BULUSTUGUM COCUGUN SORUSU

soru çok gereksiz bır soru
arkadas sanırım bekarete önem verdiği için,2 ıhtımalı var bana göre,,
ya sizi cok begendı evlılık nıyetıyle yaklasacagından önce bu konuda bılgı edınmek ıstedı bakıreyse evlenırım gibi
yada degılse evlenmem ama cok begendım takılırız gibi düşünmüş olabılır..
ıkı ucuda degnek bence:)

Valla çok rahat sordu.Boyumu yok saçımım boya olup olmadıgını.dogum tarıhımı herşeyi sordu

cok hadsız kendını bılmez ve kesınlıkle sapık bırı
ben olsam gorustugume bıle pısman olur tamamen gorusmeyı keserdım

boyle adamlar yok olsunlar ya üff

Ona neymiş hödük ilk buluşmada pat diye sorulur mu?
Seni ilgilendirmez kimine ne yaptığım dün yanımda mıydın ki?geçmişimi kimse sorgulayamaz diye çıkışırdım

iliskide bile direkt sorulmazki bu konu konuyu acar birsekilde karsdidakinin laflarından anlarsın cok itici boyle bir soru takıntılı biri belliki boyle seylere ben olsam keserdim gorusmeyi

İlk görüşmede soruyor çünkü ilk görüşmede soracak kadar önemli bişey onun için ...çok önemli ki soruyor yani..baya baya önem veriyor !!
Asla görüşmezdim birdaha !!dert alma başına

velev ki oldu yani ilk buluşmada sorulacak soru mu??
diyelim baştan nasıl birini istediğini belli etmek istedi ama böyle de olmaz ki! bence gayet patavatsız hiç görüşme

bak 5 yıldır bi beraberliğim var. bir kere bile şu soruyu bana imalı yoldan dahi olsa sormadı. zamanı gelince öğrendi. bu adamın kafası kafa değil, ne türlü sorarsa sorsun iyi bir kapıya çıkmıyo. bi yol olmaz.

iliskide bile direkt sorulmazki bu konu konuyu acar birsekilde karsdidakinin laflarından anlarsın cok itici boyle bir soru takıntılı biri belliki boyle seylere ben olsam keserdim gorusmeyi
aynen laflarından anlarsın derken çok dogru konuya degındın.laflarından ınsan anlaşılır ve tanıyarak.dırek sormuş işte uğraşmak ıstemıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…