• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra böyle mi olacak

Yanlis anlamak derken? Yanlis anlamasi mi kalmis bunun? Baya kart zampara bu..ya cevabini vereceksin ya da konusmayacaksin artik onunla..

Hanımefendi siz gülerek geçiştirdiğiniz için zaten bu adam bu şakaları her gün size yapabiliyor.
İş arkadası olmanız neyi değiştirir.
Bu hadsiz şakayı yaparken ulan dur yapmayayım bu kadın iş arkadaşım diyor mu ?
Sıçın agzına bırakın.
Size bu tip yaklaşanların hepsine aynı muameleyi reva görün.
Ne demek sen sabahlara kadar uyumuyorsundur.
Altında yatan anlam ders çalıştıgın için uyumuyorsundur degil ha.
Malum artık tek başına bir kadınsın erkeksiz yatamıyorsundur.
İt oglu it.

Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?
Bahsetmek istemiyorum biri daha var böyle..
Boşanıyorum diye hafif mi buluyorlar,hep böyle şeylerle mi karsilaşacağım acaba...🙄
Adamın ağzının payını esaslı bir şekilde verin. Diğerlerine de ders olsun. Açık açık haddini bildirin, hic cekinmeyin. Aleni bir şekilde yürüyor terbiyesiz. Sabah sabah sinirlendim.

Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?
Boşanıyorum diye hafif mi buluyorlar,hep böyle şeylerle mi karsilaşacağım acaba...🙄
Üff hem lakayt hem de sapık. Agzinin payini verin.

Herif size diyor ki: “kocan yok erkeksiz kalma bak ben varım geleyim sana sabaha kadar uykusuz kalalım seni 5gece şey edeyim nolcakki”……bunu her gün söylüyor size, siz de gözümü devireyim olmadı gözümü belertip ağzımı ekşiteyim bir de burnumu çekeyim kesin vaz geçer
Ne diyorsunuz siz ya alenen taciz ediliyorsunuz ve engellemiyorsunuz bizden beklentiniz ne gelip herife parmak sallayıp cık cık cık ağzına acı biber sürerim mi diyelim
Sizden beklentim ben mi fesatım yoksa bu adam mı zampara yorumlarınız

Göz devirmek yerine ağzınızdan bir iki cümle çıksın. "Bakın bir iki söylediniz yaşınıza hürmeten bir şey demedim ama yeter. Her gün aynı terbiyesizliği yapıyorsunuz. Eşiniz biliyor mu her gün benim evime gelmek istediğinizi söylediğinizi? Ben saygısızlık yapmamak için sustukça siz gemi iyice azıya aldınız. Bu şekilde devam ederseniz tacizden şikayet edeceğim sizi. Ya benimle düzgün konuşun ya da artık iş dışında muhatap olmayın." gibi şeyler söyleyebilirsiniz.
Bakın yarın bir gün dün geceyi Buggsbunnynin evinde geçirdim diyebilir başka erkeklere. Ki inanırlar. Zaten söyleyince de gülüyordu belliydi derler. Siz tepki vermedikçe işler daha kötüleşecek niyeti var diyecek çünkü. Kapınıza bile gelebilir tepkisiz kalmanızdan cesaret alıp.

Göz devirmek yerine ağzınızdan bir iki cümle çıksın. "Bakın bir iki söylediniz yaşınıza hürmeten bir şey demedim ama yeter. Her gün aynı terbiyesizliği yapıyorsunuz. Eşiniz biliyor mu her gün benim evime gelmek istediğinizi söylediğinizi? Ben saygısızlık yapmamak için sustukça siz gemi iyice azıya aldınız. Bu şekilde devam ederseniz tacizden şikayet edeceğim sizi. Ya benimle düzgün konuşun ya da artık iş dışında muhatap olmayın." gibi şeyler söyleyebilirsiniz.
Bakın yarın bir gün dün geceyi Buggsbunnynin evinde geçirdim diyebilir başka erkeklere. Ki inanırlar. Zaten söyleyince de gülüyordu belliydi derler. Siz tepki vermedikçe işler daha kötüleşecek niyeti var diyecek çünkü. Kapınıza bile gelebilir tepkisiz kalmanızdan cesaret alıp.
Evet parlamayayim dedikçe cesaret alıyor anlaşılan

60 yaşında neyi kazanip ne yapacakmış sen yakında emekli olursun boşa uğraşma de :d

Sizden beklentim ben mi fesatım yoksa bu adam mı zampara yorumlarınız
Fesat degil de saf misiniz acaba? Goz devirerek gecistirmekten bahsediyorsunuz. Adam sizin bu kibar tavrinizdan guc aliyor da devam ediyor. Agzinin payini vermeniz lazim.

