• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmaz olaydım

İnsanlar fikrini söyleyince " çende öylesin o zamaaan" yazmak olmasaymis nasıl savunma yapılırdı acaba bu sitede?

Biraz yukarıyı okursanız mesajın sahibi bana o şekilde “senden mi çocuk yapacaktı yoksa” dediği için aynı şekilde karşılık verdim. Yoksa banane mesaj sahibinin kiminle birlikte olduğu.

Eski iş yerime ben tayin olmadan on gün önce gelen bir kız vardı. Sohbet muhabbet kaldığım süre boyunca iyiydi. Havadan sudan konuştuk.
Başka iş yerine geçince sonradan iletişim kurduk bi kahve içelim oturalım diye. Çünkü kız çok sevimli hoş sohbet geldi.

Gel gelelim buluştuğumuzda iş yerinde eski sevgilisinin olduğunu. Adamın evlendiğini eşinin ne kadar çirkin olduğundan ve adamın iş yerinde ona ne kadar ilgili olduğundan filan bahsetti. Bi storysine özledim yazmış eleman onu anlattı. Çekmecesine çikolata filan koyuuormuş. Yapma etme filan dedim ama dediğine göre zaten aralarında bir şey yokmuş ama onun orda olması mutlu ediyormuş vs.

Gözlerimle okudum cidden eleman bir sürü mesaj atmış.
E demekki senden ışık bulmuş ki özledim diyebiliyor dediğimde bozuldu.

Yapan ınstagram wp olmadan da yapar, ben cep telefonunu karıştırmam demeyin tüm sosyal medya hesaplarını rutin kontrol edin şu adamların yabancı tanımadığınız biri ekli ise gözünüz üzerinde olsun kesin bi sıkıntı vardır.

Karısına gizliden mesaj atmayı düşünüyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ama kimden çocuk yapacağını bilsin. Çok

Sizi kendi arkadaşınız ilgilendirir tanımadığınız bir adamın tanımadığınız karısını aldatma potansiyeli değil. Size uymayan bir karakteri varsa arkadaşlığınızı bitirebilirsiniz o kadar. Ha ayrıca yapan her şekilde yapar evet ama gardiyan gibi her an arkamdan iş çevirdi mi diye birlikteliğiniz olan kişinin hayatını didik didik ederekte ömür geçmez

Kimsenin hayatını didik didik etmedim kızın özel hayatını da sormadım. Kendisi anlattı. Merak ettiğim araştırdığım bir durum söz konusu değil yani

Her aldatılana şahit olduğunuzda karısına anlatırsanız yandınız. Bir defa böyle olayların sonunda anlatan kişi suçlanır ve dışlanır ,kadın ise sevgili ve düpdürüst kocacığının koluna girer ve yoluna musmutlu devam eder. Tecrübeyle sabittir. Kendinizi de yemeyin. Hayatta neler oluyor neler. Herşeye mani olamaz her yamuğu düzeltemezsiniz. Dua edin içinizden ve gönderin. O kızada yanlış yaptığını söyleyerek uzaklaşın, kafi..

Her aldatılana şahit olduğunuzda karısına anlatırsanız yandınız. Bir defa böyle olayların sonunda anlatan kişi suçlanır ve dışlanır ,kadın ise sevgili ve düpdürüst kocacığının koluna girer ve yoluna musmutlu devam eder. Tecrübeyle sabittir. Kendinizi de yemeyin. Hayatta neler oluyor neler. Herşeye mani olamaz her yamuğu düzeltemezsiniz. Dua edin içinizden ve gönderin. O kızada yanlış yaptığını söyleyerek uzaklaşın, kafi..

Yok ya zaten söylemem yuva yıkan o değil ben olurum biliyorum. Teşekkürler

Eski iş yerime ben tayin olmadan on gün önce gelen bir kız vardı. Sohbet muhabbet kaldığım süre boyunca iyiydi. Havadan sudan konuştuk.
Başka iş yerine geçince sonradan iletişim kurduk bi kahve içelim oturalım diye. Çünkü kız çok sevimli hoş sohbet geldi.

Gel gelelim buluştuğumuzda iş yerinde eski sevgilisinin olduğunu. Adamın evlendiğini eşinin ne kadar çirkin olduğundan ve adamın iş yerinde ona ne kadar ilgili olduğundan filan bahsetti. Bi storysine özledim yazmış eleman onu anlattı. Çekmecesine çikolata filan koyuuormuş. Yapma etme filan dedim ama dediğine göre zaten aralarında bir şey yokmuş ama onun orda olması mutlu ediyormuş vs.

Gözlerimle okudum cidden eleman bir sürü mesaj atmış.
E demekki senden ışık bulmuş ki özledim diyebiliyor dediğimde bozuldu.

Yapan ınstagram wp olmadan da yapar, ben cep telefonunu karıştırmam demeyin tüm sosyal medya hesaplarını rutin kontrol edin şu adamların yabancı tanımadığınız biri ekli ise gözünüz üzerinde olsun kesin bi sıkıntı vardır.

Karısına gizliden mesaj atmayı düşünüyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ama kimden çocuk yapacağını bilsin. Çok sinir oldum.
Bence ortada bir cok yanlis var. Adamin yaptiklari tabi ki en basta yanlis. Cikolata falan bunlar iyi niyetli seyler degil.

Ama "hesaplarini rutin kontrol edin" demek de ayri bir sorun. Kimse kimsenin hesabini kontrol etmemeli. Kocaniz size bunu yapsa hos karsilar misiniz?

Bence ortada bir cok yanlis var. Adamin yaptiklari tabi ki en basta yanlis. Cikolata falan bunlar iyi niyetli seyler degil.

Ama "hesaplarini rutin kontrol edin" demek de ayri bir sorun. Kimse kimsenin hesabini kontrol etmemeli. Kocaniz size bunu yapsa hos karsilar misiniz?

Karıştırmak gibi demedim onu bi gözü oralarda olacak insanın burda günde kaç konu açılıyor sosyal medyayla ilgili. Şimdi gördüm iş arkadaşına günaydın diyen bi koca kişisinin konusunu okudum. Bir yıl sonra ancak görmüş konu sahibi. Babana bile güvenmicen

Ben olsam o hızla arama mesafe koyardım
Baya yapısı bana uymuyorsa görüşmezdim.

Karısına falan mesaj atmazdım da
Onların işine karışmayın.

Back
X