21 yaşındayım bu güne kadar trip bile atmadım tamam beni sormasın o zaman ben vazgeçtim zaten ben bu kadar ayakta kalabiliyorum yokluk da benim için bir sorun olmadı hiç bir zaman diğer kadınlar gibi kısıtlama falan da yapmadım ikimiz de özgür bireyleriz ben zaten kimseden medet umarak yaşamıyorum aileme anlatmak istemediğim için burda palasmak konuşmak istedim sadece bir yerden sonra içime atmak istemiyorum ama teşekkür ederim deniyeceggimBence biraz fazla üzerine gitmişsin adam bana haber verseydin felan demiş yani adam uyumuş uyanmış merak etmiş daha yeni indim diye kızıyorsun adam sorsa suç sormasa suç sonra yine seni merak etmiş servisle alakalı gene kızmışsın 3 aylık hamilesin hormonlardan dolayı olabilir ama biraz fazla üzerine gitmişsin sorsa suç sormasa suç en sonunda adamda mesaj atmamış kavga etmemek için. Adam bebeğimiz iyimi dese bu seferde beni sormadı diyip kavga edecekmissin gibi geldi bana açıkçası ilgi isteyince olan birşey değil biraz rahatla yapacağın her işi kendin yapmaya gayret et ki bir süre sonra ya bu kadın bensizde idare ediyor diyip sana yardımcı olmaya çalıssin erkekler güçlü kadınları sever her işte onları isteyen mizmizlanan kadınları sevmez
Konuya pat diye daldigim için özür dilerim dediğim gibi devam olarak nasıl yapılır bilmiyordum nasıl olduğunu da tam olarak bilmiyorum kusuruma bakmayinYo prenses olduğunuzu ima ederek yazmadım. Ben yanlış anlamadım siz yanlış anlattınız ilk baş demek istedim.
Evet haklısınız cahil olma ihtimalim ya da ayrılırsam bile çocuğumun babası olduğunu değiştirmiyorKusura bakma çocuk yapmak kendi tercihin falan olamaz. O çocuğu iki kişi tapıyorsunuz. Hiç mi düşünmediniz bu benimle bile ilgilenmiyor çocuğuyla nasıl ilgilenecek diye? Çocuk baba sevgisi görmeden mi büyüsün?
Bak sen umursama kendi işini kendin yap ses çıkartma bir süre rahatlık gelecek oh be. Felan diyecek sonra adamda bir korku başlayacak çünkü rahatlık bile bir yerden sonra adamı tedirgin edecek ya önceden bana derdi kendi yapıyor bu kadın kendi kendine yetiyor bana ihtiyacı yok gibisinden korkular bir süre sonra ilgiye dönüşüyor21 yaşındayım bu güne kadar trip bile atmadım tamam beni sormasın o zaman ben vazgeçtim zaten ben bu kadar ayakta kalabiliyorum yokluk da benim için bir sorun olmadı hiç bir zaman diğer kadınlar gibi kısıtlama falan da yapmadım ikimiz de özgür bireyleriz ben zaten kimseden medet umarak yaşamıyorum aileme anlatmak istemediğim için burda palasmak konuşmak istedim sadece bir yerden sonra içime atmak istemiyorum ama teşekkür ederim deniyeceggim
Ben laf anlatamıyorum 3 aylık hamile olduğum yani dizinde dediğiniz gibi hasta olmadığım için gittim tek başıma gittim zaten evde durduğu için sınır yapmam ya da beni eş olarak geçirmesini istemem anormal ise tamam eşim haklı ben haksızlık ediyorum tüm yolculuk boyunca bile mesaj atmayıp hava karardı servis bekliyorum diye endisenmesi ve ben sinirlendigin için tersledim bu da ona haksızlık ama onun beni 3 4 gün sorması normal
Kusura bakmayın turkce öğretmeni değilim bunun içinde nokta ve virgül kullanmiyorum beni uyandır demedi uyandirdigim halde geçirmediği o söyledim ve ayrıca ben onun eşiyim arkadaşı falan değilim Samet olmasa nasıl ben onu her gün işe giderken geciriyorsam her gün kahvaltısını hazırlıyor o bir yere gidecekse sorgulamayıp rahat bırakabiliyor ve sorumluluklarımi yerine getiriyor isem o da bunu yapmak zorunda valizim ayrıca zaten cekcekli olayı dramatiklestirmiyorum kocam olduğu için ze zahmet olmasa geciri versin otogara bırakmasın kapıdan geciri versin o da kafiydi ama eğer hala beni suçlu görüyorsanız peki birşey diyemem kendi düşüncenizEvet laf anlatamıyorsunuz, yazdığınız yazılar anlaşılır değil. Zahmet olmazsa nokta, paragraf, virgül kullanır mısınız? Konuşur gibi yazmışsınız ne başı ne sonu belli.
