• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalım

Ajussi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
316
109
48
Hanımlar

Şu an izindeyim ama sıcaklardan mıdır bilmiyorum çok depresifim ,oysa hersey yolunda gidiyor ,sevgilim yurtdışında,yakın arkadaslarım da uzakta,on bes gun ıcınde tatıle gıdıcem ama ben de heyecan yok ,hıc dışarı çıkmıyorum,perdeleri bile acmadım, sabaha kadar dızı ızleyıp ,burayı okuyup,sahurumu yapıp oturuyorum,öğlen üçe kadar da uyuyorum ,içimde büyük bır sıkıntı var amaz sebebi yok ,maddı mânevî bır sorunum yok ,kendımı çok kötü hıssedıyorum,iki gündür evde tv bıle açmadım ,yalnız yasıyorum ama bunalımdamıyım bılmıyorum,sizce sıcaklardan mıdır?

Belki kendinizi çok yalnız hissediyorsunuz ondan
sevgiliniz uzakta
arkadaşlarınız uzakta
fiziksel olarak evde yalnızsınız...
eee tatile de onbeş gün var
sıkılmışsınızdır
sıcak bahanesi
bunlar yeter bunalımda hissetmeye

Belki kendinizi çok yalnız hissediyorsunuz ondan
sevgiliniz uzakta
arkadaşlarınız uzakta
fiziksel olarak evde yalnızsınız...
eee tatile de onbeş gün var
sıkılmışsınızdır
sıcak bahanesi
bunlar yeter bunalımda hissetmeye

Inanın üç gündür ne dışarı çıktım ne de tek yemek yaptım,sadece dizi izleyip burdan fi tarihine kadar konuları okudum,biri konu yazınca sayfalarca eskı konularını okuyorum ,daha önce de yalnızdım aslında ama izinde sanırım boşluğa düştüm,gecem gündüzüm karıstı,ev bile havasız kaldı kı ben boyle degıldım

Son düzenleme:
Inanın üç gündür ne dışarı çıktım ne de tek yemek yaptım,sadece dizi izleyip burdan fi tarihine kadar konuları okudum,biri konu yazınca sayfalarca eskı konularını okuyorum ,daha önce de yalnızdım aslında ama izinde sanırım boşluğa düştüm,gecem gündüzüm karıstı,ev bile havasız kaldı kı ben boyle degıldım

Biraz süslenin saçınızı makyajınızı yapıp üzerinize yakıştırdığınız birşeyler giyin dışarı çıkın...
yürüyüş yapın birşeyler yemeye içmeye gidin
alışveriş yapın ufak da olsa
evde insanın içi kararıyor...
gerçi ben de siz de farklı değilim on gün olmuş evden çıkmayalı
ben de fi tarihine kadar konuları okudum
ama benim durumum farklı...yakında bunalım olabilir :)

Biraz süslenin saçınızı makyajınızı yapıp üzerinize yakıştırdığınız birşeyler giyin dışarı çıkın...
yürüyüş yapın birşeyler yemeye içmeye gidin
alışveriş yapın ufak da olsa
evde insanın içi kararıyor...
gerçi ben de siz de farklı değilim on gün olmuş evden çıkmayalı
ben de fi tarihine kadar konuları okudum
ama benim durumum farklı...yakında bunalım olabilir :)

Heme sizin tum konularınızı okuyorum o zaman :)

Biraz da kılo aldım son bır ayda,belkı ondan mânevî huzursuzluk oluştu,inanın ınsanların dertlerını okuyunca sımarıklık yapıyormusum gıbı gelıyor, bugun sevgılım ızne geldıgımde söz,insan tarzı bışııı yapalım mı dedı,ne zamandır ıstıyorum,ona bıle ağzımda geveledım lafı kı cok sevıyorum,emınım de onla olmak ıstedıgımden, aılem benım tatil dönüşümde benımle baska bır yere tatıle gitmek ıstedıklerını soyledıler kı çok ıstıyorum orayı,içimden gıtmek gelmedı,ben evde kalayım dedım,kaynana yok,sorunlu ılışkı yok,ev ısı yok,kötü nıyetlı dostlar yok,maddı sorun yok,saglık sorunu yok,,..ee ama noluyo bana ,hanı öleceksin deseler şu an kılım kıpırdamaz?ben nıye boyle oldum bılmıyorum

Edit çok gecmıs olsun canım ,Allah sıfatıyla versın ,tez zamanda eskısınden daha sağlıklı olursun ınsallah

Son düzenleme:
Disari cikiin mutlaka keyifli muzikler dinleyin, hosunuza giden komik seyler izleyin. 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heme sizin tum konularınızı okuyorum o zaman :)

