Tabii ben yanlış anladım.Olayi yanlış anlamissiniz hiç bir zaman benimle ilgilenmiyorsun demedim kapıdan geçir beni geçir diye de tuturmadim evet beni düşünmediği için sinirlendim çünkü 5 saatlik yolculuğun sonunda beyfendinin aklına o zaman geldim birden benim için endiselenesi tutu sinirlendim tepki verdim ve sonunda da suçlu ben çıkıp 3 4 gün boyunca köpek halin ne diye sormadi konuştuğum zaman da tahmininiz olmaz ama fazlasıyla üzgundum
Ben laf anlatamıyorum 3 aylık hamile olduğum yani dizinde dediğiniz gibi hasta olmadığım için gittim tek başıma gittim zaten evde durduğu için sınır yapmam ya da beni eş olarak geçirmesini istemem anormal ise tamam eşim haklı ben haksızlık ediyorum tüm yolculuk boyunca bile mesaj atmayıp hava karardı servis bekliyorum diye endisenmesi ve ben sinirlendigin için tersledim bu da ona haksızlık ama onun beni 3 4 gün sorması normal3 aylık hamileymişsiniz sadece tek başınıza otogara gidemiyorsunuz ama şehir dışına gidebiliyorsunuz nasıl oluyorsa. Hamilesiniz hasta değil, bir insanın yaptığı her normal şeyi yapabilirsiniz. Bu prenseslikle 9 ayı nasıl geçireceksiniz acaba?
Madem böyle düşünüyorsunuz peki ya premsescilik oynayayım ben kimseyi inandırmak zorunda değilim sadece paylaşmak istemiştim sorry gerçekten haksızlık yapmışımTabii ben yanlış anladım.
Yahu önceki konunda sinirlenmişsin hatta ‘bebeğimizin nasıl olduğunu sormadı bile” demişsin, şimdi diyorsun ki hasta olmadığımı biliyorum. O zaman bu kadar naz niyaz yapmayacaksınız. Keyfi olarak gitmişsiniz sonra adama kızıyorsunuz.Ben laf anlatamıyorum 3 aylık hamile olduğum yani dizinde dediğiniz gibi hasta olmadığım için gittim tek başıma gittim zaten evde durduğu için sınır yapmam ya da beni eş olarak geçirmesini istemem anormal ise tamam eşim haklı ben haksızlık ediyorum tüm yolculuk boyunca bile mesaj atmayıp hava karardı servis bekliyorum diye endisenmesi ve ben sinirlendigin için tersledim bu da ona haksızlık ama onun beni 3 4 gün sorması normal
Yahu önceki konunda sinirlenmişsin hatta ‘bebeğimizin nasıl olduğunu sormadı bile” demişsin, şimdi diyorsun ki hasta olmadığımı biliyorum. O zaman bu kadar naz niyaz yapmayacaksınız. Keyfi olarak gitmişsiniz sonra adama kızıyorsunuz.
Yahu önceki konunda sinirlenmişsin hatta ‘bebeğimizin nasıl olduğunu sormadı bile” demişsin, şimdi diyorsun ki hasta olmadığımı biliyorum. O zaman bu kadar naz niyaz yapmayacaksınız. Keyfi olarak gitmişsiniz sonra adama kızıyorsunuz.
Pazar 21:15Valla bu evlilikte herkes duvarlara konusuyor gibi hissettim ben.
Siz kalkip sehir disina gideceksiniz e adam da birakacagini belli etmis sonra sabah hoop adam kapiya kadar gecirmemis olmus.
