bunda ne var?

Ama bizde iyle bir durum olmadi. Zaten ben gorumceme degil esime takildim.. gorumcem yoo kirilmadim tabiki snle kalacak ozler seni kokunu ozler diyor. O hala ben rahatsiz olsum diyor.yaninesim diyor bunu

bir yaşındaki bebek bahsedilen

neden anneden ayrılsınki

ne mecburiyetiniz var

benimde oğlum 4,5 yaşında bazen babaannede kalıyor mesailerimiz olunca

evimin tadı tuzu olmuyor eşimle oturup oğlanın yaptıklarını konuşuyoruz gece boyu

Hanimlar sorun gorumcem degil. Evet uslubu sert biraz. Ama ben ona da takilmiyorum. Taniyorum gorumcemi. Sorun esim. Esim ben rahatsiz oldum diyor. Ne var bunda dedigim sey bu. Sordum gorumceme yoo kirilmadim. O seni ister kokunu ister dedi. Tabi ki senke kalacak dedi. O da anne sonucta biliyor bunun olmayacagini. Esim bana oyle ters cikinca ben de benm cocugum alamaz dedm. Cnku esim bana gorumcem kirilmis gibi konustu. Bunda kirilcak bisey yok olsa da benm cocugum istedhm yerde kalir dedim. Guzellikle istese verirdim. Sartli olarak verirdim ama.

8 aylık yeğenimi aldım geceleri ben baktım,kız kardeşim çok memnun oldu,geceleri dinlendi.demek ki gelin olsa istemeyecekti

kardeşim ve eşi doğuda görev yapıyorlardı.bakıcı sorunu olmuştu.ben gittim büyük yigenim daha henüz 3 aylıktı ve mamayla besleniyordu kaldıkları yerin güvenlik sorunu vardı ve ben minicik yigenimle uçakla memlekete geldik.öyle baktım ki misler gibi öyle baktım ki annesinden çok daha iyi anne demeden hala dedi.canımı veririm yigenlerime ve özlemleri öyle büyük ki şuan yine ben bakıyorum.sonuçta halası özlemiş seviyor olabilir.görümcenin uslubu hatalı ama bu kadarda katı olamamak gerekiyor.

Gece emmiyor. Kizim uyumsuz da degil.

Evet kesinlikle. Tesekkur ederim. Gorumcemle konusup hallettim zaten sorunu. Ama esimm ?? Büyütüyor. Kirilirmis o olsa oyle birsey demezmis

Ben bu konuşmalar görüncenle senin aranda geçiyor sandim . Eşin neden celallenmiş ki ?
Iyi niyetli olabilir ama bebegim daha cok ufak mecbur kalmadıkta ayri kalmak istemediğini anlatmaya çalış bence . Umarım anlar .

Tamamda canim bu benim fikrim.neden boyle bir cikis yaptin ki simdi.benim arkadaslarimin cocuklarina hep anneanne babanne bakiyor.surekli başında bekleyemezler ya kadinlar calisiyor.bana normal geliyor.bu benim fikrim .bu tavrinizi anlamiyorum.

1 yaşındaki çocuğun annesiz onda ne işi var daha bebek
yetişkin olsa bir derece çok saçmalamış görümcen

Konu
konuyu tam okumadiniz takip etmediniz sanirim. Sorun esimin tepkisi.

Ayrica halasi evet bakar. Gidebilir de ..
Ama dediginiz gibi siz anneden iyi bakamazsiniz. Gecin bunu lutfen. Cocuga bakmak demek yedirmeknuyutmak degildir sadece. Rica ederim abarrmayin anneden iyi baktim diyerek

nurlum, post: 37078875, member: 188564"]Ben bu konuşmalar görüncenle senin aranda geçiyor sandim . Eşin neden celallenmiş ki ?
Iyi niyetli olabilir ama bebegim daha cok ufak mecbur kalmadıkta ayri kalmak istemediğini anlatmaya çalış bence . Umarım anlar .[/QUOTE]
Anlattim hatta ablasinin kirilmadigini bana hak verdigini de anlattım. Ama hala ben rahatsiz oldum diyor

aranızdaki ilişkiye bağlı açıkcası
güvendiğin ve sevdiğin bir görümcen varsa
evladını emanet edebilrsin bir geceliğine
ama mizacın da önemli tbiki
eğer için içini yiyecek kadar huzursuz hiseedeceksen
kendin de gitmek istemenden daha doğal birşey yok
belki de ifade ediş şeklin nedeni ile böyle bir tepki aldın
güvensizlik hissedildiğini düşünmüş olmalı

