- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
5 yıldır resmi bi adım atılmadı. Yaş 27.İlişki ise sıkıntı yok,resmi adımlar atılınca takılırsınız
Bunu sevgilinle senin karar verip ailelere soyleyip onjn ailesinin senin ailenle goruserek baslatabilirsiniz. Sevgiliniz erken mi diyo5 yıldır resmi bi adım atılmadı. Yaş 27.
İlişkinin resmiyeti adına ortada bir şey yoksa, rahatsız etmezdi. Ama beklentilerinizin uyuşması lazım. İleriki aşamaları konuştunuz mu sevgilinizle?Herkese merhaba
Diyelim ki 5 yıl olmuş bir ilişkiniz var. Karşı tarafın ailesi ile bu 5 yılda 5 kez görüşmüşsünüz. (Anne ve abla ile ) Fakat hiç evlerine davet edilmemişsiniz. Yalnızca 5 kez görüşmüş olmak ve eve davet edilmemiş olmak sizi rahatsız eder mi ?
Önemli olan sevgilinle olan diyalogunuz ve ileriye dönük ne düşğndügünüz iş resmiyete dökülmeden kimse kolay kolay cagırmazHerkese merhaba
Diyelim ki 5 yıl olmuş bir ilişkiniz var. Karşı tarafın ailesi ile bu 5 yılda 5 kez görüşmüşsünüz. (Anne ve abla ile ) Fakat hiç evlerine davet edilmemişsiniz. Yalnızca 5 kez görüşmüş olmak ve eve davet edilmemiş olmak sizi rahatsız eder mi ?
5 yil surmesinin anlami su;demek ki evlilik niyeti yok, dolayisi ile devamli aile ile gorusmeyede gerek olmamısHerkese merhaba
Ben normalde hiç takılmadım. Ama arkadaşlarım ile görüşürken onlara sohbet esnasında ben hiç gitmemiştim deyince şok oldular. Ben o zamana dek bunu bir sorun olarak dahi görmemiştim. Benim de kafama takıldıAdamin isi bile yok ki. Takilmaniz gereken son sey bence.
Ben normalde hiç takılmadım. Ama arkadaşlarım ile görüşürken onlara sohbet esnasında ben hiç gitmemiştim deyince şok oldular. Ben o zamana dek bunu bir sorun olarak dahi görmemiştim. Benim de kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?