bunda ne var?

ayrıca burda bu konuyu okuyan herkes görümcenizin sorun olduğunu okudu öyle anladı eşiniz çok dikkat çekmedi yada siz ifade edemediniz

Bende gelcem derken naz yaptim ben gorumceme. Aramizda oyle bi samimiyet var cnku.e
Zaten kirilcak birsey yok ki canim.iki taraftanda .
Yok zatenm ama esim rahatsz olmus

ayrıca burda bu konuyu okuyan herkes görümcenizin sorun olduğunu okudu öyle anladı eşiniz çok dikkat çekmedi yada siz ifade edemediniz
Evet anne sevkati veremezsiniz. Bunu digru dediniz iste. Demek anneden iyi bakamiyirsunuz. Anne sevkati ve sevgisini siz veremezsnz.buda anneden iyi bakamadiginiz gosteriyor. Bu konuda daha fazka tartismicam sizinke. Konuma gelince beni ankayanlar da var herkesin sizin gibi sorunumum gorumcemle olmadiginin farkinda olankar da var. konumu okursaniz ne olduğunu anlarsiniz.

sizin uslubunuz belli...ben nasıl baktım şevkat verdim mi vermedim mi annemi şevkat veriri başkasımı bunu ben bilirim size bunu anlatmak veya kanıtlamak zorunda değilim herkes yaşadığını bilir siz değil,ben yaşadığım bir durumu bir arkadaşın yazısından alıntı alarak yazdım bunun sizle ilgii bile yoktu.

sen orda kal ben sadece çocuğu istiyorum gibi düşüncesizce bir şey yapmış görümcen. çocuğu istiyorsa özlüyorsa gelin bende de kalın desin sana da eşine de

Aynen, görümceyle atışanlar, kv si laf sokanlar. Damatlar enişteler...
RAB ziyaret edilen evlere esenlik versin...

1 yasinda bebek? Allahim sabir.. benim oglum16 aylik olmak uzere benn kimseye o sekilde birakmam yani bazen isim olur kvye yada anneme birakrim bi kac saat yada uyuturum oyle birakirim ama 1 gun bile olsa coook elzem bi durum olmadigi surece birakmam. Yazik ya 1 yasindaki yavru annesinden ayri durur mu sizde gidin beraber sevsin isterse 1 hafta ama ayri olmaz olmamali amaci ne yani anlamadimki sizi neden istemiyorum napicak bebegi tek3

Çocuğunuz ömrü boyunca siz yanında kalmazsanız arkadaşında, ailedeki en yakınlarınızda kalamayacak mı? Eşiniz haklı. Tutumunuz çok saçma.

Yorumları okumadan yorum yapmıştım. Çocuğunuz 1 yaşındaymış. O zaman siz haklısınız. Ben daha büyük olduğunu düşünmüştüm.

Gece emmiyor. Kizim uyumsuz da degil.

Evet kesinlikle. Tesekkur ederim. Gorumcemle konusup hallettim zaten sorunu. Ama esimm ?? Büyütüyor. Kirilirmis o olsa oyle birsey demezmis

O zaman bırakın 1 yaşındaki çocuğunuzu görüncenize neden problem ettiniz ki? Çocuk bu elbette her yere uyum sağlar ama 1 yaşındaki çocuğumu da özlemişmiş diye kimseye bırakamam. Ama madem uyumlu ve sizce sakıncası yok bırakın gitsin. Amaaaan

Sorun olan orda kalmasi degil. Konuyu tamamen okumadiniz sanirim. Gorumcemin mizaci o. Soyler ama yapmaz zaten.ben de sakaya vurdum. Beni de a l diue. Esim rahatsiz olmus o abartiyor. Sorun o

Bencede hakli, yani deseki abla yenge herneyse iste gelince mutlak bizde kalicaksiniz cok özledim yigenimi, iste hatta o benimle yatar sizde rahat edersiniz biraz falan tamam diycemde hani o bende kalacak emir verir gibi hos olmamis...
tabi aynen seçilen kelimeler falan da çok önemli. zaten aynı evin içinde olunca da ne sorun olacak ki.
ben cahalete yoruyorum tamamen bunları.

Sorun olan orda kalmasi degil. Konuyu tamamen okumadiniz sanirim. Gorumcemin mizaci o. Soyler ama yapmaz zaten.ben de sakaya vurdum. Beni de a l diue. Esim rahatsiz olmus o abartiyor. Sorun o

Anladım ben eşinizi de anlamadım zaten. Birisi böyle söylese annesi yada kardeşi benden önce o der çocuk annesinden ayrılmaz diye. Evet konuyu yanlış anlamışım. Direk kendimi sizin yerinize koyduğum için ve sinirlendim. Şimdi okuyunca tekrar anladım. Kusura bakmayın.

Olsun sorun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…