Siz kalkip bi adami durtup ben gidiyorum beni birak demediniz mi
Kendi kendinize kusup barisiyor gibisiniz
Oyle bi olay orgusu var ki sabah kalkip adami uyuyo bulunca once hulya kocyigit gibi yataga atlayip mendili agziniza bastirarak agladiniz ve sonra bavulunuzla cikarken kapidan donup yasli gozlerle elinizi adamin uzerinde gezdirdiniz ve sonra elinizi cekip elinizi agziniza bastira bastira aglayarak ciktiniz sandim ajdjjfj
İletisim diye bir sey var yahu
İletisin esinizle
Kendinizi 3 yıldır seviliyor gibi hissetmiyorsanız neden çocuk yaptınız? Adam ilk kez böyle davranmıyormuş ki hiçbir zaman umursamıyormuş sizi.Sadece dertleşmek ve yanlış anlayıp anlamadığımi bilmiyorum 3 aylık hamileyim şehir dışına çıktım eşim beni otogara bile geçirmedi yorgunmus uyumayı tercih etti babam otogara bıraktı beni hamile olduğum için yol zor gececegini düşündü biraz da hakkı var neyse otogar yolculuğum bittikten sonra eşim uyanmış olacak ki nerdesin ? , Ben uyusam da bana haber ver dedim , gibi sözler yazıp sinirimi bozdu babam gelemeseydi hamile halimle ağır bir valiz kaldırıp minibüse binecektim sözde çok önemliymişim gibi saat olmuş 19.00 yeni aklına geldim sinirim bozuldu birde benim için endişeleniyorum en doğal hakkiymis ama saat 13.00de evden çıktım ben kapıdan bile geçirmedi saat kaç olmuş ondan sonra da diyor ki nerdesin neden yazmıyorsun haber ver demedim mi ula otogara yeni inmisim bekle yazacağım indim diye inmeden bilmediğim yerleri nasıl soyliyim sana neyse saat geç olmuş hava kararmış servis bekliyordum servis geldimi hava karardı senin için endişeleniyorum demeye başladı o saate kadar oldun mu kaldın ki yol nasıl geçti bebeğimiz nasıl bile demedi ki bu ilk defa yaptığı birşey değil bende mesajına cevap olarak benim için bu kadar endişelenme gözlerim yaşariyor yazdım 4 Kasım'da yazdım mesajı bu gün 7 Kasım ve o son yazdığım mesajdan sonra tekrar mesaj bile atmadı tamam bundan sonra birşeyi söyleme dedi ve başka bir mesaj yok ben yanlış anlamıyorum degilmi bunun gibi bir sürü de anlatacağım konum var kendimi seviliyor gibi hissetmiyorum ilgi alaka desen zaten sadece sözde var gerçek olarak hissettiğim hiç bir duygusu yok 3 yıllık evliyim 3 yıldır kendimi onun için değerli gibi hile. Hissetmiyorum sizce ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum bu ilk yazım okuyup sonra yargı mode on yapın lütfen
- Pazar 21:15
- Konu Sahibi M Madamco
- Favorilere Ekle
Cocuk yapmak kendi tercihim beyfendi ile ilişkim bir gün bitse bile o benim canım aşk dediğin şeyin bir mallık olduğunu yeni anladım o beni sevmiyorken sevdiğine inanmak istedimKendinizi 3 yıldır seviliyor gibi hissetmiyorsanız neden çocuk yaptınız? Adam ilk kez böyle davranmıyormuş ki hiçbir zaman umursamıyormuş sizi.
