Bundan önce umursamadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam kendi lisanınca birşeyleri telafi etmeye çalışıyor..veya senin ailenin gözünde oluşan ilgisiz baba pozisyonundan kurtulmaya çalışıyor (ailenin evine gittiğini varsayıyorum) Hadi ki çok inandırıcı gelmedi eşinin attığı adım ..ne yapmayı düşünüyorsun ?

Beni otogara bırak demiş eşine. o da bırakmamış sonra trip anmış eşine. Çok ağlamış ertesi gün kanaması olmuş.
tipik premses sendromu
Beni otogara birak demedim ve bana yazmayan kişi oydu ertesi gün ağlayıp kanamam olmadı karşı tarafın koca gün. Boyunca mesaj atmayın 5 saatlik yolculuğun ardından sözde çok merak etmiş gibi yazmasına sinirlendigin doğru o zamana kadar yazmayıp sonra merak ediyorum endişeleniyorum ayakları yapmasaymis bende tersleme yapmazdım ben tersledim evet 3 yada 4 gün iyumisin diye sormayan o

Kusuruma bakmayın tam anlamıyorum bundan sonra dikkat ederim bir dert paylaşırken önceki olayı anlatırım bahsettiğim kişi de kocam

canım bence hormonların tepişiyor senin az sakin ol kanama yüzünden düşük yaşamış ve psikolojik olarak çok etkilenmiş biri olarak yazıyorum . lütfen sakin ol ve sadece uzan dinlen stres yaşama ilk hamileliğimde strese bağlı kanama ile 1 ay kanama sonrası kürtaj olmak zorunda kaldım. bebeğini düşün lütfen

Hayır ablam mevlit okutacak diye çıktım
Yaaaa of.
5 saatlik yola mevlüde gidebilen biri neden beni otogara bırakmadı diye ağlar ya.
Bir de 3 aylık hamilesiniz ya 9 aylık değil. Nerenin hanedanlığından yazıyorsunuz? Hangi prensessiniz?

Peki bu kadar ilgi görmediğiniz bir evlilikte neden çocuk yaptınız. Belki hamile kalırsam eşim benimle ilgilenir diye mi düşündünüz?

Peki bu kadar ilgi görmediğiniz bir evlilikte neden çocuk yaptınız. Belki hamile kalırsam eşim benimle ilgilenir diye mi düşündünüz?
Öyle bir niyet ile hamile kalmadım planladigim bir hamilelik değil ama istediğim bir hamilelik

O zaman tek başınıza gidebilirdiniz dimi? İlgi alaka göreyim diye nazlanınca sonuçları sizin için çok iyi olmamış
Çok özür dilerim ama zaten tek başına gittim o zamana kadar merak edilmedigim için siz de az çok anlarsınız ki üzüldüm ve bana yazmama sebebi de gülünç bir durum eşimin doğum gunu için supri yapmamı hayal etmiş ben yapmayacağını düşündüğü için sinirlenip yazmamış boyle bir neden ile sizce ben mi nazlanmis ya da trip atmış oluyorum

Olayi yanlış anlamissiniz hiç bir zaman benimle ilgilenmiyorsun demedim kapıdan geçir beni geçir diye de tuturmadim evet beni düşünmediği için sinirlendim çünkü 5 saatlik yolculuğun sonunda beyfendinin aklına o zaman geldim birden benim için endiselenesi tutu sinirlendim tepki verdim ve sonunda da suçlu ben çıkıp 3 4 gün boyunca köpek halin ne diye sormadi konuştuğum zaman da tahmininiz olmaz ama fazlasıyla üzgundum

3 aylık hamileymişsiniz sadece tek başınıza otogara gidemiyorsunuz ama şehir dışına gidebiliyorsunuz nasıl oluyorsa. Hamilesiniz hasta değil, bir insanın yaptığı her normal şeyi yapabilirsiniz. Bu prenseslikle 9 ayı nasıl geçireceksiniz acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…