Bundan önce umursamadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Madamco

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
66
9
8
25
Bir kaç gün önce şehir dışına çıktım mesaj bile atmadı mesaj attığı gün de düşük tehlikem oldu ve ayrılmak istediğimi söyledim birden beni gelip eve getirmesi geldi düşük riski olan bir kadını 5 saatlik yolculuk yaptırmaya çalıştı bir de yine söz verdi düzelteceğim seni sevdiğimi hissetiremedigimin farkındayım diye ne yapmam gerekiyor yemin ederim artık anlamıyorum ve şu an yaptığı şeyin rol olduguma eminim haksızlık etmiyorum değil mi ?

Son düzenleme:
Aranizda ne gecti ki?
5 gün önce şehir dışına çıktım 3 aylık hamileyim ama otogara bile bırakmadı ben buna sinirlenip mesaj attığında sözde düşündüğü için tersledim 3 4 gün halimi hatrimi hicbirsekilde mesaj atmadı aramadı undan sonra da ayrılmak istediğimi soyledim o gün bayağı bir ağladım üzüldüm ertesi gün kanamam oldu ve birden aşka geldi

Sehir disina cikabiliyorsaniz otogara da kendiniz gidebilirsiniz. Bunun icin neden sinirlendiginizi anlamadim

Bundan önce yazı paylaşmıştım o yüzden öyle yazdım

Düzgün iletişim kurmayı deneseniz? Trip atmak uğruna bebeğinizin canını riske atıyorsunuz resmen. Değer mi?

Evdeyse birakir tabi ama sizin sanki baska problemleriniz de var.
Şöyle kısaca anlatayım bundan önce bir kaç gün önce götürmek istemediğini açıkça belli etti ve o gün de beni geçirmek için uykusundan bile kalkmadı kapıya kadar bile bundan önce de bir koca karısına sevgisini göstermediğini bildiği halde Hic birşey yapmıyordu ben ne sevgisini ne ilGi hiç birini gostermedi

Bundan önce yazı paylaşmıştım o yüzden öyle yazdım
İyi de bu konunuzu okuyan herkes önceki konunuzu okumuş olamaz ki.. konuda giriş kısmı yok sanki herkes sizin daha önce yaşadığınız olaylara hakim gibi yazmışsınız bari önceki konunuzun linkini koysaydınız ya da özet geçseydiniz. Konunuzdaki özne bile gizli özne yükleme kim sorusunu sorduğumuzda cevap yok

Peki sevilmediginiz bir evlilikte neden cocuk yaptiniz?

Olay ne anlamadım. Anlayan varsa bizi bi aydınlatabilir mi?
3 gün önce dedi ben gideceğim. Sabah kalktı uyuyordu.kendi gitti..sonra uff yeter sen hiç ilgilenmiyorsun dedi. Kocası bunu duyunca kafasına dank etti. Gel dedi tekrae dedi kapıdan geçireceğim seni dedi. Hamileydi ama düşünmedi. Tekrar gitse mı emin değil. Bu yol nereye çıkar? Tekrar çiçekler ne zaman acar? Emin değil hicbir şeyden emin değil...

Ben böyle anladım.

Ben anlamadım. Baştan anlatsanız detaylı?

Çok teşekkür ederim. Karışıkmış baya

Vicdan azabıdır o aşk değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…