Planlı bir bebek değil a istediğim bir bebekCocuk yapmak kendi tercihim beyfendi ile ilişkim bir gün bitse bile o benim canım aşk dediğin şeyin bir mallık olduğunu yeni anladım o beni sevmiyorken sevdiğine inanmak istedim
Sizin iletişim sorununuz var eşinizle. Bu da çözülmeyecek bir şey değilÇok özür dilerim ama zaten tek başına gittim o zamana kadar merak edilmedigim için siz de az çok anlarsınız ki üzüldüm ve bana yazmama sebebi de gülünç bir durum eşimin doğum gunu için supri yapmamı hayal etmiş ben yapmayacağını düşündüğü için sinirlenip yazmamış boyle bir neden ile sizce ben mi nazlanmis ya da trip atmış oluyorum
Pazar 21:15
Konu SahibiMadamco
Favorilere Ekle
Sadece dertleşmek ve yanlış anlayıp anlamadığımi bilmiyorum 3 aylık hamileyim şehir dışına çıktım eşim beni otogara bile geçirmedi yorgunmus uyumayı tercih etti babam otogara bıraktı beni hamile olduğum için yol zor gececegini düşündü biraz da hakkı var neyse otogar yolculuğum bittikten sonra eşim uyanmış olacak ki nerdesin ? , Ben uyusam da bana haber ver dedim , gibi sözler yazıp sinirimi bozdu babam gelemeseydi hamile halimle ağır bir valiz kaldırıp minibüse binecektim sözde çok önemliymişim gibi saat olmuş 19.00 yeni aklına geldim sinirim bozuldu birde benim için endişeleniyorum en doğal hakkiymis ama saat 13.00de evden çıktım ben kapıdan bile geçirmedi saat kaç olmuş ondan sonra da diyor ki nerdesin neden yazmıyorsun haber ver demedim mi ula otogara yeni inmisim bekle yazacağım indim diye inmeden bilmediğim yerleri nasıl soyliyim sana neyse saat geç olmuş hava kararmış servis bekliyordum servis geldimi hava karardı senin için endişeleniyorum demeye başladı o saate kadar oldun mu kaldın ki yol nasıl geçti bebeğimiz nasıl bile demedi ki bu ilk defa yaptığı birşey değil bende mesajına cevap olarak benim için bu kadar endişelenme gözlerim yaşariyor yazdım 4 Kasım'da yazdım mesajı bu gün 7 Kasım ve o son yazdığım mesajdan sonra tekrar mesaj bile atmadı tamam bundan sonra birşeyi söyleme dedi ve başka bir mesaj yok ben yanlış anlamıyorum degilmi bunun gibi bir sürü de anlatacağım konum var kendimi seviliyor gibi hissetmiyorum ilgi alaka desen zaten sadece sözde var gerçek olarak hissettiğim hiç bir duygusu yok 3 yıllık evliyim 3 yıldır kendimi onun için değerli gibi hile. Hissetmiyorum sizce ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum
Kusura bakma çocuk yapmak kendi tercihin falan olamaz. O çocuğu iki kişi tapıyorsunuz. Hiç mi düşünmediniz bu benimle bile ilgilenmiyor çocuğuyla nasıl ilgilenecek diye? Çocuk baba sevgisi görmeden mi büyüsün?Cocuk yapmak kendi tercihim beyfendi ile ilişkim bir gün bitse bile o benim canım aşk dediğin şeyin bir mallık olduğunu yeni anladım o beni sevmiyorken sevdiğine inanmak istedim
İletişim sorunu değil bence. Adam sevmiyor ilgi göstermiyormuş kadına.Sizin iletişim sorununuz var eşinizle. Bu da çözülmeyecek bir şey değil
Hamilesin diye birden prenses mi oldun?Bir kaç gün önce şehir dışına çıktım mesaj bile atmadı mesaj attığı gün de düşük tehlikem oldu ve ayrılmak istediğimi söyledim birden beni gelip eve getirmesi geldi düşük riski olan bir kadını 5 saatlik yolculuk yaptırmaya çalıştı bir de yine söz verdi düzelteceğim seni sevdiğimi hissetiremedigimin farkındayım diye ne yapmam gerekiyor yemin ederim artık anlamıyorum ve şu an yaptığı şeyin Erol olduguma eminim haksızlık etmiyorum değil mi ?
