Bundan önce umursamadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
21 yaşındayım bu güne kadar trip bile atmadım tamam beni sormasın o zaman ben vazgeçtim zaten ben bu kadar ayakta kalabiliyorum yokluk da benim için bir sorun olmadı hiç bir zaman diğer kadınlar gibi kısıtlama falan da yapmadım ikimiz de özgür bireyleriz ben zaten kimseden medet umarak yaşamıyorum aileme anlatmak istemediğim için burda palasmak konuşmak istedim sadece bir yerden sonra içime atmak istemiyorum ama teşekkür ederim deniyeceggim

Yo prenses olduğunuzu ima ederek yazmadım. Ben yanlış anlamadım siz yanlış anlattınız ilk baş demek istedim.
Konuya pat diye daldigim için özür dilerim dediğim gibi devam olarak nasıl yapılır bilmiyordum nasıl olduğunu da tam olarak bilmiyorum kusuruma bakmayin

Evet haklısınız cahil olma ihtimalim ya da ayrılırsam bile çocuğumun babası olduğunu değiştirmiyor

Bak sen umursama kendi işini kendin yap ses çıkartma bir süre rahatlık gelecek oh be. Felan diyecek sonra adamda bir korku başlayacak çünkü rahatlık bile bir yerden sonra adamı tedirgin edecek ya önceden bana derdi kendi yapıyor bu kadın kendi kendine yetiyor bana ihtiyacı yok gibisinden korkular bir süre sonra ilgiye dönüşüyor

İyide kocanız hep böyleymiş ki sadece otogara bırakma olayı mı rahatsız etti sizi kendiniz gidebilirsiniz ama 3 4 gün aramamak bence de saçma iletişim sorununuz var demek ki bu yeni olan bir şey değil bence öncesine bakmanız lazım

Bence de sizin eşinizle büyük bir iletişim probleminiz var, eşiniz beni uyandır demiş siz adamı kaldırmadan gitmişsiniz..İnmenize yakın sormuş orda da terslemişsiniz..Bence buraya kadar hata sizin, ama eşinizinde bi kaç gün aramaması ilgisizlik gerçekten, insan merak eder çok ilginç..Son olarak sizde de tutarsızlıklar var, ilk konu da hamile halimle minibüse binecektim valiz taşıyacaktım diyorsunuz, ikinci de hiç bir sorunum yok yolda giderim rahat rahat diyorsunuz..E onca saat yol gidebiliyorsunuz minibüsle otogara da gidersiniz, bunu böyle işinize gelince dramatize etmeyin..karakteriniz mi böyle prenses yoksa hamilelikten mi bilemedimeğer hamileliktense örnek alıcam hemen prenses olucam

birincisi adam size uyusam bile beni uyandır demiş, belli ki kendi uyanamamış. siz neden çıkarken uyandırmıyorsunuz? ikincisi mevlid için 5 saatlik yola gidiyorsunuz, demek ki bir sorun yok. adam yine inerken yaz diyor, hava kararıyor merak ediyor sizin takıldığınız nokta bebeğimiz nasıl demedi. ayol bebeğiniz nasıl olsun? 3 aylık karnınızda daha, 3 yaşında ve yanınızda değil ki. naz,niyaz derdindeyseniz hiç 5 saatlik yolu gitmeye kalkmayacaktınız. anladığım kadarıyla bir yorumda yazdığınıza göre adamın doğum günüymüş, o da sizden bir sürpriz beklemiş. zaten siz de çok ilgilenmiyormuşsunuz. sanki bana her şeyi karşı taraftan bekleyen, görmeyince de kendi kendine küsen biri gibi geldiniz. eşinizle konuşabilirsiniz bu dünyanın en normal şeyi. mesela giderken gidiyorum dersiniz, bırakacak mısın dersiniz.. bunlar gurur yapılacak şeyler mi anlamadım.

Evet laf anlatamıyorsunuz, yazdığınız yazılar anlaşılır değil. Zahmet olmazsa nokta, paragraf, virgül kullanır mısınız? Konuşur gibi yazmışsınız ne başı ne sonu belli.

Anladığım kadarıyla yazayım. Tek başınıza otogara gidebiliyorsunuz ve gitmişsiniz. Hasta olmadığınızın bilincinde olmanız güzel o zaman minibüse binecektim valiz taşıyacaktım diye dramatize etmenize anlam veremedim. Minibüse binmeniz anormal değil. Valiziniz ağır geliyorsa hafifletirin veya çekçekli valiz alın. Eşiniz sizin veliniz veya özel şoförünüz değil. Ortada adama trip atacak, sinirlenecek sebep yok yani. Uyandır demiş uyandırmamışsınız üstelik. Yolculuk boyunca size niye mesaj atsın? Binmiş arabaya gidiyorsunuz, konuşsanız vardıysa siz yazsaydınız. Liseli ergenler gibi kim yazdı, önce kim mesaj attı çetelesi mi tutacaksınız?