Anladığım kadarıyla yazayım. Tek başınıza otogara gidebiliyorsunuz ve gitmişsiniz. Hasta olmadığınızın bilincinde olmanız güzel o zaman minibüse binecektim valiz taşıyacaktım diye dramatize etmenize anlam veremedim. Minibüse binmeniz anormal değil. Valiziniz ağır geliyorsa hafifletirin veya çekçekli valiz alın. Eşiniz sizin veliniz veya özel şoförünüz değil. Ortada adama trip atacak, sinirlenecek sebep yok yani. Uyandır demiş uyandırmamışsınız üstelik. Yolculuk boyunca size niye mesaj atsın? Binmiş arabaya gidiyorsunuz, konuşsanız vardıysa siz yazsaydınız. Liseli ergenler gibi kim yazdı, önce kim mesaj attı çetelesi mi tutacaksınız?
Erol kim ayBir kaç gün önce şehir dışına çıktım mesaj bile atmadı mesaj attığı gün de düşük tehlikem oldu ve ayrılmak istediğimi söyledim birden beni gelip eve getirmesi geldi düşük riski olan bir kadını 5 saatlik yolculuk yaptırmaya çalıştı bir de yine söz verdi düzelteceğim seni sevdiğimi hissetiremedigimin farkındayım diye ne yapmam gerekiyor yemin ederim artık anlamıyorum ve şu an yaptığı şeyin Erol olduguma eminim haksızlık etmiyorum değil mi ?
Ya ben anlamıyorumKusura bakmayın turkce öğretmeni değilim bunun içinde nokta ve virgül kullanmiyorum beni uyandır demedi uyandirdigim halde geçirmediği o söyledim ve ayrıca ben onun eşiyim arkadaşı falan değilim Samet olmasa nasıl ben onu her gün işe giderken geciriyorsam her gün kahvaltısını hazırlıyor o bir yere gidecekse sorgulamayıp rahat bırakabiliyor ve sorumluluklarımi yerine getiriyor isem o da bunu yapmak zorunda valizim ayrıca zaten cekcekli olayı dramatiklestirmiyorum kocam olduğu için ze zahmet olmasa geciri versin otogara bırakmasın kapıdan geciri versin o da kafiydi ama eğer hala beni suçlu görüyorsanız peki birşey diyemem kendi düşünceniz
Kusura bakmayın turkce öğretmeni değilim bunun içinde nokta ve virgül kullanmiyorum beni uyandır demedi uyandirdigim halde geçirmediği o söyledim ve ayrıca ben onun eşiyim arkadaşı falan değilim Samet olmasa nasıl ben onu her gün işe giderken geciriyorsam her gün kahvaltısını hazırlıyor o bir yere gidecekse sorgulamayıp rahat bırakabiliyor ve sorumluluklarımi yerine getiriyor isem o da bunu yapmak zorunda valizim ayrıca zaten cekcekli olayı dramatiklestirmiyorum kocam olduğu için ze zahmet olmasa geciri versin otogara bırakmasın kapıdan geciri versin o da kafiydi ama eğer hala beni suçlu görüyorsanız peki birşey diyemem kendi düşünceniz
Ya ben anlamıyorum
Erol kim Samet kim ?