Yo prenses olduğunuzu ima ederek yazmadım. Ben yanlış anlamadım siz yanlış anlattınız ilk baş demek istedim.Madem böyle düşünüyorsunuz peki ya premsescilik oynayayım ben kimseyi inandırmak zorunda değilim sadece paylaşmak istemiştim sorry gerçekten haksızlık yapmışım
Peki teşekkür ederimSizin iletişim sorununuz var eşinizle. Bu da çözülmeyecek bir şey değil
Bence biraz fazla üzerine gitmişsin adam bana haber verseydin felan demiş yani adam uyumuş uyanmış merak etmiş daha yeni indim diye kızıyorsun adam sorsa suç sormasa suç sonra yine seni merak etmiş servisle alakalı gene kızmışsın 3 aylık hamilesin hormonlardan dolayı olabilir ama biraz fazla üzerine gitmişsin sorsa suç sormasa suç en sonunda adamda mesaj atmamış kavga etmemek için. Adam bebeğimiz iyimi dese bu seferde beni sormadı diyip kavga edecekmissin gibi geldi bana açıkçası ilgi isteyince olan birşey değil biraz rahatla yapacağın her işi kendin yapmaya gayret et ki bir süre sonra ya bu kadın bensizde idare ediyor diyip sana yardımcı olmaya çalıssin erkekler güçlü kadınları sever her işte onları isteyen mizmizlanan kadınları sevmezSadece dertleşmek ve yanlış anlayıp anlamadığımi bilmiyorum 3 aylık hamileyim şehir dışına çıktım eşim beni otogara bile geçirmedi yorgunmus uyumayı tercih etti babam otogara bıraktı beni hamile olduğum için yol zor gececegini düşündü biraz da hakkı var neyse otogar yolculuğum bittikten sonra eşim uyanmış olacak ki nerdesin ? , Ben uyusam da bana haber ver dedim , gibi sözler yazıp sinirimi bozdu babam gelemeseydi hamile halimle ağır bir valiz kaldırıp minibüse binecektim sözde çok önemliymişim gibi saat olmuş 19.00 yeni aklına geldim sinirim bozuldu birde benim için endişeleniyorum en doğal hakkiymis ama saat 13.00de evden çıktım ben kapıdan bile geçirmedi saat kaç olmuş ondan sonra da diyor ki nerdesin neden yazmıyorsun haber ver demedim mi ula otogara yeni inmisim bekle yazacağım indim diye inmeden bilmediğim yerleri nasıl soyliyim sana neyse saat geç olmuş hava kararmış servis bekliyordum servis geldimi hava karardı senin için endişeleniyorum demeye başladı o saate kadar oldun mu kaldın ki yol nasıl geçti bebeğimiz nasıl bile demedi ki bu ilk defa yaptığı birşey değil bende mesajına cevap olarak benim için bu kadar endişelenme gözlerim yaşariyor yazdım 4 Kasım'da yazdım mesajı bu gün 7 Kasım ve o son yazdığım mesajdan sonra tekrar mesaj bile atmadı tamam bundan sonra birşeyi söyleme dedi ve başka bir mesaj yok ben yanlış anlamıyorum degilmi bunun gibi bir sürü de anlatacağım konum var kendimi seviliyor gibi hissetmiyorum ilgi alaka desen zaten sadece sözde var gerçek olarak hissettiğim hiç bir duygusu yok 3 yıllık evliyim 3 yıldır kendimi onun için değerli gibi hile. Hissetmiyorum sizce ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum olayının konusu
- Pazar 21:15
- Konu Sahibi M Madamco
- Favorilere Ekle
Allah'ım prenses değilim zeten 7/24 de benimle ilgilenen bir insan idegil de bu güne kadar hiç bir haltina trip bile atmamayan benim beni cekemiyor peki naz yapmadım ama yapmış olayımHamilesin diye birden prenses mi oldun?
Hamile diye adam 24 saat senin emrinde olmani mi bekliyorsun. Offf cikin bu kafadan ya. Naziniz burdan cekilmiyor adamlar napsin?
Karni burnunda isini yapan kadinlari gor heleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?