BULUSTUGUM COCUGUN SORUSU

Ilk gorusmede hemde dakka bir gol bir gibi...

Evlenme vadesine gelirsiniz hadi neyse dersin. Ki bayana sorulmamasi gereken birsey ama ben erkek arkadasima sormustum :) sanirim bakir bir erkekle evlendim :) dogru diyorsa ki dogru soyledigine inaniyorum. Bir önceki erkek arkadasim biri ile beraber oldugunu demisti. Yani demis olsada birsey kaybetmezdi cunku benden once idi. Ama iyiki olamamis yoksa aklimdan hic cikmazdi. Normal kiz arkadaslariyla gezmis olmasina bile tahamulum yok. Daha dun deli gibi kavga ettik.

şahsen ben bakır olmasını dert etmem.Mumkunse olmasın bakır:)
de sormam yanı.sınırım bozulur

şahsen ben bakır olmasını dert etmem.Mumkunse olmasın bakır:)
de sormam yanı.sınırım bozulur
Bakir yazinca tuhaf. Bakir gümüş gibi olmus :) bâkir :)
Bilmem ben isterdim ve oyle oldu. Onlar nasil bâkir kiz istoyor bizimde istemeye hakkimiz var ama evlilik sonrasi biraz zor oluyo tabi :)

benım de tecrubem yok onun da yoksa 2 bakir olmaz dıye dusunuyorum:) haha
Oluyo oluyo ama zaman aliyor. Olsun. Ilk dokundugi ilk optugu kadin olmak isterdim hep oylede oldu. Bunun icin mutluyum tabi. Sadece ilk gunler zor oluyor 2 tecrubesiz olarak ama sonrasi iyi gidiyo :) beraber buyuyor gibisin.

Bu soruyu sormasına rağmen buraya konu açıyorsun .
Gönder gitsinnnn

Adamın falsosu hiçbir şeyi olmayam bir kadına sorduğı soru.
Nasıl falsosu yok denir ki?
Bu ne cüret demediniz mi?
Ne hadsiz insanlar var.

Bayagi hastalikli bi bakis acin var, adami eski sevgililerinden kiskanmak falan. Icinden dusunsen de bari disina yansitip kavga cikarma cok aciz gorunursun

Görüşmezdim boşversene zihniyete bak ! Sen ne cevap verdin ?

Bilemiyorum. Sorma sebebine bağlı. Eğer biriyle birlikte olmuş olman onun için ilişki bitirme sebebi ise daha fazla ikinizin de zamanından çalmış olmamak için direk sormuş olabilir. Belki bu tip ayrılıklar yaşadı.
Yok kendine yer yapıyorsa o zaman cidden höst.

adam üst üste çam deviriyor hem bakiremisin diye soruyor hem eski sevgililerim öyleydi diyor.Siz hala muhabbeti kesip kesmemekten bahsediyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…