleyecekmiş gibi

Peki ya sen neden bu kadar içselelleştirdin sanki evli flörtün varmışta biri söyleyecekmiş gibi
Sacma dusunceni desteklemeyenleri,evli flortun var diye mi yaftalayacaksin ? Burnunuz bu kadar büyük mu ? Sizin hayatınız bitti,başkalarına mi yetişiyor. Kendi kocani kovalayabilirsin,bırak milleti. Sen 10/10 luk bir insan misin ? Milletin hayatini kovalarken,seninki elden kaçmasın 😏 Boşbogazligin bedelini,aci tecrübeyle ödersin yakında

Sizi kendi arkadaşınız ilgilendirir tanımadığınız bir adamın tanımadığınız karısını aldatma potansiyeli değil. Size uymayan bir karakteri varsa arkadaşlığınızı bitirebilirsiniz o kadar. Ha ayrıca yapan her şekilde yapar evet ama gardiyan gibi her an arkamdan iş çevirdi mi diye birlikteliğiniz olan kişinin hayatını didik didik ederekte ömür geçmez

Eski iş yerime ben tayin olmadan on gün önce gelen bir kız vardı. Sohbet muhabbet kaldığım süre boyunca iyiydi. Havadan sudan konuştuk.
Başka iş yerine geçince sonradan iletişim kurduk bi kahve içelim oturalım diye. Çünkü kız çok sevimli hoş sohbet geldi.

Gel gelelim buluştuğumuzda iş yerinde eski sevgilisinin olduğunu. Adamın evlendiğini eşinin ne kadar çirkin olduğundan ve adamın iş yerinde ona ne kadar ilgili olduğundan filan bahsetti. Bi storysine özledim yazmış eleman onu anlattı. Çekmecesine çikolata filan koyuuormuş. Yapma etme filan dedim ama dediğine göre zaten aralarında bir şey yokmuş ama onun orda olması mutlu ediyormuş vs.

Gözlerimle okudum cidden eleman bir sürü mesaj atmış.
E demekki senden ışık bulmuş ki özledim diyebiliyor dediğimde bozuldu.

Yapan ınstagram wp olmadan da yapar, ben cep telefonunu karıştırmam demeyin tüm sosyal medya hesaplarını rutin kontrol edin şu adamların yabancı tanımadığınız biri ekli ise gözünüz üzerinde olsun kesin bi sıkıntı vardır.

Karısına gizliden mesaj atmayı düşünüyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ama kimden çocuk yapacağını bilsin. Çok sinir oldum.
Sizi ilgilendirmez karışmayın. Çok rahatsızsanız kadınlar arkadaşlığınızı kesin

hesaplarını rutin kontrol edin şu adamların yabancı tanımadığınız biri ekli ise gözünüz üzerinde olsun
Buna bi gulme geldi .Ee bi omur adami mi kontrol etcem velisi gibi?Sene sonunda aferin beni aldatmadin,bu takdir belgesini hakeettin diyip karne mi verelim bide?
Hic bir aldtma sonsuza kadar gizli kalmaz .Bi yerden falso verir,zaten onune duser.Kendimi bosa kasamam.

Buna bi gulme geldi .Ee bi omur adami mi kontrol etcem velisi gibi?Sene sonunda aferin beni aldatmadin,bu takdir belgesini hakeettin diyip karne mi verelim bide?
Hic bir aldtma sonsuza kadar gizli kalmaz .Bi yerden falso verir,zaten onune duser.Kendimi bosa kasamam.

Ne kadar erken bilinirse bence o kadar iyi bir ömür boşa harcanmamalı. Kasmak değil benim dediğim biraz dikkatli olmak.. erkekler az bi alımlı kadın görünce kendini kaybediyor çok örnek var.

Back
X