Biraz da kılo aldım son bır ayda,belkı ondan mânevî huzursuzluk oluştu,inanın ınsanların dertlerını okuyunca sımarıklık yapıyormusum gıbı gelıyor, bugun sevgılım ızle geldıgımde insan tarzı bışııı yapalım mı dedı,ne zamandır ıstıyorum,ona bıle ağzımda geveledım lafı kı cok sevıyorum,emınım de onla olmak ıstedıgımden, aılem benım tatil dönüşümde benımle baska bır yere tatıle gitmek ıstedıklerını soyledıler kı çok ıstıyorum orayı,içimden gıtmek gelmedı,ben evde kalayım dedım,kaynana yok,sorunlu ılışkı yok,ev ısı yok,kötü nıyetlı dostlar yok,maddı sorun yok,saglık sorunu yok,,..ee ama noluyo bana ,hanı öleceksin deseler şu an kılım kıpırdamaz?ben nıye boyle oldum bılmıyorum

Maşallah ne güzel işte....hiç sorununuz yokmuş...Allah dert verip derman aratmasın
Siz gene harekete geçin
Eylemsizlik sizi daha sıkılgan yapacak gibi görünüyor..
izninizi en güzel şekilde geçirmeye bakın..
spor salonuna gidin hem kilo verirsiniz hem kilo verdiğiniz için daha mutlu hissedersiniz
adet öncesi sendromumu acaba
adet öncesi bazen insan daha depresif hisseder

Hayatımöyle tek düze ki,,hep aynı şeyler,biraz adrenalın lazım sanırım bana

Hanımlar

Şu an izindeyim ama sıcaklardan mıdır bilmiyorum çok depresifim ,oysa hersey yolunda gidiyor ,sevgilim yurtdışında,yakın arkadaslarım da uzakta,on bes gun ıcınde tatıle gıdıcem ama ben de heyecan yok ,hıc dışarı çıkmıyorum,perdeleri bile acmadım, sabaha kadar dızı ızleyıp ,burayı okuyup,sahurumu yapıp oturuyorum,öğlen üçe kadar da uyuyorum ,içimde büyük bır sıkıntı var amaz sebebi yok ,maddı mânevî bır sorunum yok ,kendımı çok kötü hıssedıyorum,iki gündür evde tv bıle açmadım ,yalnız yasıyorum ama bunalımdamıyım bılmıyorum,sizce sıcaklardan mıdır?

Sürekli evde olduğunuzdan o sıkıntı.
Biraz dışarı çıkın, hava alın, alışveriş falan filan derken hiçbir şeyiniz kalmaz :9:

Maşallah ne güzel işte....hiç sorununuz yokmuş...Allah dert verip derman aratmasın
Siz gene harekete geçin
Eylemsizlik sizi daha sıkılgan yapacak gibi görünüyor..
izninizi en güzel şekilde geçirmeye bakın..
spor salonuna gidin hem kilo verirsiniz hem kilo verdiğiniz için daha mutlu hissedersiniz
adet öncesi sendromumu acaba
adet öncesi bazen insan daha depresif hisseder

Yok canım daha çok var reglime

Filmleri izleye izleye,burayı okuya okuya ne kadar monoton hayatım varmıs moduna gırdım sanırım,sinir öfke vs yok,sadece yataktan çıkmak ıstemıyorum,ıznımı de bosa harcıyorum:43::43:

Son düzenleme:
Sürekli evde olduğunuzdan o sıkıntı.
Biraz dışarı çıkın, hava alın, alışveriş falan filan derken hiçbir şeyiniz kalmaz :9:

Gündüz hıc çıkasım gelmıyo yanıyo ortalık,alısverıs yapasım yok bes altı kılo aldım,keske söyle değişik bişiler olsa:37:

Son düzenleme:
Yok canım daha çok var reglime

Filmleri izleye izleye,burayı okuya okuya ne kadar monoton hayatım varmıs moduna gırdım sanırım,sinir öfke vs yok,sadece yataktan çıkmak ıstemıyorum,ıznımı de bosa harcıyorum:43::43:

ben evden dışarı çıkmak için bekliyorum...
nerede hareket orada bereket :)
silkelen üstünden ataleti at...
ne zamandır yapmak istediğin birşeyden başla mesela...
iznini kös kös sendromsuz sendromlarla geçirme...
yeni birşeyler yapmaya başladığında farkedersin ne kadar bunaldığını...
için ferahlar...
ama biryerden başlamak gerek değil mi?

Back
X