- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
Gorumcem aksam alicam bende kalicak dedi. Ben de beni alcaksin o zaman abla ben de gelicem dedim. Sadece bunlar oncesi ve sonrasi yok. Snra konustum gorumcemle yo kirilmadim sana neden kirilayim dedi.Sen kadina cikisinca esinde tepki vermis dogal.alingan bir yapin var herseye aliniyorsun demek
Konu
konuyu tam okumadiniz takip etmediniz
Zaten kirilcak birsey yok ki canim.iki taraftanda .Gorumcem aksam alicam bende kalicak dedi. Ben de beni alcaksin o zaman abla ben de gelicem dedim. Sadece bunlar oncesi ve sonrasi yok. Snra konustum gorumcemle yo kirilmadim sana neden kirilayim dedi.
Ne güzel halasi seviyor ve cok özlemiş ama ben öylesine soyledi diye düşünüyorum özlemini belirtmek için çünkü o da farkındadır zaten 1 yaşında cocuk annesiz kalamaz tüm gece ağlar anneyi ister hala da özlem gidermis falan olmaz. Çünkü ayri şehirlerdesiniz sanırım. Böyle olunca cocuk hiç kalamaz sizden ayrı çünkü halasini zaten az görüyor yani çok tanimiyor anladogim kadariyla. Sanki siz bensiz kalamaz ablacim geceyi sana da zindan eder ya da cok istersen beraber kalırız gibi bisey deseydiniz cok sorun olmazdi. Ama yine de sizin kurduğunuz cümlenin de art niyetli olduğunu düşünmedim. Sadece yanlis anlaşılmaya açık yüzden daha dikkatli cümleler kurmak lazım. Ben boyle söylemek istedim yanlış anlasildi diye duzeltebilirsiniz bi problem kalmaz.
ayrıca burda bu konuyu okuyan herkes görümcenizin sorun olduğunu okudu öyle anladı eşiniz çok dikkat çekmedi yada siz ifade edemediniz
Yok zatenm ama esim rahatsz olmusZaten kirilcak birsey yok ki canim.iki taraftanda .
Evet anne sevkati veremezsiniz. Bunu digru dediniz iste. Demek anneden iyi bakamiyirsunuz. Anne sevkati ve sevgisini siz veremezsnz.buda anneden iyi bakamadiginiz gosteriyor. Bu konuda daha fazka tartismicam sizinke. Konuma gelince beni ankayanlar da var herkesin sizin gibi sorunumum gorumcemle olmadiginin farkinda olankar da var. konumu okursaniz ne olduğunu anlarsiniz.ayrıca burda bu konuyu okuyan herkes görümcenizin sorun olduğunu okudu öyle anladı eşiniz çok dikkat çekmedi yada siz ifade edemediniz
Evet anne sevkati veremezsiniz. Bunu digru dediniz iste. Demek anneden iyi bakamiyirsunuz. Anne sevkati ve sevgisini siz veremezsnz.buda anneden iyi bakamadiginiz gosteriyor. Bu konuda daha fazka tartismicam sizinke. Konuma gelince beni ankayanlar da var herkesin sizin gibi sorunumum gorumcemle olmadiginin farkinda olankar da var. konumu okursaniz ne olduğunu anlarsiniz.
Aynen, görümceyle atışanlar, kv si laf sokanlar. Damatlar enişteler...görümcen şakasına özlediğinden söylemiş bence öylesine yoksa tüm gece 1 yaşında bebeğe bakmak kolay mı, sende ciddi algılayıp cevap vermişsin, bence eşin fazla tepki göstermiş, anlaşılan eşinde ablasını özlemiş, uzak yerden mi geliyorsunuz memlekete
bayram geliyo bdv de konular tavan yapacak
Merhaba hanimlar. Sorunum gorumcem. (Duzeltiyorim gorumcem degil esim)Gorumcem kizimi cok ozlemis.ozledim onu buraya geldiginizde onu alicam bende kalacak dedi. ( o kendi evinde biz k.validemle kalacagiz) ben de o zaman beni de alicaksin dedim. Vayy ben bunu nasil dermisim. Ozlediginden diyormus ablasi. Hayret birsey bunda ne var soyler misjniz? Neden ben kizimi ona vericem ki? Ayrica bunu onun soylemesi dogruda benim soylemem mi yanlis !!!
Gece emmiyor. Kizim uyumsuz da degil.
Evet kesinlikle. Tesekkur ederim. Gorumcemle konusup hallettim zaten sorunu. Ama esimm ?? Büyütüyor. Kirilirmis o olsa oyle birsey demezmis
Sorun olan orda kalmasi degil. Konuyu tamamen okumadiniz sanirim. Gorumcemin mizaci o. Soyler ama yapmaz zaten.ben de sakaya vurdum. Beni de a l diue. Esim rahatsiz olmus o abartiyor. Sorun oO zaman bırakın 1 yaşındaki çocuğunuzu görüncenize neden problem ettiniz ki? Çocuk bu elbette her yere uyum sağlar ama 1 yaşındaki çocuğumu da özlemişmiş diye kimseye bırakamam. Ama madem uyumlu ve sizce sakıncası yok bırakın gitsin. Amaaaan
Aslında genellememek lazım.8 aylık yeğenimi aldım geceleri ben baktım,kız kardeşim çok memnun oldu,geceleri dinlendi.demek ki gelin olsa istemeyecekti
tabi aynen seçilen kelimeler falan da çok önemli. zaten aynı evin içinde olunca da ne sorun olacak ki.Bencede hakli, yani deseki abla yenge herneyse iste gelince mutlak bizde kalicaksiniz cok özledim yigenimi, iste hatta o benimle yatar sizde rahat edersiniz biraz falan tamam diycemde hani o bende kalacak emir verir gibi hos olmamis...
Sorun olan orda kalmasi degil. Konuyu tamamen okumadiniz sanirim. Gorumcemin mizaci o. Soyler ama yapmaz zaten.ben de sakaya vurdum. Beni de a l diue. Esim rahatsiz olmus o abartiyor. Sorun o
görümceyle sorun yokmuş,hatta görümceye nazı geçebiliyormuş,sorunla kocayla ilgiliymişAslında genellememek lazım.
Bence başka bir dert daha var aralarında.
Olsun sorun degilAnladım ben eşinizi de anlamadım zaten. Birisi böyle söylese annesi yada kardeşi benden önce o der çocuk annesinden ayrılmaz diye. Evet konuyu yanlış anlamışım. Direk kendimi sizin yerinize koyduğum için ve sinirlendim. Şimdi okuyunca tekrar anladım. Kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?