Şu an benim maaşım az ona göre tr şartları ama ben oraya gidersem aynı olacak. Ben de benim şartlarıma uygun eş isterim evet maaş olarak ama birkaç kez bu çifte maaş ev olayınu açınca sıkıldım.Bilemedim
Sizin beklentiniz ne şekilde peki?
Gelir durumu nasıl? Sizin geliriniz nasıl? Bunlara göre cevap verilebilir.
Ben eşimle evlenmeden önce herkes kendi hesabını öderdi, ikimiz de benzer maaşları alıyorduk.
Yok bir arkadaşım vesile oldu yurtdışı düşüncrm vardı e hayatımda kimse yoktu bana uygun biri diye görüştükYa olmazsa' yı da düşünmelisiniz. Yurtdışı planınızın olmasıyla, bu adamla görüşmenizin ilgisi nedir ?
"Oraya gidersem" diyerek aşk hayatınıza yönelik mi çalışmaya başladınız ?
%100000000000…..Londradaysa adam net, açık seçik açççççççççççççç. Valla diğer bir konuda hoşşt aç köpek yazmıştım kaçtır yazıyorum bitmedi bu tip erkekler. Londraya göçtüyse zaten iyi bir mesleği vardır, 1 sterlin de 22 Türk lirasıyken Türkiyedeki kızın TL maaşını hesaplayan adam aç köpektir hatta mezarcıdır net.Adamın zihniyeti içler acısı, çıkıp Avrupaya gitmişsin hiç mi dünya görmedin kardeşim hala Veli dayı gibi mayış hesabı yapıyorsun ... bazı insanlar gerçekten gelişemiyor, Avrupaya eşşeği bağlasam zihniyeti gelişir Avrupalı eşşek olur ama bu adamda o da yok. Türkiyedeyse haydi bir nebze kabul edilebilir hayat pahalı ama elinde sterlin olan nitelikli bir göçmen bunu yapıyorsa açççç köpek ötesi adamda kalite yok asla almazdım.
Evlenince altınlarla araba alırız diyen mi ararsın iki maaş biriktirir ev alırız diyen mi ararsın kk da neler okuyorum ben.
Evlenince gezeriz, seninle şu hayalim var yaparız, senin hayalin ne onu da gerçekleşltiririz diyeceklerine erkekler maddiyat konuşmaya başlamış.
Eğer bu kişi ile evlenirseniz yediğiniz içtiğiniz, giydiğiniz, gittiğiniz yerlerin bile kısıtlanıp sürekli maddiyat hesapları yapıp ev alma hayaliniz varsa devam edin. Yoksa yol yakınken ayrılın.
Ayrıca sterlin üzerinden kazanıp tr ye geldiğin de hesabı size ödeten erkek de adamım diye gezmesin ortada bi zahmet
Aslında ilişki yeni o yüzden ayrıntı az gelmiş olabilir:) direkt evet cimri de diyemiyorum ben de ama rahatsız oluyorsam bişey var yada bana uymadı mıKonu sahibi, az ayrıntı verdiğiniz için buradaki kadınlar sizin aşkınıza çıkarcı tavırla karşılık veren bir adamı lanetleyerek yorum yapıyor ama anladığım kadarıyla karşılıklı bir mantık ilişkisi var. Bu durumda planlı olması doğal. Cimri diyemeyiz kendisine.
Rahatsız olup ödersiniz o ayrı da bir ben bi o ödüyor dediniz. İşte buna razı olmayıp o ödemeli. Siz de arada yemeği ödeyip, arada kahve ısmarlayıp altta kalmazsınız.Gezme konusunda iyi harcıyor parayı gezmeyi istiyor. Gezerken konforlu geziyor taksiye filan bindirdi sağolsunAma bi ev ev 2 maaş dilinden düşmüyor. Aynen hesabı ben de ödedim o da ödedi. Hesap rahatsız etmedi ama ev muhabbeti rahatsız etti. Ne kadar şu an benden fazla alsa da sürekli hesabı ödese sanırım rahatsız olabilirdim.
