- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Şuan zaten herşey gözüme batmaya başladı. Soğudum ilişkimden. Bütün bunlar şimdi rahatsız etmeye başladı beni. Daha ne kadar sabrım kaldı bilmiyorumBen sizin konunuzu hatirliyorum. Dedigim gibi oraya gelene kadar takilacaginiz cok sey var.
Şuan zaten herşey gözüme batmaya başladı. Soğudum ilişkimden. Bütün bunlar şimdi rahatsız etmeye başladı beni. Daha ne kadar sabrım kaldı bilmiyorum
Niye çağırsınlar ki ortada bişey yok 5yıl çıktınız diye. Ayrıca zaten evlenirseniz sürekli beraber olucaksınız bu zamanların tadını çıkar. Evlenincede kv beni sürekli evine çağırıyır diye post atmaHerkese merhaba
Diyelim ki 5 yıl olmuş bir ilişkiniz var. Karşı tarafın ailesi ile bu 5 yılda 5 kez görüşmüşsünüz. (Anne ve abla ile ) Fakat hiç evlerine davet edilmemişsiniz. Yalnızca 5 kez görüşmüş olmak ve eve davet edilmemiş olmak sizi rahatsız eder mi ?
Neden devam ettirmek için kendinizi zorluyorsunuz ki?Şuan zaten herşey gözüme batmaya başladı. Soğudum ilişkimden. Bütün bunlar şimdi rahatsız etmeye başladı beni. Daha ne kadar sabrım kaldı bilmiyorum
Sevgim hiç eksilmedi. Biraz akışına bıraktım. Ve sanırım fazla tahammüllü bir insanımNeden devam ettirmek için kendinizi zorluyorsunuz ki?
Bazen akışına bırakmak en iyisiSevgim hiç eksilmedi. Biraz akışına bıraktım. Ve sanırım fazla tahammüllü bir insanım
Resmıyet yoksa gerekte yok bence .Herkese merhaba
Diyelim ki 5 yıl olmuş bir ilişkiniz var. Karşı tarafın ailesi ile bu 5 yılda 5 kez görüşmüşsünüz. (Anne ve abla ile ) Fakat hiç evlerine davet edilmemişsiniz. Yalnızca 5 kez görüşmüş olmak ve eve davet edilmemiş olmak sizi rahatsız eder mi ?
Tabi ki eder. 5 yıldan bahsediyoruz.Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?