- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
Ama bizde iyle bir durum olmadi. Zaten ben gorumceme degil esime takildim.. gorumcem yoo kirilmadim tabiki snle kalacak ozler seni kokunu ozler diyor. O hala ben rahatsiz olsum diyor.yaninesim diyor bunubence sevdiğinden böyle bir cümle kurmuş. bazen biz de böyle sevdiklerimize sevgi coşkusuyla samimi cümleler kurabiliriz.le tepki verince muhtemelen öyle bir tavır sergilemiştir.
açıkçası ne yalan söyleyim. ben böyle sevgiyle yeğenimi alıcam desem ve senin gibi tepki verse annesi.
o zaman ben de terslerdim heralde ne bilim. yüzüne diyemesem de, içimden al sok bi tarafına derdim.
Konmuntam okumadiniznsanirim.. esiminntepkisine kirildim benBu kadar büyütme olaylari.benim kuzenime annem bakti halasi oluyor kizin.annesi calisiyordu.kimse cocuguna sahipsiz demiyor ama ida halasi ne var kalsa amann sen bilirsin.bu kadar kucuk seyleri sorun ediyorsunuz pes
kızın küçükmüş annesiz olmaz zaten o yaşta, sanırım aranızda bir yanlış anlaşılma olmuş
8 aylık yeğenimi aldım geceleri ben baktım,kız kardeşim çok memnun oldu,geceleri dinlendi.demek ki gelin olsa istemeyecekti
Gece emmiyor. Kizim uyumsuz da degil.
Evet kesinlikle. Tesekkur ederim. Gorumcemle konusup hallettim zaten sorunu. Ama esimm ?? Büyütüyor. Kirilirmis o olsa oyle birsey demezmis
Tamamda canim bu benim fikrim.neden boyle bir cikis yaptin ki simdi.benim arkadaslarimin cocuklarina hep anneanne babanne bakiyor.surekli başında bekleyemezler ya kadinlar calisiyor.bana normal geliyor.bu benim fikrim .bu tavrinizi anlamiyorum.Konuyu farklı yöne çekmek istemiyorum kesinlikle. Anne olmayan anlamaz gibi bir düşüncem de hiç bir zaman olmadı.
Ama bu konu gerçekten iç güdülerle çok bağlantılı.
Ben kızım ilk doğduğu zaman gece kalkıp beşiğine falan bakardım. Eşime yatmadan önce camı,kapıyı iyice kilitleyip kilitlemediğini sorardım. Nasıl bir ruh durumuysa hırsızın girip çocuğumu çalacağı hissi vardı. Annem de derdi: sen hiç duydun mu eve giren hırsızın bebek çaldığını.
Ama öyle aniden uyanıp beşiğe bakıyordum. Bu hislerimi benimle doğum yapan bir arkadaşımla sıkılarak paylaştım. Dedim” parayonak oldum sanırım böyle böyle” güldü, aynı şeyleri o da yapıyormuş meğerse…
Bence çok hassas bir durum 1 yaşındaki çocuk için.
konuyu tam okumadiniz takip etmediniz sanirim. Sorun esimin tepkisi.kardeşim ve eşi doğuda görev yapıyorlardı.bakıcı sorunu olmuştu.ben gittim büyük yigenim daha henüz 3 aylıktı ve mamayla besleniyordu kaldıkları yerin güvenlik sorunu vardı ve ben minicik yigenimle uçakla memlekete geldik.öyle baktım ki misler gibi öyle baktım ki annesinden çok daha iyi anne demeden hala dedi.canımı veririm yigenlerime ve özlemleri öyle büyük ki şuan yine ben bakıyorum.sonuçta halası özlemiş seviyor olabilir.görümcenin uslubu hatalı ama bu kadarda katı olamamak gerekiyor.
Merhaba hanimlar. Sorunum gorumcem. Gorumcem kizimi cok ozlemis.ozledim onu buraya geldiginizde onu alicam bende kalacak dedi. ( o kendi evinde biz k.validemle kalacagiz) ben de o zaman beni de alicaksin dedim. Vayy ben bunu nasil dermisim. Ozlediginden diyormus ablasi. Hayret birsey bunda ne var soyler misjniz? Neden ben kizimi ona vericem ki? Ayrica bunu onun soylemesi dogruda benim soylemem mi yanlis !!!
Konu
konuyu tam okumadiniz takip etmediniz sanirim. Sorun esimin tepkisi.
Ayrica halasi evet bakar. Gidebilir de ..
Ama dediginiz gibi siz anneden iyi bakamazsiniz. Gecin bunu lutfen. Cocuga bakmak demek yedirmeknuyutmak degildir sadece. Rica ederim abarrmayin anneden iyi baktim diyerek
Sen kadina cikisinca esinde tepki vermis dogal.alingan bir yapin var herseye aliniyorsun demekKonmuntam okumadiniznsanirim.. esiminntepkisine kirildim ben
Merhaba hanimlar. Sorunum gorumcem. (Duzeltiyorim gorumcem degil esim)Gorumcem kizimi cok ozlemis.ozledim onu buraya geldiginizde onu alicam bende kalacak dedi. ( o kendi evinde biz k.validemle kalacagiz) ben de o zaman beni de alicaksin dedim. Vayy ben bunu nasil dermisim. Ozlediginden diyormus ablasi. Hayret birsey bunda ne var soyler misjniz? Neden ben kizimi ona vericem ki? Ayrica bunu onun soylemesi dogruda benim soylemem mi yanlis !!!
Merhaba hanimlar. Sorunum gorumcem. (Duzeltiyorim gorumcem degil esim)Gorumcem kizimi cok ozlemis.ozledim onu buraya geldiginizde onu alicam bende kalacak dedi. ( o kendi evinde biz k.validemle kalacagiz) ben de o zaman beni de alicaksin dedim. Vayy ben bunu nasil dermisim. Ozlediginden diyormus ablasi. Hayret birsey bunda ne var soyler misjniz? Neden ben kizimi ona vericem ki? Ayrica bunu onun soylemesi dogruda benim soylemem mi yanlis !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?