Belki biraz daha zamana ihtiyaç vardır. Rahatsızlık devam mı edecek, onu anlayacak mısınız görmeniz lazım. Siz de kendisiyle açıkça her konuyu konuşmaktan geri durmayın ki netleşsin fikirler kafanızda.Aslında ilişki yeni o yüzden ayrıntı az gelmiş olabilir:) direkt evet cimri de diyemiyorum ben de ama rahatsız oluyorsam bişey var yada bana uymadı mı
Hımm böyle düşünmemiştim. Görev gibi biraz bir ben bir o . Böyle hissettirdi aynen. Cimri o zaman bu. Hatta ayda şu kadar kenara koyuyorum dedi söylediği para da maaşının 4 te 3 ü nerdeyse. Şaşırdım hatta . Ama kaliteli yemeyi giymeyi de seviyor. Kafam da deli sorular.Rahatsız olup ödersiniz o ayrı da bir ben bi o ödüyor dediniz. İşte buna razı olmayıp o ödemeli. Siz de arada yemeği ödeyip, arada kahve ısmarlayıp altta kalmazsınız.
Dimi ev konusunda tepkimi gösterdim. Açmayacak bi daha. Ben maaşımın hepsini harcıycam belki dedim eyvah eyvah diyor.Belki biraz daha zamana ihtiyaç vardır. Rahatsızlık devam mı edecek, onu anlayacak mısınız görmeniz lazım. Siz de kendisiyle açıkça her konuyu konuşmaktan geri durmayın ki netleşsin fikirler kafanızda.
Cimriliktir diyemem ama maaşınıza göz dikmiş gibi şimdiden. Bu adamda tam eve giren para azalacak diye doğum izni bile kullandırmayacak bir tip var.
Aynen, sizinle ilgili de o fikir sahibi olur. Sonradan sürpriz olmaz kimseye.Dimi ev konusunda tepkimi gösterdim. Açmayacak bi daha. Ben maaşımın hepsini harcıycam belki dedim eyvah eyvah diyor.
Çok fenaCimri değil paragöz, çalışmayan kadınla evlenmeyen tiplerden.
Bu koyu yazıyı oku, cidden böyle tipler var memurlukta acıyorum kadına sütlü geliyor sütü gömleğinden akıyor yazık kocasının para hırsı yüzünden sizde öyle olursunuz
İyi bir marka dediğiniz 2 bin lira civarı olan parfumlerdense ( Chanel, dior, chloe vs.) adam cimri değil bence. Cimri insan parfüme o kadar para vermez.Arkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
Maaşının 4 de 3 müHımm böyle düşünmemiştim. Görev gibi biraz bir ben bir o . Böyle hissettirdi aynen. Cimri o zaman bu. Hatta ayda şu kadar kenara koyuyorum dedi söylediği para da maaşının 4 te 3 ü nerdeyse. Şaşırdım hatta . Ama kaliteli yemeyi giymeyi de seviyor. Kafam da deli sorular.
Evet öyle bir markaİyi bir marka dediğiniz 2 bin lira civarı olan parfumlerdense ( Chanel, dior, chloe vs.) adam cimri değil bence. Cimri insan parfüme o kadar para vermez.
Maaşının 4 de 3 mü
Aynen katiliyorum. Kadinin maasi kendini ilgilendirir. Daha "elin" herifi bunun üzerinde plan yapmasi cok itici. Belki kadincagiz maasi ile ilgili farkli planlari var.Evlenorsek maaşla ev alıriz nedir yaa cok itici. Bi evlenin de sonra hesap edersiniz bunları. Maasinız icin sizinle evleniyor izlenimi aldım
İş yokken değil olay iş olacak o kesin de. Zaten tanışmak noktamız o benim yurtdışı planımın olması üzerine bu kişiyle görüşmeye başladım diyim. Direkt maaş maaş ev alırız ev fotoğrafları gönderiyor o beni sinir etti.
Iliskiniz biraz eski olsa tamam da yeni bir ilişki için antipatik..memur musunuz?özelde çalışıyorsanız ve birgün işsiz kalsanız bu adam sorun çıkarır gibi..Arkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?