Doğru olduğuna oldacakti T9 düzeltme yapmışErol kim ay
Valla kusura bakmayın ben nokta ya da virgül koymuyorum cümleleri değiştirmiyorum ama ben sizin dediğiniz gibi ne naz ne trip ne de başka birşey yaptım bu zamana kadar hiç bir şeyi onun kafasına da kakmadim hamilelik konusunda da sadece bir kere cümle kurdum hamile 6 ay nasıl dayanacaksin merak etmeyin hamile olduğumu öğrendiğimde beri kimseye yük olmamaya calistim ama karı ve koca istek herkes bir sorumluluk üstlenmek zorunda hamileliği geçtim ben uzatmadim beni geçirmek zorundaydı bir yere bırakmasın evden geçirmesi benim için yeterliydi ben bir yere kadar sabrettim bu da benim patlama noktam oldu kırılım olayım bu o haklı görmeniz sizin düşünceniz bunu ben yargilamiyorum ama sadece bir konudan onu darladigimi onun kafasına bir halt kalktığını gostermiyor ben tüm problemlerimi yazmadım kendisi ile konuşarak olaylarını bu zamana kadar çözmeye çalıştım kimseyi darlamadim birşey yapmadım kocalık gorevi de var sadece ev geçindirmek olmayan ama bu saatten sonra sizin dediğiniz gibi darlama ise onu yapacağımTürkçe öğretmeni olmanıza gerek yok. İlkokul birinci sınıfı okumuş olmanız yeterli zira nokta virgül kullanmayı bize ilkokul birde öğretiyorlar.
İşe giderken her gün geçirmek veya kahvaltısını hazırlamak mecburiyetinde değilsiniz. Karşılık bekleyerek veya sonradan başına kakmak için yapıyorsanız hiç yapmayın daha iyi. Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor, hani eşiniz ben uyusam bile haber ver demişti size? Şimdi uyandırdım oldu, sayfalar ilerledikçe yeni şeyler mi ekleyeceksiniz hep böyle?
Çekçekli valizi taşımak mı zor geldi? Daha 3 aylık hamilesiniz gerçekten çok abartıyorsunuz.
Evet hala sizi suçlu görüyorum küçücük bir meseleyi büyüttükçe büyütmüş nerelere getirmişsiniz. Hayatı kendi kendinize zorlaştırıyorsunuz. Daha 6 ay var doğuma bu prenseslikle o 6 ayı nasıl geçireceksiniz çok merak ettim gerçekten
Merak etmeyin gayet güzel Türkçe konuşuyorum tabi yargilamadan normal bir şekilde yazsanız sakin bir şekilde doğru yazacağım zaten gerekirse T9 da kapatırımSamet değil “zahmet” olmazsa Erol dediği de şu an yaptığı şeyin “rol” olduğuna eminmiş. Konu sahibi bana Türkçe öğretmeni olmadığım için nokta virgül kullanmıyorum yazmış. Yine aynı sebepten olsa gerek kelimeleri yanlış yazıp duruyor. İnşallah konuşma dili de yazı dili gibi değil
Gerçekten çözemedimVicdan azabıdır o aşk değil
Ailemin evine değil ablama destek olmak için gittimAdam kendi lisanınca birşeyleri telafi etmeye çalışıyor..veya senin ailenin gözünde oluşan ilgisiz baba pozisyonundan kurtulmaya çalışıyor (ailenin evine gittiğini varsayıyorum) Hadi ki çok inandırıcı gelmedi eşinin attığı adım ..ne yapmayı düşünüyorsun ?
Teşekkür ederim elimden geldiğince sakın olacağım Allah korusun ona birşey olmasına benim yüzümden olmasına müsade etmemcanım bence hormonların tepişiyor senin az sakin olkanama yüzünden düşük yaşamış ve psikolojik olarak çok etkilenmiş biri olarak yazıyorum . lütfen sakin ol ve sadece uzan dinlen stres yaşama ilk hamileliğimde strese bağlı kanama ile 1 ay kanama sonrası kürtaj olmak zorunda kaldım. bebeğini düşün lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?