Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın ağzının payını esaslı bir şekilde verin. Diğerlerine de ders olsun. Açık açık haddini bildirin, hic cekinmeyin. Aleni bir şekilde yürüyor terbiyesiz. Sabah sabah sinirlendim.Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?
Bahsetmek istemiyorum biri daha var böyle..
Boşanıyorum diye hafif mi buluyorlar,hep böyle şeylerle mi karsilaşacağım acaba...![]()
Üff hem lakayt hem de sapık. Agzinin payini verin.Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?
Boşanıyorum diye hafif mi buluyorlar,hep böyle şeylerle mi karsilaşacağım acaba...![]()
Sizden beklentim ben mi fesatım yoksa bu adam mı zampara yorumlarınızHerif size diyor ki: “kocan yok erkeksiz kalma bak ben varım geleyim sana sabaha kadar uykusuz kalalım seni 5gece şey edeyim nolcakki”……bunu her gün söylüyor size, siz de gözümü devireyim olmadı gözümü belertip ağzımı ekşiteyim bir de burnumu çekeyim kesin vaz geçer
Ne diyorsunuz siz ya alenen taciz ediliyorsunuz ve engellemiyorsunuz bizden beklentiniz ne gelip herife parmak sallayıp cık cık cık ağzına acı biber sürerim mi diyelim
Fesat felan degilsin.Sizden beklentim ben mi fesatım yoksa bu adam mı zampara yorumlarınız
Evet parlamayayim dedikçe cesaret alıyor anlaşılanGöz devirmek yerine ağzınızdan bir iki cümle çıksın. "Bakın bir iki söylediniz yaşınıza hürmeten bir şey demedim ama yeter. Her gün aynı terbiyesizliği yapıyorsunuz. Eşiniz biliyor mu her gün benim evime gelmek istediğinizi söylediğinizi? Ben saygısızlık yapmamak için sustukça siz gemi iyice azıya aldınız. Bu şekilde devam ederseniz tacizden şikayet edeceğim sizi. Ya benimle düzgün konuşun ya da artık iş dışında muhatap olmayın." gibi şeyler söyleyebilirsiniz.
Bakın yarın bir gün dün geceyi Buggsbunnynin evinde geçirdim diyebilir başka erkeklere. Ki inanırlar. Zaten söyleyince de gülüyordu belliydi derler. Siz tepki vermedikçe işler daha kötüleşecek niyeti var diyecek çünkü. Kapınıza bile gelebilir tepkisiz kalmanızdan cesaret alıp.
Fesat degil de saf misiniz acaba? Goz devirerek gecistirmekten bahsediyorsunuz. Adam sizin bu kibar tavrinizdan guc aliyor da devam ediyor. Agzinin payini vermeniz lazim.Sizden beklentim ben mi fesatım yoksa bu adam mı zampara yorumlarınız
Parlamayayım demeyin işte. Parlayın. Hadsiz ilk cümlede insanlara hadlerini bildirin. Sen yanlış anladın derlerse evet ben yanlış anlarım o yüzden bana böyle şakalar yapmayın. Başka bir erkek sizin karınıza bu tür şakalar yapsa siz güler geçersiniz ama ben her hadsizligi yanlış anlayan biriyim o yüzden haddinizi aşmayın ki başınız yanmasın diyebilirsiniz. Böyle insanlara yumuşak yüzlü olmanıza gerek yok.Evet parlamayayim dedikçe cesaret alıyor anlaşılan
Aynı espiri sık yapılınca kabak tadı veriyor diyebilirsiniz aleni ya da herkes kendi evinde çalışsın ben kalabalık sevsem kocamı boşamam deyin. 60 yaşında olması öküz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ona doğrudan sert cevap verirseniz başka kimse cesaret edemez bence. Hadsiz resmen. Hep böyleleriyle karşılaşmayacaksınız tabi ki ama tamamen yok da olmayacaklar. Cevap verme konusunda kemdinizi sakınmayın, ayıp eden sez olmazsınız, onların yaptığı ayıp.Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?
aynı durumla ben de karşılaştım. net bir şekilde sert çıkın. korkmayın ayıp olur falan diye. erkekler çok pis bu konuda.Hanımlar merhaba hepinize,ben boşanma aşamasında biriyim.Hem çalışıyorum hem kariyer sınavına hazırlanıyorum.Çalıştığım kurumda davanın olduğu genel olarak biliniyor.Aramizin iyi olduğu 60 yaşındaki bir iş arkadaşım bana gülümseyerek devamlı "Ya ben çalışamıyorum hiç sen her gece sabahliyorsundur 5 gece sende kalsam calıssak kesin kazanırım hadi geleyim ne var sanki ne olacak."diyor..Şaka bile olsa yalnız bir kadına bunu söylemek bana doğru gelmiyor.Gulumsedim konuyu değiştirdim geçiştirdim hep ama her gün mu aynı şaka? Yanlış anlar diye hiç mi düşünmuyor acaba 60 yaşında evli adam boşanma yolundaki bir kadına devamlı bunu söylerken.Sizce bu bir şaka mı ?