Evet parlamayayim dedikçe cesaret alıyor anlaşılan
Parlamayayım demeyin işte. Parlayın. Hadsiz ilk cümlede insanlara hadlerini bildirin. Sen yanlış anladın derlerse evet ben yanlış anlarım o yüzden bana böyle şakalar yapmayın. Başka bir erkek sizin karınıza bu tür şakalar yapsa siz güler geçersiniz ama ben her hadsizligi yanlış anlayan biriyim o yüzden haddinizi aşmayın ki başınız yanmasın diyebilirsiniz. Böyle insanlara yumuşak yüzlü olmanıza gerek yok.

Hepiniz çok haklısınız,tepkim sert olmalı ikinci söyleyişte eeehh yeter demeliydim, insanlara böyle şeyleri konduramiyorum ama maalesef insanlar her kafayı yaşıyor.

Çalışan biri olarak söylüyorum ki böyle kişiler göz devirmeden, kibarca konuşmaktan anlamazlar. Sırf gülümseyerek "günaydın" dediğim için benim hakkımda bile neler duymuştum. Kimseyi kırılır diye düşünmeyin onlar sizin ne düşündüğünüzü umursuyor mu? Mutlaka sert ve ters olun emin olun başka yolu yok. İşime gelmeyene çat çat cevap veriyorum artık kafamda rahat böyle hatta kimse bana sırtınıda dönmedi buna rağmen hala iş yerinde herkesle muhabbetim vardır işimi yaptırabiliyorum.

Sert bir şekilde konus.
Ne münasebet ya.
60 yaşında adam terbiyesiz.
Boşanmış olmak bekar olmak önemli değil.
Bu sapıklar her yerde var.
Ne işin var benim evimde amca derdim ben olsam sen bunamaya başladın galiba..

Konunla birlikte bir dejavu yasadim. Ben de bir kac ay once bir konu acmistim. 60in daha ustunde olmasi muhtemel bir bunagin bana salca olmasindan yakinmistim. Iyi niyetle bana yeterli tepki vermedigimi, adamin bu yuzden bana asildigini soylemistin. Konunu gorunce yazmak istedim.

Iyi niyetle yazdigini varsayarak ben de iyi niyetle yaziyorum. Simdi anladin mi bazi insanlar dupeduz sapik olabiliyor? Hayir desen de, ki ben defalarca dememe ragmen, anlamak istemiyorlar. Ben de ayni senin gibi baslarda acaba mi demistim. Benimki daha ustu kapali kahve teklifleri oldugu icin belki de.

Tepkini ben de yeterli goremedim ve yasadigin soka bagliyorum. Yuz yuze yapamam dersen otur benim yaptigim gibi okkali bir mail yaz. Etraf duymadan kapanir gider umarim.

Aynı espiri sık yapılınca kabak tadı veriyor diyebilirsiniz aleni ya da herkes kendi evinde çalışsın ben kalabalık sevsem kocamı boşamam deyin. 60 yaşında olması öküz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ona doğrudan sert cevap verirseniz başka kimse cesaret edemez bence. Hadsiz resmen. Hep böyleleriyle karşılaşmayacaksınız tabi ki ama tamamen yok da olmayacaklar. Cevap verme konusunda kemdinizi sakınmayın, ayıp eden sez olmazsınız, onların yaptığı ayıp.

aynı durumla ben de karşılaştım. net bir şekilde sert çıkın. korkmayın ayıp olur falan diye. erkekler çok pis bu konuda.
bana evlendiğimde hediyeyle ev ziyaretine gelen arkadaşım boşanma aşamasında asıldı....
üstelik eski eşimi hala takip ediyor instagramdan. Nasıl kaçırdım seni falan diyordu düşünün yani.
ilkokul arkadaşım bile yazdı fotoğrafları kaldırdığım için anlaşıldı tabi doğal olarak. ayyyy erkeklerden o dönem o kadar tiksindim ki..... bir daha evlenemem diyordum. neyseki az da olsa düzgün erkekler hala var..

o yüzden tavrınızı net belli edin. yarın bi gün allah korusun yeltenirlerse burası Türkiye, dul kadındı, kuyruk salladı bilmem ne. yani hem travmayı hem yapanın suçunu kadın yükleniyor bu ülkede. o yüzden en azından kendimizi korumaya çalışmamız gerek yoksa bu dünyada maalesef tek başımızayız..

Back
X