• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra böyle mi olacak

Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?
Bahsetmek istemiyorum biri daha var böyle..
Boşanıyorum diye hafif mi buluyorlar,hep böyle şeylerle mi karsilaşacağım acaba...🙄

Laf sokacaksın böylesine ; 60 yaşında ne kadar ders çalışacağını düşünüyorsun, uyur kalırsın sen diye.... töbe yarabbim ya terbiyesiz herif. Tersleyin böyle cıvık tipler siz geçiştirmeye çalıştıkça bastırır

Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?
Bahsetmek istemiyorum biri daha var böyle..
Boşanıyorum diye hafif mi buluyorlar,hep böyle şeylerle mi karsilaşacağım acaba...🙄
Sayın meslektaşım bu adam siz evli olsanız aynı şeyi dikebilecekse yanlış anlamayın,lakin evli olsanız asla bunu diyemezdi.Mesafe koyun araniza

O cesareti verecek ne yaptım acaba kendimi yokluyorum.Yalniz isen gülmek bile hafiflik olarak görülüyor demekki

Lütfen lütfen lütfen böyle düşünme
Bu ve benzerleri ahlaksız dibine kadar ahlaksız hem de
Boşanma aşamasında bin bir zorlukla mücadele eden bir kadına bu gözle adamlar ahlaksız,aşağılık, şerefsizdir
Bunun senin davranışlarınla hiç ilgisi yok, sen gülmeni değiştirmeyeceksin o ahlaksızlığını alıp defolacak çevrenden

Yazdım yazdım sildim benzer cümleleri.
Gerçekten durum tam olarak bu.
Çocuğu söz dinlemediği için Londra'ya okumaya gönderilen çocuğun maruz kaldığı ceza gibi.
Gördükçe tansiyonum oynadı. Göz devirmek nedir?
Sapığın gözü oyulur, adam sapık.
Bana o lafları diyecek iş arkadaşımı rezil rüsva ederim ibreti alem için. Ne göz devirmesi ne sakince halletmesi. Taciz eden o tacize uğrayan neden korkuyor? Daha o kelimeleri eder etmez : sen ne diyorsun sapık herif . Kendine gel haddini bil terbiyesiz adam derdim. Bir daha bu lafları ağzından duyayım okulu geç tüm öğretmenler camiasına seni duyururum heryere şikayet ederim derdim. Pasif durulacak bir şey mi demiş adam! Evinde kalırım 3 5 gün ne demek yahu?

Son düzenleme:
Bana o lafları diyecek iş arkadaşımı rezil rüsva ederim ibreti alem için. Ne göz devirmesi ne sakince halletmesi. Taciz eden o tacize uğrayan neden korkuyor? Daha o kelimeleri eder etmez : sen ne diyorsun sapık herif . Kendine gel haddini bil terbiyesiz adam derdim. Bir daha bu lafları ağzından duyayım okulu geç tüm öğretmenler camiasına seni duyururum heryere şikayet ederim derdim. Pasif durulacak bir şey mi demiş adam! Evinde kalırım 3 5 gün ne demek yahu?

Aynen. Bir de hala adam kendini acik etmedi diyor? Daha napsin oteli ayarladim mi desin, kacta geliyim mi desin? Daha ne istiyor konu sahibi taciz olmasi icin anlamadim.

Aynen. Bir de hala adam kendini acik etmedi diyor? Daha napsin oteli ayarladim mi desin, kacta geliyim mi desin? Daha ne istiyor konu sahibi taciz olmasi icin anlamadim.
Üniversite çağında yakın kanka kardeş gibi olunan erkek arkadaş bunları söyler espri olduğunu anlarsın güler geçersin. Ama iş hayatında ne münasebet?o hakkı kendinde ne cesaret bulmuş? Resmen taciz haklısınız. En ağır tepki verilmeli. Verilmezse devam eder laflarına. Hatta arkadaşlarına anlatır bir şey demedi der.ben asılmaya devam edeceğim der. Bu tür iğrenç erkekler var maalesef.

Espri yaparken batırmış olma,patavatsizlik ihtimalini de düşündüm bana sonradan dank eder genelde bazı şeyler

Back
X