Ben yanlis ifade ettim sanırım duzelttim han i mlar. Sorun esim. Gorumcen sert bieaz ama takilmadim ona. Esim rahatsiz olmus lafimdan. Gorumcem gayet olagan karsildai

Aynı durum yüzünden kaynim benimle 4 yıldır konuşmuyor! Benim oğlum da 2 yaşında daha emiyordu kaynim araçla yarım saat uzakta oturuyordu. Bir gece alıp götürdü emrivaki bir şekilde sabaha kadar uyumadim.Esimle birbirimize girdik.Sonrasinda aynı hareketi gayet saygısız bir üslupla tekrarlayacakti ki abi götürme çocuğumu ikimiz de perişan oluyoruz dedim ve film koptu.Ben öyle nasıl söylermişim şaka gibi!Herkes kaynimin tarafinda oldu ama yılmadim. Çocuk bu yahu ödünç verilir mi ?

arkadaşım abartmak derken.siz benle beraber değilsiniz nasıl baktığımı hem yemek uyutmak hemse şevkat anlamında bunu bilemezsin bunu bilmeden bence geçin bunları demeniz ayıp ...evet anne baba şevkati bambaşka,bence sizde iyi okumadınız ben yigenimi memelekete gietirmekten bahsettim.hem doyurdum hem sevgimi verdim bunu görevmiş gibi edinmedim.severek yaptım.siz benim sevgimi bilemezsiniz hikayemi bilemezsiniz o yüzden yorum yaparken özenerek yapın görümcenize de bu tarz bir uslupla yaklaştınızsa oda sert uslupla yaklaştıysa sadece suç o zaman görümcenizin değil çocuk sizin ister verir ,ister vermezsiniz ben sadece kendi yaşadığım durumu yazdım neden çıkıştınız ki

ayrıca burda bu konuyu okuyan herkes görümcenizin sorun olduğunu okudu öyle anladı eşiniz çok dikkat çekmedi yada siz ifade edemediniz

çok haklısınız, gereksiz alınganlık yapmış görümceniz. Sonuçta alıcam ne demek, çok özledim bir gecede bende kalsa olur mu deseydi siz bu kadar rahatsız olmazdınız sanırım.

Ne güzel halasi seviyor ve cok özlemiş ama ben öylesine soyledi diye düşünüyorum özlemini belirtmek için çünkü o da farkındadır zaten 1 yaşında cocuk annesiz kalamaz tüm gece ağlar anneyi ister hala da özlem gidermis falan olmaz. Çünkü ayri şehirlerdesiniz sanırım. Böyle olunca cocuk hiç kalamaz sizden ayrı çünkü halasini zaten az görüyor yani çok tanimiyor anladogim kadariyla. Sanki siz bensiz kalamaz ablacim geceyi sana da zindan eder ya da cok istersen beraber kalırız gibi bisey deseydiniz cok sorun olmazdi. Ama yine de sizin kurduğunuz cümlenin de art niyetli olduğunu düşünmedim. Sadece yanlis anlaşılmaya açık yüzden daha dikkatli cümleler kurmak lazım. Ben boyle söylemek istedim yanlış anlasildi diye duzeltebilirsiniz bi problem kalmaz.

ıyı demıssın.bana da dıyorlar arada.ben onsuz durmam ben nereye kızım oraya dıyorum.kızımda 1 yasında.kımsede bırakmam ne munasebet.tatlı dılle soylenıyo bana gercı ama ben genede bırakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…