Eşiniz hamile halinizle ablanızın yanına gitmenize nasıl bakıyordu?
Sanırım pek onayı yoktu.
Bence hamilik sebebi ile fazla alıngansınız ayrıca kanamanıza sadece ağlamanız sebep olmuş olamaz uzun yolcuğunda bir payı olabilir.
Kendi kendinizi üzmek için bahane arıyormuşsunuz gibi geldi..
Ama bu tripler sizi ve evliliğinizi çok fazla yıpratır bunu ne kendinize ne evliliğinize ne de bebeğinize yapmayın.
Sakin kalmaya çalışın.

Yaşınız ilerledikçe şu günleri düşünüp ne kadar saçma şeylere üzüldüğünüze ve evliliğinizi yıprattığınıza şaşıracaksınız..

Kusura bakmayın turkce öğretmeni değilim bunun içinde nokta ve virgül kullanmiyorum beni uyandır demedi uyandirdigim halde geçirmediği o söyledim ve ayrıca ben onun eşiyim arkadaşı falan değilim Samet olmasa nasıl ben onu her gün işe giderken geciriyorsam her gün kahvaltısını hazırlıyor o bir yere gidecekse sorgulamayıp rahat bırakabiliyor ve sorumluluklarımi yerine getiriyor isem o da bunu yapmak zorunda valizim ayrıca zaten cekcekli olayı dramatiklestirmiyorum kocam olduğu için ze zahmet olmasa geciri versin otogara bırakmasın kapıdan geciri versin o da kafiydi ama eğer hala beni suçlu görüyorsanız peki birşey diyemem kendi düşünceniz

Erol kim ay

Ya ben anlamıyorum
Erol kim Samet kim ?

Türkçe öğretmeni olmanıza gerek yok. İlkokul birinci sınıfı okumuş olmanız yeterli zira nokta virgül kullanmayı bize ilkokul birde öğretiyorlar.

İşe giderken her gün geçirmek veya kahvaltısını hazırlamak mecburiyetinde değilsiniz. Karşılık bekleyerek veya sonradan başına kakmak için yapıyorsanız hiç yapmayın daha iyi. Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor, hani eşiniz ben uyusam bile haber ver demişti size? Şimdi uyandırdım oldu, sayfalar ilerledikçe yeni şeyler mi ekleyeceksiniz hep böyle?

Çekçekli valizi taşımak mı zor geldi? Daha 3 aylık hamilesiniz gerçekten çok abartıyorsunuz.

Evet hala sizi suçlu görüyorum küçücük bir meseleyi büyüttükçe büyütmüş nerelere getirmişsiniz. Hayatı kendi kendinize zorlaştırıyorsunuz. Daha 6 ay var doğuma bu prenseslikle o 6 ayı nasıl geçireceksiniz çok merak ettim gerçekten

Ya ben anlamıyorum
Erol kim Samet kim ?

Samet değil “zahmet” olmazsa Erol dediği de şu an yaptığı şeyin “rol” olduğuna eminmiş. Konu sahibi bana Türkçe öğretmeni olmadığım için nokta virgül kullanmıyorum yazmış. Yine aynı sebepten olsa gerek kelimeleri yanlış yazıp duruyor. İnşallah konuşma dili de yazı dili gibi değil

Valla kusura bakmayın ben nokta ya da virgül koymuyorum cümleleri değiştirmiyorum ama ben sizin dediğiniz gibi ne naz ne trip ne de başka birşey yaptım bu zamana kadar hiç bir şeyi onun kafasına da kakmadim hamilelik konusunda da sadece bir kere cümle kurdum hamile 6 ay nasıl dayanacaksin merak etmeyin hamile olduğumu öğrendiğimde beri kimseye yük olmamaya calistim ama karı ve koca istek herkes bir sorumluluk üstlenmek zorunda hamileliği geçtim ben uzatmadim beni geçirmek zorundaydı bir yere bırakmasın evden geçirmesi benim için yeterliydi ben bir yere kadar sabrettim bu da benim patlama noktam oldu kırılım olayım bu o haklı görmeniz sizin düşünceniz bunu ben yargilamiyorum ama sadece bir konudan onu darladigimi onun kafasına bir halt kalktığını gostermiyor ben tüm problemlerimi yazmadım kendisi ile konuşarak olaylarını bu zamana kadar çözmeye çalıştım kimseyi darlamadim birşey yapmadım kocalık gorevi de var sadece ev geçindirmek olmayan ama bu saatten sonra sizin dediğiniz gibi darlama ise onu yapacağım

Merak etmeyin gayet güzel Türkçe konuşuyorum tabi yargilamadan normal bir şekilde yazsanız sakin bir şekilde doğru yazacağım zaten gerekirse T9 da kapatırım

Ailemin evine değil ablama destek olmak için gittim

Teşekkür ederim elimden geldiğince sakın olacağım Allah korusun ona birşey olmasına benim yüzümden olmasına müsade etmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…